pondělí 5. července 2010

Delší proluka byla způsobená tím, že jsem byla pár dní mimo Ostravu. Mám materiál na pár článků dopředu, ale dnes se ještě zdržím outfitového článku a přihodím pár fotek z minulého čtvrtku, kdy jsme jeli vyzvednout na letiště mamku a tetu, které se vrátily z Řecka. Atmosféru letišť mám moc ráda. Myslím, že ji skvěle vystihuje film Láska nebeská (jeden z mých nejoblíbenějších). A když se člověk dobře dívá, vždy tu "lásku nebeskou" na letištích uvidí.










Na fotkách sestřenice, bratranec můj pes a na té poslední teta.

HEZKÉ PONDĚLÍ

7 komentářů:

  1. po kom máte všichni takové kudrliny nebo v tvém případě vlny? Je to roztomilé :-) chci takyyyyyy
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, tvá sestřenice je roztomiloučká :)
    Na outfitové články se moc těším, a i tenhle, vyfocený v zrcadle, je parádní ;)

    OdpovědětVymazat
  3. juu ta sesternica je aka zlata!! a musim sa priznat ze aj ja mam strasne rada tu letiskovu atmosferu =)...a tesim sa na outfitove fotky...mimochodom aj na tejto ´odrazovej´ti to velmi pristane =)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc roztomilou sestřenku. A Lásku nebeskou miluji. Jeden z nejkouzelnějších a nejromantičtějších filmů. Líbí se mi ten přestárlý rocker, Hugh Grant a ten milý závěr na letišti :).

    OdpovědětVymazat
  5. tak maličká je uplne krásna s tými jej kučierkami!

    OdpovědětVymazat
  6. jé ta maličká má perfektní vlásky! :) a moc se mi líbí předposlední fotka! a s atmosférou letišť souhlasím - u Lásky nebeský se vždycky už na začátku při tom úvodu právě o letištích skoro rozbrečim...

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.