sobota 1. března 2014

OLD CAMERA VII.

Fotím na Prakticu víc než kdy dříve, a taky mě to víc než kdy dříve baví. Jako vždy jsem ji s sebou vzala do Bratislavy místo digitálu, a tak vám přináším malý bratislavský report ve fotografiích. Omezuji se jen na focení města, potažmo přírody, hezkých zákoutí apod. Mohla bych předstírat, že je to záměr.. Pravda je taková, že poslední tři portréty mi opět nevyšly, i přesto že mám portrétový objektiv .. Ale třeba se jednou naučím i tohle.


10 komentářů:

  1. Máš nějáké tipy, jak fotit na praktiku, jelikož je vidět, že jsi se v tom skutečně zlepšila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, děkuju za kompliment. Já to zlepšení moc nepozoruji, takže si toho skutečně vážím! Udělalo mi to radost. Bohužel, žádný tip mě nenapadá, snad to jen prostě zkoušet. Já jsem postupem času dospěla k tomu, kdy už tuším, že mi daná fotka nevyjde, pokud ji vycvaknu. Taky jsem začala více přemýšlet nad kompozicí a nefotím už každou "kravinu" .. Každopádně skutečný mistr je tady: http://unarmed-deer-hunter.blogspot.cz/2014/02/o-la-la-praktica.html Když jsme ten článek viděla, tak mě v první moment napadlo "proboha, to je tak boží, že už svoje pokusy z Prakticy nebudu moct nikdy publikovat veřejně!"

      Vymazat
  2. Kráásne fotky ♥ Majú taký iný feeling, príjemný :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  3. tak fakt podarené fotky! chválim :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbila hodně! Byla jsem tam dvakrát a vždy dopoledne, to tam chlastající děcka nebyly a kdyby jo, tak by to bylo fakt na pováženou :D první den mi učarovala a druhý jsem se tam vrátila, abych si to vyfotila ;)

    OdpovědětVymazat
  5. No tieto tvoje analógové fotky sú ako dotyk klasika ... je to tak surové a tak reálne ... kde sa hrabe digitál že ano ... krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lubi! Pochvala od tebe mi udělala fakt radost ♥

      Vymazat

 
Používá technologii služby Blogger.