neděle 7. února 2016

JUBILEJNÍ KOLONIE

Občas vám to prostě nevyjde. Nevyjde vám obléct si to, co jste zrovna chtěli a tak během pár minut popadnete to, co už jste na sobě prostě jen dlouho neměli. Nevyjde vám návštěva ostravské klubové noci, protože jste nemocní (a taky staří, protože pár let zpátky by rozum ustoupil stranou a já bych včera večer poslouchala sovy, co houkají z lesa nedbaje toho, co bude ráno následovat). Nevyjde vám předsevzetí, že když už jste doma, budete aspoň psát diplomku, ale raději ho transformujete do rozhodnutí, že když už jste doma, vyspíte se, protože spánek léčí. 

O to raději si v takové dny připomínám to, co mi už vyšlo, nebo brzy vyjde. Tady tenhle článek od kouzelné Anit o poslední PechaKucha Night si čtu pokaždé, když mi věci přestanou dávat smysl, protože pak mám pocit, že aspoň něco z toho, co dělám ten smysl má. A tenhle rozhovor si pusťte k tomuto článku, protože je přesně o místě, kde jsem v Ostravě fotila – o Jubilejní kolonii. 

P.S. A pak mi do komentářů napište, na kolik z těch doporučených odkazů jste vážně klikli?

 triko COS (secondhand), džíny secondhand, kabát Uniqlo, šála, kabelka asos

2 komentářů:

  1. Ahoj,promin,že dávám komentář z jiného soudku než jsi chtěla :D ale co to máš za krásný tenisky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je úplně v pořádku :) Tenisky jsou Nike Air Max Thea z queens.cz: http://www.queens.cz/kat/106/boty-tenisky-damske/?f=43381 Bohužel ten typ, co mám já, už v nabídce není. Mám je z loňského roku.

      Vymazat

 
Používá technologii služby Blogger.