čtvrtek 4. března 2010

Sběratelka "perel"

Další školní týden mám úspěšně za sebou. Odnesla jsem si z něj celkovou únavu a natáhnuté všechny svaly na těle. Jde znát, že jsem odpůrce jakéhokoliv pohybu a hlavně jde vidět rozdíl mezi tělocvikem na střední a na VŠ :D. A to jdu zítra do práce. Myslím, že tam umřu.

Taky čím dál víc nesnáším pouliční prodejce. Dneska jich v centru bylo asi 10. Můj nevraživý výraz jim asi rovnou řekl, že u mě neuspějí, nebo jsem díkybohu nebyla jejich cílovou skupinou.

Jak už jste vyčetli z nadpisu, chtěla jsem se pochlubit, že jsem konečně našla perlový náhrdelník, jaký jsem chtěla, a tudíž mě to vedlo k vytvoření fotodokumentace. Ono nebýt perel, našla bych si stejně jiný důvod, proč se vyfotit :D.



Přeji všem hezký nadcházející víkend!

Lindina

12 komentářů:

  1. ahoj Týnko,
    jsem nějaká vysílená, takže se nemůžu rozepisovat. ale sluší ti to! krásný perličky, hoděj se k tobě:) hehe na těláku máte teror?
    měj se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
  2. no,ja mela perlovy období dříve..ale ted uz bych si je asi neporidila...
    ale tobe sluší,to se musí nechat:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já také nesnáším pouliční prodavače a pak ještě ty podobní. Co se vetřou na chodbu a nabízejí za velkou cenu, uplně neznámé parfémy, které líčí jako užasné,atd..
    Perly jsou skvělé a na fotkách ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  4. aaa já jsem na pouliční prodavače nehorázně nepříjemná! Ale fakt nehorázně :D Docela ještě jdou od mobilů, to jim řeknu, že nic měnit nechci, no chance a oni mě většinou nechají... Ale třeba ty parfémy... to nesnáším!! Radši chodím po městě se sluchátkama a ipodem co nejvíc nahlas, abych mohla předstírat, že je neslyším ;))
    krásné perličky, taková klasická elegance :)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé to se tak někdo má, když už má volno. já tam ještě zítra musím, aspoň že jdu k zubaři a přijdu později:D
    perličky jsou krásný!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jdu zítra na zkoušku, takže tady žádná sláva a tělocvik ti docela závidím, já bych si nějaký na škole dala, ale žádný nemáme. Perličky mám taky moc ráda, ale zásadně si je navlékám (vyrábím) sama, protože jsme taky dlouho nenašla ty,které by se mi nej líbily. Pouliční prodejci jsou děs, absolutně nechápu, jak to někdo může dělat, přece za to nemůže být žádný moc velký plat a myslím, že když nic neprodaj budou vyhozeni a otravností si jen přidělávaj na to, že nic neprodají.

    OdpovědětVymazat
  7. Já perly miluju! Pokud bych si měla vybrat mezi pravou perlou a diamantem, jistě tušíš co bych si vybrala...=) (jóó, klepte si na čelíčko! =D)
    Vybralas skvěle, jsou decentní a ženské a přitom si jich určitě každý všimne. =)

    OdpovědětVymazat
  8. Prave jsi mi pripomnela jeden nadherny nahrdelnik, ktery jsem dneska videla v HMku, akorat pri cene skoro 400 korun jsem si rikala, ze teda nee :(

    OdpovědětVymazat
  9. Já perly taky miluju. Nedávno jsem si koupila dva perlové náhrdelníky v Clockhousu a vypadají taky krásně. Perly ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  10. moc se mi líbí jak píšeš že důvod k focení se vždycky najde taky to tak mám :) a moc ti to sluší!!!

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.