středa 20. srpna 2014

ANALOG CAMERA PHOTOS + SOME NEWS

Se spíše větším než menším zpožděním vám přináším fotky z analogu (jednorázového) z Colours a víkendu v Jihlavě. Aktuálně jsem si dobalila svých pět švestek, které zítra po práci vezu do Brna a odtud v pátek do Budapešti, jupí! Tajně pořád doufám, že si do Budapešti dovezu jen dobrou náladu a ne nachlazení, které se o mě opět (po stopadesáté za tento rok) pokouší. Jestli máte babské rady na stále se vracející kašel, sem s nimi. Věřte, že už jsem vyzkoušela vše!

Jinak do Budapešti jsem si do kufru přihodila Prakticu, tentokrát s objektivem vhodnějším na focení města, než je 50 mm, kterou na výlety vozila doteď. Takže další várka analogových fotek se tady objeví i po Budapešti .))

P.S. Jednorázové foťáky jsou na festivaly to nejlepší! Ultralehké a jestli ho ztratíte, nebo zničíte, nebude vás to tak mrzet jako v případě drahé zrcadlovky. A ty fotky mají prostě něco do sebe, no ne?

 ♥
blogerské jídlo na Colours, Pata Negra všechny převálcovala
po cyklistickém výkonu v rozpálené Ostravě
můj první koncert letošních Colours
Chet Faker ♥
Telč 
poslední den Colours
smutné zjištění, že v Telči není jediná normální kavárna



5 komentářů:

  1. ó super teším sa na fotky z budapešti.my sme ňou prechádzali v noci ked sme isli z rumunska a sakra nikdy som tam nebola dlhšie ako na jeden deň. musím to zmeniť!

    OdpovědětVymazat
  2. prosím, jaký jednorázový foťák jsi měla?

    OdpovědětVymazat
  3. Jee to jsou krásné fotky :) jaký používáš filter? :)
    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.