neděle 11. července 2010

Konečně mám čas koukat na filmy. Aspoň na pár dní. Dneska jsem byla dobrovolně plavat. A dobrovolně jsem se opalovala (a neopálila). Sice to bylo jen pár temp, ale i to je pokrok. Nerada plavu. Spíše neplavu. Ale po těch pár hodinách na slunci, to bylo příjemné osvěžení. Nejsem ani otužilá. K otužilosti mi pomohlo jedno vychlazené pivo. Pivo můžu. Sem tam. 

Zpět k těm filmům. Mám seznam, který se každým dnem rozšiřuje. Tolik bych toho chtěla vidět. (Kdyby jste měli/y nějaké doporučení, sem s nimi!) Včera jsem začla s filmem Mr. Nobody. A jsem zklamaná. Nelíbil se mi. Byl dobře natočený, hezké záběry a nebýt Jareda vypla bych ho dříve než po dvou hodinách a deseti minutách. Dnes to bylo Remember me. Drama s nečekaným závěrem. Film se mi líbil. Šťastný konec by byl asi klišé. Možná i tenhle konec už tak trochu byl, ale celkově jsem byla spokojená. A Robert Pattinson umí hrát jinak než s oranžovýma očima (fanoušci Twilight by možná řekli jantarovýma). Těším se na jeho další filmy. A Emilie tam má super vlasy. Že bych ještě zkracovala?

Mr. Nobody

Remember me (jo a ta malá, byla moc dobrá!)

Včera jsem pekla muffins. Já je prostě zbožňuju. Ale jen tyhle. Extra čokoládový.



Jo a brácha mi roztáhl slamák, což mě fakt dost nemile překvapilo. Protože jestli mi aspoň trochu držel na hlavě, tak teď už nedrží vůbec.

15 komentářů:

  1. Tiez mam konecne cas pozerat filmy :D a pekne silonky

    OdpovědětVymazat
  2. krasne silonky :) ani jeden z tych filmov som nevidela ale mam v plane urcite skuknut :D a muffinky .. mnam :D robim ich tiez do tych istych kosickov :)

    OdpovědětVymazat
  3. grr ja vim ja vim varovala si mne :) ale pred sedocernohnedou, a ne pred tim, ze tu nahodis tak nadherne muffiny takhle pozde vecer :)) musim jit hned spat, nebo mi zacne krucet v brise :) daji se nekde koupit ty barevne kosicky? jinak sikezni puncosky a skvela posledni fotka :)

    OdpovědětVymazat
  4. gumička na slamáku to jistí :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat
  5. nevidela som ani jeden z tých filmov..

    silónky peknučké-veď ja môžem všetko kvetavé a muffiny no mňam

    OdpovědětVymazat
  6. tý jo já o Mr. Nobody slyšela samou chválu zatim...budu to muset zkouknout a rozhodnou se sama :)
    neplavčení mi příjde hrozně zlštní já bych nejradši z vody nevylejzala :) ale každej to má jinak no...
    a zase pěkný nohy! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju děvčata!

    Simsalabim: Pardon, dokonce tohle měl být outfitový článek a nějak se to zvrhlo a nic jsem nepřidala, jen starší fotky těch punčoch :D Takže moje upozornění se protahuje na dobu neurčitou!

    Alice: Já právě taky slyšela samou chválu a děsně jsem se těšila. Ale celkově se mi to prostě nelíbilo. Tak pak napiš určitě, co na to říkáš ty :)

    OdpovědětVymazat
  8. propána ty máš tak nádherné nohy! a silonky na nich- no krása:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Kristýno, milá Kristýno, nedoporučoval jsem ti ten film taky, že ne? Jestli jo, tak se omlouvám. Určitě jsem to posílal jako tip Nikole, ale jsem jsem to poslal i tobě, to už nevím. Každopádně jsem byl po dokoukání toho filmu zklamanej, hodně zklamanej.

    STÁLO TO ZA HOVNO. Je to směs filmů The Butterfly Effect a Truman Show. Za to by měl někdo dostat ránu na kule.

    OdpovědětVymazat
  10. Ano právě, že ty. Já myslela, žes mi ho doporučil, po tom co jsi ho viděl. Takže fakt dík kámo! :D Bylo to na HOVNO. Ale aspoň jsme zatím jediní dva, co z toho nejsou připosraní. Zatím se to všem líbilo.

    OdpovědětVymazat
  11. No, já jsem právě viděl jen kousek nějak a byl jsem nadšenej, tak jsem to hned doporučoval dál jako tip již v době, kdy jsem to měl rozkoukaný. Ale to jsem teda asi fakt posral. Už to nikdy neudělám. A to jsem si říkal : Jó, bezva, super, bude to něco jako lepší Osudovej dotek. No a ono to bylo osudové hovno.

    Ale napsal jsem to snad jen právě tobě a Nikole. Nikole se to líbilo. (ty lidi z Ústí maj hroznej vkus, co?)

    Ale povím ti takové malé tajemství : Na CSFD jsem tomu dal tři hvězdy. A pak jsem si uvědomil, že je to hodně. Tak jsem to nechal na dvou hvězdách, aby se neříkalo, že je to dobrej film.


    Já teď jinak koukám na SEXY 40. No, musím říct, že to není špatný. Takovej lepčejší průměr. Čekal jsem něco horšího. Ale je to fajn. Je to z New Yorku, a já mám filmy z NY rád. Hraje tam ta Catherine Zeta - Jones, což je asi tak jedna z mála holyvůdskejch žen, která by stála za hřích. Až budu jednou vypadat jako Clooney v nejlepších letech, tak si najdou nějakou takovou...:D


    Jo a viděl jsem ještě Zoufalce. Od toho jsem taky čekal něco horšího. Ale byl to takovej film ze života. Kdybys to nááááhodou viděla, tak se soustřeď na postavu Radima! Když jsem tak na něj koukal, tak jsem si připadal stejnej jak on. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Mimochodem, Kawasakiho růži jsi už viděla? To je skvělej film!

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.