úterý 13. července 2010

Meteorologové se zase jednou spletli. Sedím u okna, koukám na temnou oblohu, a poslouchám první těžké kapky dopadající na zem! A že prý u nás na východě dnes za žádnou cenu pršet nebude. Nebe se bouří a předpovědi počasí jsou pěkně naprd. Uuu to je krásný vzduch. Miluju vůni vzduchu za bouřky. A kdo ne, že.

A radost mi dneska udělal pan pojišťovák, co mě zastavil na ulici a povídal "Slečno, Vy vypadáte velmi mladě, Vám asi ještě nebylo 18, že?" a já "Ne nebylo, bohužel." ... Čímž jsem se vyhla nabídce pojištění, měla radost z toho, že stále vypadám jako na náct, a doufám, že mi to tak do 30 vydrží. Především proto, abych se mohla těmhle dotazníkům, nabídkám a kdoví čemu na ulicicích vyhýbat :)

Dnes už přidávám outfitový článek. To měl být i ten předchozí, ale nechápu, že se mi to tak zvrtlo, a nakonec jsem napsala o dvou filmech, přidala fotky mých milovaných punčoch a najednou mi přišlo, že přidat ještě outfit, byl by ten článek přeplácaný. Takže až dnes. Zase černohnědá. Pro Simsalabim, tohle stále není to, před čím jsem tě varovala! :D Tady chybí ještě ta šedá. Článek jsem chtěla přidat až zítra, ale jedu se s kamarádkou koupat na štěrkovnu, takže návrat bude až večer, a ve čtvrtek alou do práce na ranní. :) Takže už zase budu mít trochu nestíhací kolotoč.

Snad si ty vedra užíváte, to je to léto, co jste chtěli. Já vedra ráda nemám, tudíž si na ně klidně stěžovat můžu. A nikdo mi nemůže vyčítat, že jsem si v zimě stěžovala, že chci léto (jak to lidi rádi dělají), protože ani na zimu jsem si letos nestěžovala. Já už se těším na podzim :)

Mějte se krásně a já jdu k oknu pozorovat blesky.

Radost mi dělají tyhle plechové krabičky. Minerva mi dřív sloužila jako šperkovnice (ano dřív mi opravdu stačila na náušnice i náramky), teď ukrývá jen brože. Využití pro ty dvě menší stále hledám.

Prý tady nevypadám jako já, říkala Andy. A mně zase přijde, že tady vypadám přesně jako já :D


10 komentářů:

  1. slušívé, v jednoduchosti je prostě krása.

    OdpovědětVymazat
  2. cierna a hneda je aj moja oblubena kombinacia ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Julie to rekla presně, v jednoduchosti je krása :-) tahle kombinace se mi tůůze líbí :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  4. nám slibovali bouřky a nakonec tu bylo 33°C:D.
    a ta taška....je úžasná:)).

    OdpovědětVymazat
  5. hehe tak proti tomuhle nemam zadne vyhrady :) spis naopak, moc ti to slusi a kombinace je super, presne tak vyvazena, aby to vypadalo uvolnene a sik!

    OdpovědětVymazat
  6. moc se mi libi jak si to sladila s doplnkama

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi pěkny outfit ! :)jo to bych chtel taky vypadat ve 30 jako :D náctiletý ale to mi bohužel asi nevýjde :D ale doufat můžu

    OdpovědětVymazat
  8. jednoduché a velmi šik:) Líbí se mi hlavně taška..

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.