sobota 13. března 2010

Víkendové hlášení

Pátek - práce = nuda. Spánek od cca 22.00. V sobotu přijela babička a dala mi tu nejkrásnější kytici, co jsem za poslední rok dostala. Miluju lilie. Mám je nejraději. Tohle sice není lilie, ale pro mě naprosto neznámá květina a lilii velmi podobná a moc krásná. Takže dopoledne se vezlo v duchu karbanu a plácání postupek.

Odpoledne jsme všichni (spíše všechny - teta, mamka, já, babička) vyrazily na cestovní veletrh v Ostravě. Bratr na něm zastupoval jednu ostravskou cestovku, docela známou, která se specializuje jen na zájezdy do Řecka. Díky jeho známostem nebyl problém vypůjčit si tradiční kroj od řeckého tanečního souboru. O fotku se s vámi musím podělit. :D

Na výstavišti se ještě o patro níž nacházela ještě výstava Nevěsta. Viděla jsem snad ty nejkýčovitější šaty, ale zase i velmi netradiční svatební kytice. Vybrala bych si. Hmm Alli? A naprosto mě okouzlil černý dort! Opravdu černý - ne politý hořkou tmavou čokoládou. Vyloženě černý (mám podezření na marcipán). Na výstavě Nevěsta nechyběli samozřejmě kadeřníci a shodou okolností i bráchův dobrý kamarád kadeřník, ke kterému jsem dostala poukázku k Vánocům. Ještě jsem u něj nebyla a mezitím se odstěhoval do Prahy a pracuje v salónu Tony and guy. Mně to nic moc neříká, ale vy z Prahy možná budete vědět :) Každopádně mistr "Lišák", hned jak mě viděl mi koukal na vlasy a já se velmi styděla, za svůj drdol a neumytou hlavu (nojo nepočítala jsem, že na tu výstavu půjdu!).
Jinak máma s tetou žádný zájezd nesehnaly a usoudily, že jejich kritéria jsou pravděpodobně nesplitelná. Je to spíše mise než zájezd.

Neděle byla strávená v duchu nakupování s A., a pak kina, konkrétně shlédnutí snímku Milý Johne. Nákupy bych shrnula slovy shopping fever! Merde! Nebyla zakoupena ani jedna položka z mého toplistu, ale spousta jiných.
Zdroj: www.celebritywonder.com


Hezký týden!
Lin

16 komentářů:

  1. dobře brácha :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Jé lilie jsou krásné)Tvůj bárcha je v tom vtipný :D
    A tvoji ptáčci jako přívešek jsou skvělí+ pěkný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, nákupy u mě už proběhly, ale když mi děláte všechny takové chutě, asi proběhnou ještě jednou ! :D Ti ptáčci jsou kouzelní. Lilie ráda nemá, ale určitě ti udělaly radost.

    OdpovědětVymazat
  4. tak koukám, že jsi měla docela zajímavej program:)
    kytička je vážně moc pěkná a bráchův kroj je srandovní:D:)
    toho kadeřníka ani salón neznám, ale zkusim si to vygooglovat:)
    no a to s nakupováním, ach mluvíš mi z duše:D taky to tak mívám...řeknu si: NE, nakoupím jen to, co mám na svym wishlistu...no a pak mám všechno možný, jen nic z toho, co jsem původně chtěla:D ale teď se vážně držím..až na ten kabátek jsem si nic nekoupila, takže fajn:D jsem na sebe hrdá:D
    mimochodem ti to moc sluší, miluju ty tvoje hrdličky:) a hezky ladíš s kuchyní:D:P
    měj se moc moc moc krásně, Kristýnko!

    OdpovědětVymazat
  5. pekn y kostym:)taky vesely...

    a nahrdelnik je uzasny

    OdpovědětVymazat
  6. ta lilie je skvěláá!!!!
    ja zas zboznuju CALA lilie....ale kytky moc casto nedostavam...škoda škoda..

    OdpovědětVymazat
  7. krásná květina a opravdu dobrej kroj! a tvoje psaní se moc hezky čte! o ptáčátkách jsem se už vzjádřila takže jenom - jsou fakt krásný! a moc se mi líbí ten tvůj modrý svetřík! a ještě - sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Eva: Máš recht, co se týče těch věcí "co musím mít" ... dneska jsem si teda řekla, že si konečně koupím černou tašku - JÁ .. po 3 letech shánění a nahrazování černé jinou :D .. měla jsem jednu vybranou. Byla na věšáku jakoby nahoře, kam jsem nedosáhla a až vzadu. Když jsem dnes požádala prodavačku, ať mi ji sundá, zjistily jsme, že je tmavě hnědá. Tak zase nic :D chválím však sama sebe za to, že jsem si tu tmavě hnědou nekoupila!

    Jinak pro ostatní: ta květina není lilie :D možná jste mě špatně pochopili. Jen jsem psala, že lilie mám nejraději a tahle je podobná a hezká, i když to lilie není :) Jmenuje se amaralis. Konečně jsem to zjistila :D
    A děkuju moc za komentáře! ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty holubičky jsou boží! Úplně nádherný! Doufám, že ten film stojí za to, chystám se na něj. =)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty máš ale vlasy mírně zvlněný ne? Aspoň podle fotek mi to přijde. Takhle vypadají hezky ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Super program a ten náhrdelník s holubičkama je uplně skvělej!! Na film Dear John už se těšim hodně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  12. sluší ti to, krásně ladíš s kuchyní,)

    OdpovědětVymazat
  13. jej odkud ty holubičky máš? můžu se zeptat? nikde sem je neviděla..a svetřík je taky super:)

    OdpovědětVymazat
  14. Holubičky jsou krásné, kdyby šly oddělit, mohla bys jednu darovat jako v "Kevinovi" (Sám doma). :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.