středa 24. března 2010

Rovné, rovné, rovné

Včerejší večer se nesl v duchu dávných časů, kdy koncerty byly 14-tidenním chlebem. Už stárneme, a tak jsou koncerty spíše ojedinělou záležitostí. Včera jsme však s Andy vyrazily na naše milované, a bylo to bezva. Aspoň další důvod se vyfotit, takže plus pro vás. Mínus za to, že jsem po 3,5 hodinovém spánku včera, nebyla moc aktivní. Léčba hnusným Fernetem na špatný žaludek, byla překvapivě účinná. Doporučuji. Avšak nenavádím k požívání alkoholu.

Venku je krásně. Budeme teď na blogy zase všichni psát, jak milujeme počasí? Už to tak vypadá. A vlastně mi to nevadí. Jaro je moje nejmilejší období, takže i já teď kvetu:).
Prstýnek s růží, co jsem si dnes pořídila, je toho důkazem. :D Což mě přivádí k tomu, že nadále odmítám chodit cestou na autobus přes centrum Ostravy, plné obchodů! Karta cestou ze školy zase zanaříkala, dole máte částečný výsledek. Něco jsem si nechala taky pro sebe na příště :)
Můj milovaný "Jade", který je ochotný vydržet pět dní! Každá by ho milovala.

Mějte se hezky a kveťte!

15 komentářů:

  1. já kvetu doslova, dělají se mi beďary a netuším proč, nasrat :-/ opět krásná, rovné vlásky už tu dlouho nebyly :-) zítra následuju tvého příkladu a v centru se zastavím, snad výhodně utratím :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. už máme zase další stejnej lak :) teda ten růžovej koupila jsem si ho nedávno :)
    a na fotkách ti to opět sluší moc s mi líběj ty poslední dvě trička!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Kristýnko, ty nám vážně kveteš:)
    hrozně moc ti to sluší, troufám si říct, že je to zatím nejhezčí model, jaký jsem na tobě tady kdy viděla...a i ty vlásky a celkově, jak jsi namalovaná - prostě super!;) máš úžasný nožky a ty kraťásky s šedejma punčochama jsou božskýýý:)
    měj se moc hezky, ty kočando jedna:P

    OdpovědětVymazat
  4. hvězdooo,hrozně ti to sluší! fakt.... ja myslim,ze je to to nejhezci co sem zatim u tebe videla:)

    ten jade je vazne skvelej....ja jsem ta ktera ho miluje:) a to ho mam na prstech teprv prvni den:) zkratka..laska na první pohled:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten outfit je parádní, moc ti to sluší.

    Stejnej "jade" lak vlastním i já, nechtělo se mi věřit, jak dlouho mi za tu báječnou cenu vydržel. Jsem taky jedna z těch "zamilovaných" majitelek.

    OdpovědětVymazat
  6. sluší, sluší, slečno... a máš stejnej lak jako já, ten zelenej :D to má asi teď spousta lidí :)) já ho každopádně taky miluju ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Milé slečny, děkuju moc za hezké komentáře!

    Alice: A jsi s tím růžovým spokojená? Já nějak ne. Hrozně dlouho schne, nekryje. Čekala jsem,že kvalitně bude stejný jako ten "náš" tyrkysový. Dneska jsem si koupila jiný a z toho jsem teda nadšená!

    Jsme milovnice Jade laku zkrátka. A myslím, že všechny co máme ten od GS jsme to vychytaly nejlíp, jak jsme mohly! :D

    OdpovědětVymazat
  8. That scarf is so pretty, I love your style! U look so beautiful! Lovelly blog

    http://keepingupwithglamfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. super outfit...presnejsie super kratasky, super pancusky, super nohy, super satka..a tak...moja slovna zasoba je viditelne velmi siroka..a ten lak sialene potrebujem...preco u nas nepredavaju GS??

    OdpovědětVymazat
  10. na koho jste sly? .)

    OdpovědětVymazat
  11. Dekuju moc za komentar:) Na techhle fotkach ti to strasne moc slusi...takove nohy bych brala vsema deseti:)

    OdpovědětVymazat
  12. Ano, ten Jade vlastním taky a dnešním dnem je na nehtech 7 dní = tedy celý týden bez odlupků (nebo jak se tomu menuje...=DD) Na fotkách ti to strašně sluší! =)

    OdpovědětVymazat
  13. vidim,ze jade maju vsetci:)ale je pekny tak co?!

    pacia sa mi tie tricka co si si skusala

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.