středa 8. října 2014

SWEATHER WEATHER

Tak jsem usoudila, že na zimu začínám být poměrně slušně vybavená a ke štěstí by mi chyběl už jen nějaký kabát a pořádné boty, v hnědé barvě, prosím.

Za největší díru v zimním šatníku jsem považovala vlněné svetry, kterých jsem měla poskrovnu, respektive poskrovnu bylo těch, které bych opravdu nosila. Za poslední měsíc se mi podařilo nasbírat slušnou sbírku a stačilo k tomu jediné - útok na sekáče. Ať už internetové (votočvohoz) nebo kamenné. Výsledná bilance je - svetr Benetton níže na fotkách a svetr H&M oba z votočvohoz, oba vlněné, dva svetry ze sekáče - Ralph Lauren a Pringle, hlavně na druhý jsem málem pyšná - jak často dnes v obchodech potkáte složení 55 % mohér a zbytek vlna? 

Výsledek je, že nepotřebujete naditou peněženku, nebo tisíce na účtě. Stačí projít zapadlé sekáče, kde o značkách nemají ponětí, což hraje ve váš prospěch a trochu více se zaměřit na složení jednotlivých kousků. A svetrům z řetězců můžete dát vale.

 svetr United Colour of Beneton (votocvohoz), kalhoty Topshop, boty votocvohoz, kabelka moje bags

7 komentářů:

  1. Pěknej úlovek!))) Taky musim oběhnout sekáče..

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barvicka je dokonala. Jdu zkouknout sekace okolo :D
    EJNET

    OdpovědětVymazat
  3. Ten svetr je boží! Má krásnou barvu <3

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barvička! Hezky to rozzářilo celý outfit :) Já bych řekla, že mám pro tuhle sezónu taky celkem nakoupeno, něco jsem koupila už na konci loňské zimy, takže to na mě v šatníku teprve čeká... :)

    OdpovědětVymazat
  5. aj s tou bundičkou sa mi to veľmi páči :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. fakt krásnej svetr! už se těším až budu tvořit svojí zásobu :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.