pátek 26. března 2010

Vůně fialek

Pátek večer, sama doma. Se psem. Nabídky na večer byly, ale zase jednou se ve mně probudilo svědomí - mám docela dost práce do školy na tenhle víkend. Zítra je navíc dodatečná rodinná oslava mých a bratrance narozenin, takže sobota celá zabitá. Jsem na sebe pyšná, jelikož jsem dneska dopsala první oficiální seminárku na vysoké škole. Nejraději bych vám ji ukázala, ale nejsem si jistá, zda by vás "vliv logistických nákladů na cenu produktu", vzrušoval tak jako mě.

Sedím tady s miskou zelených oliv (bohužel španělských), a probouzí se ve mně mé paranoidní já. Nerada bývám večer sama doma. I ve svých 20ti letech se občas bojím :D teď zrovna ne, ale vím, že to přijde, až si půjdu třeba do kuchyně pro čaj. Možná je to tím, že bydlíme v přízemí. Okna jsou táák nízko :D. To vás moc nezajímá, že :D.

Dneska jsem dopoledne venku viděla první jarní fialky. Udělaly mi radost, mám je ráda pro jejich vůni. Sobecky jsem si tři utrhla a mám je na stole vedle sebe a hezky mi voní pod nos :).

Na fotkách můžete vidět nové triko, třetí námořnický kousek. Nový lak. Nevím proč, ale mám potřebu si teď kupovat další a další laky ve světlejších barvách. S přicházejícím jarem nemám vůbec chuť na tmavě modrý, tyrkysový, na všechny červené, jako tomu bylo v zimě. Takže se moje sbírka rozrostla o dva růžové, jade a dneska bílý lak. Máte to taky tak? :D Dále prstýnek, co jsem si koupila v úterý. Růžičkový jsem chtěla delší dobu. Nosím ho teď pořád :D. A nakonec DIY džíny. Opravdu zapeklitý kousek. Jejich výroba mi vzala hodně času. Asi pět minut, zabralo ustřihnutí znovových (ano tenhle termín ještě existuje!) džín do požadované délky. Nicméně s výsledkem jsem více než spokojená :).


Hezký víkend a já si jdu pro čaj :D

17 komentářů:

  1. Ten článek mi tak trochu připomněl jednu písničku od Hegerový, kterou jsem zrovna dneska slyšel. http://www.youtube.com/watch?v=IZIUuO-yZUM

    Vlastně si dám asi taky čaj, pustím si Hegerovou a napíšu nějakej podělanej melancho článek.

    Jo a ty ''mini'' kalhoty : To je zas nějakej trend ? Poslední dobou to pořád někde vídám. To se jako takhle srolovaný už kupuje, nebo sis to srolovala sama ?

    OdpovědětVymazat
  2. :D:D ta Bubu jak piše komentar nade mnou mi napsala uplne,naprosto to samý:D je směšný,co nektery lidi dělaj,aby se navýšila jejich navstevnost...

    co se týče laků, jsem na tom stejně jako ty..na nehtech se mi střídá růžovoučkej,oranžovej a nově jade:)
    proužkovaný trička se mi pořád a pořád líbí...a nezáleží mi na tom,že je ted ma uz skoro každej...

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje proužkovaný tričko se mi moc líbí!
    Ten lak mě naprosto uchvátil,je to sice jen červená barva,nevím proč,ale na té první fotce se mi hodně líbí:)
    Pěkné fotky.První a poslední fotka je super!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Annie: Možná trochu zkresluje foťák, ale ten lak není červený vůbec :) Je to růžová se vším všudy :) A děkuju za pochvalu.

    Cookie: Máš pravdu, čas od času se tohle objeví a dycky je hned záměr těch lidí jasný :D

    OdpovědětVymazat
  5. Pruhované tričko je super klasika, která nikdy nezklame :) Ta hnědá kabelka je naprsoto nádherná, myslím,že už jsme ti ji tu jednou obdivovala :) A poslední fotka je vůbec celá hezká :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný outfit, strašně se mi líbí ta kabelka, prstýnek a balerýny:)

    OdpovědětVymazat
  7. tobě sluší totiž všechno!!!! Tak a je to venku.
    Andy

    OdpovědětVymazat
  8. také se kolikrát bojím sama doma, z toho si nic nedělej,)
    prstýnek je krásnej!!

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju všechny proužkované trika, nevěřím, že ještě žádné pořádné nemám! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Naopak děkuji za hezký závěr za článkem. Zelené Converse musí být fajn, možná jsem měla rovnou napsat: ,,Nesnáším barbíny, co nosí Converse, jen proto, aby byly "in"." Hlavně doplnění tvé kombinace za tím vším udělalo trefnou tečku.
    Celé to bylo spíš o lide, kteří píší jen o tom, co nového si koupili a jak moc originální jsou... Ten článek jsem brala jen jako vtip, který je tak trošku dostane do slepé uličky. :)
    Moc dobře vím, že "moje věci" nejsou moc novinkové, ale já si tady taky na žádný rádoby kvalitní fashion blog nehraju. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ano, ano, vidím, že se vyznáš. :)
    Tvůj blog mám ráda, myslím že zrovna ty jsi (naštěstí) jedna z těch, která si na nic nehraje. :)Uvědomit si, o čem blog je a kam směřuje se ještě může nějak vyvrbit časem. ;)
    Ve které ze dvou možností nakonec zkončím je ve hvězách... :) Už jsem tam dlouho nebyla, takže se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  12. já se picnu! píšu ti takovej dlouhej koment a najednou vypadne proud minimálně v celý ulici!:D:D:/ damn!
    s tou seminárkou jsi mě docela vyděsila - mám černý svědomí, že mám dvě psát, ale zatim na to kašlu.
    a nemusíš se vůbec stydět za to, že se bojíš. kdybys viděla mě! jsem největší strašpytel pod sluncem, od malička mám hrůzu ze tmy a sama doma večer jsem byla jen párkrát (s rozvícenými světly po celou noc)...:D občas se sama sobě fakt směju......ale ta moje představivost, ách jo:/ moc se mi líbí, co máš na sobě, nesmírně ti to sluší! kraťásky se povedly;) bohužel přesně tuhle délku sama mít nemůžu, mám v tom ošklivý a moc hubený nohy:(( tobě to ale nejvíc sekne! i lak je super, i když vypadá červeně. jediný, za co bych tě pokárala, jsou ty olivy - fůůůůj O:);)

    OdpovědětVymazat
  13. Já tam nebyla tak dlouho, že budu ráda, když tam vůbec trefím. :) Naposledy jsem se tam přiopila irskou kávou. :)

    OdpovědětVymazat
  14. ...takže bych se měla stydět. ;D

    OdpovědětVymazat
  15. ha to je dobrý já se taky kolikrát až absurdně bojim! teda - bydlim na koleji v prvnim patře takže to má svůj důvod...
    u nás máme tradici (nebo pověru?) že první jarní fialky si máš přiložit na oči aby jsi celý rok dobře viděla :)
    a moc se mi líbí námořnické tričko a prstýnek! :)

    OdpovědětVymazat
  16. tak na tu druhou seminárku máš času dost:) já taky jednu musim odevzdat do konce května...takže času dost:D držím palce, ať ti to jde;)
    haha taky bych takovej byt potřebovala:D nejlíp kulatej, ať nemá žádný temný rohy nebo zákoutí:D
    a ty kraťásky (ještě jednou) ti fakt hrozně slušej! přesně se to k tvojí postavě hodí, máš krásný nohy;) ušmikla jsi je skvěle;)
    a s lakem - věřím. můj foťák taky občas klame..:D
    měj se krásně;):*

    OdpovědětVymazat
  17. oprvadu pěkný tričko:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.