neděle 4. října 2015

BBB

Když čtete tenhle článek, tak já jsem na jihu a uzavírám trojici svých prázdninových výletů Budapešt - Berlín - Barcelona. Dvě pro mě úplně nová města, Budapešť podruhé (a věřím, že ještě mnohokrát v budoucnu). Poprvé tohle bude dovolená, kdy nemusím téměř nic, jen si ji užít. 

Prázdniny pro mě byly v pracovním duchu a musím říct, že místy jsem si sáhla na dno. Vlastně jen jednou. A i přes to bych neměnila. Jestli jsem si něco za poslední týdny uvědomila tak to, jak je pro mě důležité dělat i jiné věci, než se věnovat práci, potažmo škole. Jak je podstatné, aby člověk dělal něco navíc. Zjistila jsem, že nejvíc mě baví dělat něco pro jiné, ať už je jakákoliv činnost, klidně ne bohulibá, ale která udělá někomu radost. Před pár dny jsme v Ostravě uspořádali největších PechaKucha Night v Evropě pro 2060 lidí. Ať už tomu předcházelo, co tomu předcházelo a byla jsem ve stresu jako snad naposledy před státnicemi, jsem si uvědomila, že tohle jsou věci, které zkrátka chci dělat. Konec příprav a téměř tři měsíce do další akce znamenají jediné – více času na blog!

 top Pull & Bear, džíny H&M, svetr Lindex


4 komentářů:

  1. Bacelona, po Paříži město, do kterého bych se vracel snad pořád.. tak odpočívej a užívej si zasloužené nicnedělání :)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Mrzí mě, že jsem nestihla Pecha Kucha Night. :/ Muselo to tam být skvělé! A tobě to moc sluší, máš moc krásný vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Budapešť je skvelá, veľmi rád sa do nej vraciam! A v Barcelone som ešte nebol, takže snáď čoskoro...

    My sa budúci týždeň chystáme do Osla, tak sa na to už silno teším! :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  4. ten topík je rozkošný, veľmi sa mi páčia takéto ženské kúsky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.