úterý 24. srpna 2010

 nad Ostravou bývaj dycky zvláštní mraky :)

Dnes jsem otestovala Lumixovu samospoušť a nemůžu si stěžovat. Nemá mě kdo vyfotit, takže fotky jsou ve stylu "udělej si sám". Měla jsem conversovou náladu. Víte, na Conversky musím mít náladu. Už to není má běžná obuv, ale i přesto, když si je obleču, cítím se svá. Nostalgicky vzpomínám na své první (ty nejsvětlejší), vlastně nostalgicky vzpomínám na všechny troje. Každé jsou pořízené v jiném městě, každé z jiného důvodu. Ty první, zkrátka proto, že jsem potřebovala Conversky, tehdy jsem neřešila jaké, já je prostě chtěla. Dost blbý důvod, ale i přesto mi tenhle kousek z limitované edice přirostl k srdci, a i přes díru na patě, je odmítám vyhodit. Občas je ještě vytáhnu na koncert a mám strach, že domu půjdu bosa. Ale jsou to prostě ony.

Modré jsem pořídila jako kamarádky těm prvním, když vypadaly, že celé léto samy neuchodí. Modré, protože jsem toužila po jednobarevných a modré, protože se líbily Allimu, a tak jsme dva roky nosili stejné boty :)

Zelené. Ty byly můj sen, od doby co jsem zjistila, co to Conversky jsou. Zelená je moje barva. Na mém oblékání se to promítne zřídka, myslím že zelenou není lehké nosit, ale s těmahle botama to jde snadno. Napříč tomu, že jsem je chtěla už od začátku své conversové éry, jsem si je koupila až jako poslední (loni). Nebyly k sehnání.

Je mi jedno kolik lidí ty boty nosí, já je nevyhodím. Když je mám cítím se dobře. Vydrží všechno. Jsou to boty, co se zkrátka nemyjou. Nechávají se žít, prach a špína jim dodává ten správný punc. To jsou prostě Conversky.

foceno po práci! omluvte zmučený výraz a rozcuchané vlasy (i když ty mám pořád :)

 Snad už se učím naposledy, nejmíň do začátku semestru!

Andy, ty jsou pro tebe! :)





A co vy a tyhle plátěnky? Máte, kolik, jaké, milujete, nesnášíte? A nepokoušejte se tvrdit, že nic nevydrží :-P ! (Nebo vás vynesu v zubech)

Hezký den

Lindina

41 komentářů:

  1. ja conversky proste milujem ! hodia sa skoro ku vsetkemu ...tiez mam troje :)akurat ze ani jedny nie su jednofarebne,takze si chcem kupit nejake zlte alebo modre ..

    OdpovědětVymazat
  2. jéééé děkuji za nálepky :-P Tenhle návrat do starých časů ti moooooooc sluší:-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  3. já chci bílý... ale nekoupím si je,protože mi přijdou drahý.. mám svoje červený už asi tři roky..a pořád jsou v dobrým (dobře,jakž takž dobrým) stavu...

    OdpovědětVymazat
  4. Taky zastávám názor, že Conversky se nečistí, na nich má být vidět, kolik toho už nachodily! Staré rozpadlé jsou prostě nejehzčí :D Miluju je, jsou to snad jediné boty, ze kterých jsem po prvním obutí neměla puchýře...prostě žádné jiné tenisky už v životě nechci!
    Btw, koukám, že s foťákem už si začínáš rozumět, jen tak dál ;))

    OdpovědětVymazat
  5. Já se bojím, že bych je měla hned sešlapané, protože chodím po patách a i normální tenisky s hrubší podrážkou mi vydrží nesešlapané pár měsíců :(
    Jinak uvažuju o těch nízkých bílých, černých nebo vysokých červených :D
    Btw. to nečištění by u mojí mamky neobstálo :D

    OdpovědětVymazat
  6. ty zelený jsou nádherný!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Conversky miluju a vlastně jsou to skoro moje jediný boty. Mám na nich ráda, že už vím jakou velikost vzít a taky to,že mi vždycky budou sedět a netlačit;)A moje barvy:růžová,červená,fialová..plánuju tmavě modré;)

    OdpovědětVymazat
  8. já mám nízké červené, ale opravdu nic moc nevydržely na můj vkus, proto jsem si teď koupila napodobeninu z deichmannu, šedé kotníkové:))

    OdpovědětVymazat
  9. mě se conversky moc líbí, ale nemám ani jedny. sice jsem si jedny kupovala, ale ti milí lidičkové z eBay mi poslali fejk a ještě navíc ani neodpovídal velikosti, takže jsem v nich nemohla ujít víc než dvacet metrů a tak putovali dál.
    ty zelené si hezky sladila se zbytkem.

    OdpovědětVymazat
  10. Conversky miluju, jsou to moje nejoblibenejsi boty a nosim je snad uz vecnost, to se u nas jeste vubec nedali sehnat a prvni dvoje jsem mela z ameriky. A rozhodne maji byt co nejvic vysmajdane a spinave! Tenhle outfit se mi na tobe zatim libi ze vsech nejvic! Nos casteji drdol, moc ti slusi

    OdpovědětVymazat
  11. A já mám dvoje a obou se velice ráda zbavím. Jedny jsou tyrkysově modré, zakoupené v USA, měla jsem je na nohou dvakrát, druhé jsou bordó, nošené trochu víc, ale jsou v pořádku. Jsou mi velké, takže mi při chůzi nepříjemně vržou. Velikost US tuším 7. Kdyby měl kdokoli zájem, ráda nafotím, nabídnu. Protože se o boty starám, jsou skoro jako nové. A důvod? Vážou se k nim ne moc příjemné vzpomínky, takže nemám chuť je nosit. Pro případné zájemce stačí zanechat koment u mě s emailem. Omlouvám se, Linduško, že ti takhle spamuju článek, ale kdybys měla zájem i ty (i když myslím, že máš ještě menší nohu), klidně se ozvi.
    A sluší ti to i jako Popelce!

    OdpovědětVymazat
  12. Mám jich milion a tři:) jsou pohodlné skvěží a dají se nosit téměř ke všemu.:)

    OdpovědětVymazat
  13. *skvěží= něco mezi svěží a skvělé a nebo taky překlep

    OdpovědětVymazat
  14. Krásně napsaný článek :o) Já mám dvoje a nedám na ně dopustit ikdyž už je také vytáhnu sem tam (většinou)..když mám smutné, nicnezajímající období.

    OdpovědětVymazat
  15. Ty zelený jsou moc pěkný!:)
    Já mám nízký,modrý..už tročku sešlapaný,ale tak co:D jsou pohodlný.)
    Uvažuji o koupi zelených nebo žlutých:)

    OdpovědětVymazat
  16. já mám taky troje (jedny nízký a dvoje kotníkový) a i když je teď už vůbec nenosim, tak bych se jich za žádnou cenu nikdy nezbavila:) jejich čas ještě určitě přijde:)

    OdpovědětVymazat
  17. Solindííííí..Solidní..

    A nedivim se, že tam máte divné mraky...to víš..fosfor a radiace v kombinaci s oxidem uhelnatým delá kouzla :D

    OdpovědětVymazat
  18. asi by som si mala konecne aj ja nejake zadovazit =)...tebe pristanu...vlastne si cela krasna...v converskach..a ten uces!! ...vlastne ja mam jedny..ale neprave...strieborne...a mam ich rada...keby cosi tak by som chcela biele...paci sa mi taky ten seversky styl =)

    OdpovědětVymazat
  19. Mě se Conversky moc líbí, ale ne na mě. Je to zvláštní, vím, ale přijdu si v nich jak nějaký kačer s ploutvemi. :-D

    Podle mého tyhle botky patří k těm nejstylovějším a hodí se snad úplně ke všemu. Je velmi jednoduché je nosit, ale přiznávám, že se mi vůbec nelíbí na lidech se silnějšíma nohama, protože zavazování na kotnících to akorát zvýrazňuje.

    OdpovědětVymazat
  20. jojo,znám to ... se samospouští se díky nedostatku "fotících přátel" taky snažím skamarádit :D jinak ty fotky jsou nááádherný :) nikdy bych nevěřila,že se dají conversky zkombinovat i s něčím jiným než s trikem z new yorkeru a s džínama,jak to většina lidí nosí.Tobě se to povedlo na jedničku :) tleskám! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jéžiš lidi, tolik komentů! Na takovou péči nejsem zvyklá, hned druhý den po uveřejnění článku! Děláte mi moc velkou radost :) Díky

    Nina: žluté nebo modré, ani s jedněma nešlápneš vedle! žluté bych taky brala ;)

    Andy: asi to budu praktikovat častěji :-P

    cookie: nejlíp odchytit někoho, kdo jede do ameriky .. je fakt, že tady už jsou vážně drahý, což mi přijde zbytečný. první jsem kupovala za 1200,- a modrý za 1500,- wtf? a z ameriky za 950,- ty zelený!

    Dougnutko: dík moc! snad nám to půjde! :)

    Michelle: co se týče nízkých kecek u mě bodujou kecky z tesca za 149,- nebo v háemku ty nízký se mi líbí taky .. investovat do nízkých conversek už mi přijde fakt jako luxus.. a nevím, já nemám sešlapané po letech ani jedny! ale asi fakt záleží kus od kusu a noha od nohy :D

    Natie: nízké napodobeniny mám tři a nemůžu si je vynachválit :)

    Anonymní: díky, docela často ho nosím, jen to možná není vidět na fotkách :) tak se v něm budu tedy častěji fotit.

    Jiří: sám seš

    Fresh: jojo bílé jsou super, moc se mi líbí na annice, ale já bych je měla vážně rychle až moc špinavý :D

    Douceur: na tom něco bude .. to už asi raději ty nízký ..

    a děkuju holky ...

    jo a Ef: máš výsadní právo vystavovat si u mě inzeráty :D :D

    OdpovědětVymazat
  22. Modré CONVERSKY mám aj ja. A ešte žlté. Mňam. :D

    OdpovědětVymazat
  23. prekrasne conversky, ty zelene nemaji chybu :)

    OdpovědětVymazat
  24. strasne se mi libi jak sis poladila ten outfit se zelenyma cons .) a ty vlasy, to je tak sik, ze to klidne muze byt rozcuchane prece .)
    kdyz mi bylo 14,15, converse original jsem nemela sanci sehnat, rikali jsme jim ciny, a nosila jsem je cele ty roky, dycky jedny na pul roku, pak vyhodit (kecam, jeste sem v nich v lete jezdilavodu, rychle schly :)) a nove :) nejvic sem si kupovala cerne a tmave modre. pak jsem presedlala na jine typy botek, ale beru je jako naprosto univerzalni vec hodici se k totalne vsemu. mam jedny kotnikove bile s cernyma puntikama, ale jsou na mne dost uzke. letos jsem si na jare vyzkousela v jednom krame svetle ruzove, nizke, ktere me zaujaly odstihem.. nejak zahadne mi sedi jina velikost nez ty kotnickove a netlaci, cele leto mi delaji spolecnost :)

    OdpovědětVymazat
  25. No a taky pokaždé, co sme v nich vyběhli na ulici, tak na nás moh každej oči nechat :D Vždyt to nevypadalo blbě když jde pár ve stejnejch botech ne? :D

    OdpovědětVymazat
  26. Jiří: a ty dvě holky tenkrát v Brně, pamatuješ? :D já na ně udělala ksicht a ty ses plácl po zadku :D

    OdpovědětVymazat
  27. Lindi, dekuji ti:) no a laky golden rose jsou moji slabosti. Podle me zkusenosti drzi mnohem lepe nez jakekoliv drazsi znacky a maji mnohem krasnejsi a jasnejsi barvy :)

    OdpovědětVymazat
  28. já mám conversky nízký růžový dovežený z Bali ale už je moc nenosim... vždycky se mi děsně líbili ty světlý jak máš ty :) a outfit se zelenejma ti prostě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  29. Děkuju moc za komentář!
    S converskama jsem na tom stejně, nosím je jen výjimečně... Mám jen jeden pár, zato vlastnoručně navržený v converse editoru, takže tam mám slavnostně napsáno i "crazy pig" :D
    Ale vyprat jsem je už párkrát musela, protože jsem v nich např. spadla do blátivého rybníku :D:D
    A tvůj účes na fotce je dokonalý náhodou!

    OdpovědětVymazat
  30. Máš pravdu na Ostravsku jsou zajímavé mraky i na Opavsku. Týden jsem byla Větřkovicích na intenzivním tréninku a každé ráno, jsem se nemohla vynadívat na ty rychle putující mraky. Co potom večer ten krásný západ a pak v noci, ty krásné velké hvězdy a souhvězdí.
    No a teď ke Converskám. Nenosím je i přesto, že bych je chtěla. U nás nejsou k sehnání a na internetu si netroufám je objednat. Mám velkou nohu a vlastně ani nevím, jestli se má velikost dá sehnat.

    OdpovědětVymazat
  31. To není fér, jaktože jsi mne našla dřív než já tebe! Mimochodem, děkuji za žůžové komentáře <3.

    Agnes

    P.S.1: Máme nejen podobné vlasy, ale i conversky s lebkou.
    P.S.2: Jak krotíš ty svou hřívu?

    OdpovědětVymazat
  32. Omylem jsem ti odpověďěla u mně.

    Agnes
    P.S. Tvá profilová fotka je vela rajcovná ;).

    OdpovědětVymazat
  33. A jak mi slušela ta tmavá barva v tvojí hlavě? :oD Ať žijou květy, já to říkám pořád :oD

    OdpovědětVymazat
  34. conversky! :) jsou nejlepsi, a ten outfit se mi hrozne moc libi :)

    OdpovědětVymazat
  35. mám úplně stejný jak ty-ty zelený :)

    OdpovědětVymazat
  36. Conversky se mi moc líbí, ale já mám krátké, a né zrovna hubené nohy. :(

    OdpovědětVymazat
  37. Fíha těch Conversek :D:D Závist !!!

    OdpovědětVymazat
  38. Vážně pracoviště drahá slovotvořilko :oD Brigádničiště jsem nikdy neměla :oD

    OdpovědětVymazat
  39. Zatím čtu 2díl .. a moc se mi to líbí. Není to nic extra ale je to moc hezké !! :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.