středa 7. dubna 2010

Sakury

V minulém článku jsem toho neměla moc co ke sdělení. Ne každý den mám náladu psát, a ne každý den mám vůbec nějakou náladu. Dnes už je to lepší, a tak se pokusím shrnout pár posledních dní.
Na úvod fotka, co měla být součástí minulého článku, ale bůhví proč mi nešla nahrát, tak tady je.
Pekla jsem svoje další muffins. Tentokráte banánovo-čokoládové. Z mnoha stran jsem slyšela, že jsou těmi nejoblíbenějšími. Povedly se, ale přesto mi nijak zvlášť nechutnaly. Ty extra čokoládové, co jsem dělala již dříve, a taky vám je fotila, byly mnohem chutnější. Každopádně můj primární cíl - potěšit Alliho byl splněn. Myslím, že to, že jich snědl za dva dny více než tucet, dostatečně vypovídá o tom, zda mu chutnaly, či ne. :) Taky jsem koupila Allimu malý dárek. Protože vím, že by si ho sám nekoupil, ale hrozně ho chtěl. Jmenuje se Simon Kowalski.Ano hrajeme si s legem.
Pokud by vás zajímaly další osudy Simona Kowalskiho, mrkněte zde: Simon

Byli jsme v kině na New York, I love you. Pomalu se stávám fanouškem malých ostravských kin. Jsou mi sympatičtější než přelidněné multikino Cinestar, pohodlné jsou však stejně, a to vše za příznivější ceny. Tentokrát jsme byli v kině Art. Co se týče samotného filmu, můžu ho jedině doporučit. Vystihuje několik lehce provázaných příběhů obyčejně neobyčejných obyvatel NY.Kdyby mně a Allimu chtěl někdo vysvětlit tuto scénu, nebudeme se bránit :D

Byli jsme lehce nakupovat (já si odnesla pouze pár doplňků za pakatel), ale Alli si koupil dva báječné svetry. Tady fotka jednoho z nich.Je to můj švihák :)

V minulém článku jste mi udělaly radost v komentářích, když mi byly pochváleny sluneční brýle. Jsou nové v mé "sbírce" (je 7 už sbírka?:D) No zkrátka děkuji za pochvalu, druhý den po jejich koupi jsem si nebyla 100% jistá, zda mi sluší.

Lak, o kterém jste mi pár článků níže tvrdily, že je červený. :D Kdo mi teď ještě nevěří?
A na závěr fotky naposled foceného outfitu. Jsou z neděle, kdy u nás bylo krásně teplo, že jsem se na krátkou procházku konečně odvážila vytáhnout tyhle nové boty. Podpatek mají nizounký, pro většinu z vás pravděpodobně zanedbatelný, pro mě důvod "učit se chodit". Mám z nich radost a jen jeden puchýř :D.
Protože je to můj nejoblíbenější jarní strom.
Krásné dny, přeje Linda! :-*

13 komentářů:

  1. Ostrava, I love you....a taky LEGO a Lindinu

    OdpovědětVymazat
  2. Legoo....Ježiš to je báječný, koukala jsem na ten profil na facebooku a opravdu mě dostaly ty fotky :D. Přítel má štěstí, že tě má!! Botičky jsou opravdu krásné,přeji méně puchýřů.

    OdpovědětVymazat
  3. krásný fotky opět :)
    sakura je můj nejoblíbenější strom...máme jednu obrovskou na zahradě miluju když padaj ty růžovoučký lístečky :) a chci si nechat vytetovat sakuru přes celou levou ruku :)
    botky jsou fakt fakt super...a tvému muži to moc sluší :) a lego je prostě supr :)
    a já fakt žeru tenhle blog (možná je to hloupé ale chtěla jsem to vyjádřit) :)

    OdpovědětVymazat
  4. tvůj přítel ma skvely INDIErock styl!! je uzasnej.. vkaž mu pochvalu:D

    opět budu chválit tvoje brýle.. jsou bezvadny...

    fotka tebe a stromu je taky senzační...nevím,co je hezčí..jestli ty nebo strom.)

    OdpovědětVymazat
  5. ja sa uz strasne tesim na NY i love you. A dufam,ze vobec dojde k nam.Ak nie budem musiet surfovat na nete a hladat to tu

    OdpovědětVymazat
  6. nemůžu si pomoct, ale vidím tě spíš v cnvrs a sportovním stylu :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  7. jé :)
    můj druhý nejoblíbenější strom je magnólie :) ale platan má taky něco do sebe - vždycky si vzpomenu na tu písničku od Kryla...
    a to tetování už taky chci ale asi to bude na dýl no...
    no mě zase vždycky hrozně potěší tvůj komentář :)
    a ještě - můj foťák furt stoná tohle je foceno na sestřin - udělala jsem si pár fotek do zálohy... hrůzička!

    OdpovědětVymazat
  8. ty boty jsou vruuuu! myslim, ze jsem je videla uz u jedne slecny ze slovenska. mela do nich fialove ponozky a vypadalo to taky krasne:)
    jo a ten new york se ti libil? ja byla strasne zklamana, dokonce jsem u toho pak usnula. vice se mi libilo parizi, miluji te.
    (a souhlasim s alici, magnolie!)

    OdpovědětVymazat
  9. Boty jsou krásnéé, odkud jsou? Neměli je třeba i v hnědé barvě? Moc sluší..
    Terez

    OdpovědětVymazat
  10. skola zivota...tak prave to me zklamalo no. my se s lukasem divame na serial mad men(mrkni na csfd, mohlo by se ti to libit, nema to nijakej extra dej, ale nas to hrozne bavi). a hrozne se mi libi to prostredi 60. let, obleceni a tak. tak jsem se na to tesila, navic dobre hodnoceni no a byla jsem zklamana. prislo mi to trochu klise(podobny pribeh nedavno melo i fish tank) a mela jsem asi vysoka ocekavani. ani uz si poradne nepamatuju jak to dopadlo. jinak z novych filmu se mi moc libilo mamut. jestli mas rada gaela garcia bernala(ja jo:D), tak si to stahni:)

    OdpovědětVymazat
  11. ja som ta slecna s fialovymi ponozkami...no boty sice nemame rovanke..ale aj tie tvoje su super=)..a ja si uz konecne musim kupit ut leopardiu satku pretoze je vazne uzasna a strasne ti pristane...no a o Simonovi ani nehovorim...to je naozaj uzasny napad...a ta stranka na FB...tlieskam...ja mam maldsieho brata ktory ma strasne rad lego a musim sa priznat ze ajja sa s nim casto hram =)...a simona mame tiez...len este nema meno =))

    OdpovědětVymazat
  12. jeeeeeeeeeee krasny fotky a prima blog, teprv dnes sem ho obejevila .¨

    libi se mi ty boty uplne strasne moc.

    a ten film sem zaradila po shlednuti do mych oblibenych, hodne me nadchnul. jsem tak trochu filmovy nadsenec:))

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.