neděle 3. července 2011

Prodejní blog

Nově věci na prodejním blogu, TADY. V případě zájmu je nejjednodušší kontaktovat mě přes email k.lindovska@gmail.com, všechno se tím urychlí :)

Hezký den a díky případným zájemkyním !

7 komentářů:

  1. Drahá Lindo, nechci bejt rejpáček, ale povšimla jsem si, že tu riflovou sukni ze Zary, která i s poštovným koštuje 145 korun českých máš tady na blogu ve starším článku a chlubíš se, že stála jen 140 korun a ještě k tomu je ze secondhandu. Takže nejenomže už je obnošená po někom cizím, ale ještě i po tobě. Samozřejmně chápu, že musíš trochu "vydělat", ale tohle se mi drahoušku zdá už přes míru. S pozdravem Lucinda.

    OdpovědětVymazat
  2. Tady znovu rejpálek, omlouvám se, že znovu obtěžuji, ale do mého předešlého komentáře se vloudila malinkatá chybyčka (i mistr tesař se někdy utne). Cena za kterou jsi ji koupila nebyla 140, ale 40 korun. Netuším jak se to mohlo přihodit. Brzy nashledanou. Lucinda

    OdpovědětVymazat
  3. Za prvé, nejsem drahoušek :) Za druhé; já jsem tu sukni na sobě měla jednou (taky tady v článku, kdybys měla potřebu to vyhledat), čili o obnošenosti ode mě, moc řeč být nemůže. Za třetí je jasné, že ty věci nošené obecně jsou a ne nové a v dnešní době, kdy se každý honosí tím, co ulovil v sekáči, je myslím jedno, odkud ta sukně původně je, naopak tyhle kousky, potěší v sekáčích nejvíc. A konečně za čtvrté - můj blog, můj prodejní blog, moje věci, moje cena :) Cena je 100 Kč a to poštovné je prostě dané.

    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně jsi mě setřela, jen co je pravda. :) Ale vynechala jsi malou drobnost. Nevysvětlila jsi nebo alespoň neobhájila to, že si přirážíš šedesát korun. Jestli ti nevadí vydělávat na svých čtenářkách, jen tak dál. Budeš za chvíli v balíku a s blogováním můžeš seknout. S pozdravem Lucinda.

    OdpovědětVymazat
  5. :D Mým cílem nebylo tě setřít a vysvětlení tam bylo. Věci v Zaře jsou ve skutečnosti dražší více než 10x, než za kolik já tu sukni prodávám. Kdybych tu sukni měla původně ze Zary za takových 900,-, což je tam standartní cena a měla ji na sobě jednou, což jsem měla i tuhle, prodávala bych ji teda tak za 450 nejméně? Kdo by si ji koupil? Nikdo. Jsem ráda, že jsi aspoň upustila od těch původních 100 Kč. Kolik bloggerek myslíš, že prodává věci za cenu, za kterou je koupily? Co jsem tak korzovala po jiných eshopech bloggerů (na kterých nakupuju taky), patří ten můj k nejlevnějším, málokdy se něco přehoupne přes 200 Kč. A věř, že nejen u mé jsou věci ze secondhandů (ne všechny samozřejmě).

    OdpovědětVymazat
  6. PS: Poslední tvá věta úplně pozbývá význam. Blog není určený k vydělávání peněz - jak taky?!

    OdpovědětVymazat
  7. to je srandovní.. každopádně díky, lindo, za sako, je fajn a určitě si ho alespoň na chvíli ponechám.))

    klarule.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.