čtvrtek 8. prosince 2011

What´s wrong?

Jsem vánoční typ. Že nevíte, co je vánoční typ? To jsou všichni blázni milující Vánoce. Ti, co dárky vymýšlejí dlouho předtím, než je to potřeba, balení dárků pro ně není otrava, ale je to málem za odměnu, a když mají po Vánocích odstrojit stromeček berou to jako největší křivdu. Tak co je sakra špatně? Moje vánoční nálada, dostavující se zpravidla v půlce listopadu mi stále nezaklepala na dveře. Šíleně mě to štve. 
Možná je to způsobeno následujícím:
  • letos jsem všechny dárky zvládla pořídit online, což mě v závěru mrzí nejvíce, protože mě baví je kupovat v kamenných obchodech,
  • stále nikde žádný sníh .. nemám až tolik ráda zimu, když mrznu, jsem mrzutá, ale ten sníh k tomu patří a ten ráda mám,
  • nemám čas myslet na Vánoce - příští týden mě čekají dvě první zkoušky, odevzdávání všemožných prací a projektů.
Máte to někdo letos podobně? Slibte mi, prosím, že zase budu vánoční typ. Doufám, že TEN pocit se dostaví nejpozději za 8 dní, kdy se touhle dobou už budu procházet vánoční Prahou.

Opět jsem lehce aktualizovala shop tady.

První dvě fotky jsou foceny bez blesku, další dvě s bleskem (už se stmívalo) a další dvě navíc jsou na facebooku.

svetr H&M, košile H&M (výměna s Oksanou), džíny Bershka, boty New Yorker, kočičí brož Beáta

-- HEZKÝ VEČER --

19 komentářů:

  1. ta kocicka je roztomila!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. no zato u nás je toľko snehu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám nejvíc náladu vánoční!! :D :) ach..:) Ale ten sníh by se hodil ! a já ti slibuju, že zase budeš vánoční typ! :) to se nedá odloučit..až bude padat sníh..a budeš někde popíjet svařák nebo něco takovýho tak to přijde..protože Praha o vánocích večer je něco :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Linduška, ten pocit ešte príde, neboj. Asi je to determinované aj tým, že ešte necítiť nikde tú vianočnú atmosféru. Sneh, voľno, žiadne povinnosti.. to bude u mňa spúšťač vianočnej nálady. A tiež Vianoce zbožňujem. Sú to pre mňa najkrajšie dni v roku.. celá rodina pohromade, vôňa koláčov, rozprávky v TV a tá nekonečná pohoda.) A BTW, ten svetrík ti nesmierne sekne.. skvelá farba!!

    OdpovědětVymazat
  5. Mám to stejné, miluju Vánoce, pečení cukroví, dárky a všechno kolem, ale druhý rok tohle nestíhám a to jen kvůli škole. Mám ji ráda, normálně snáším, že mi zabírá většinu času, ale před Vánoci je to nejhorší. Když jsem byla malá tak jsem si vyráběla různý obrázky, kde jsem odškrtávala dny a dneska bych jich potřebovala víc. Ale obávám se, že už to bude jen horší :(

    OdpovědětVymazat
  6. úplne, tiež milujem Vianoce a snažím sa užívať si tú atmosféru čo najviac, ale nemám čas na všetko, čo by som chcela robiť a stihnúť :( ... inak krásny outfit :)

    OdpovědětVymazat
  7. zkus tomu trochu pomoct, zapal svíčky, učebnici hoď pod postel a pusť si Lásku nebeskou:) já dnes zabalila všechny dárky a můžu se už jen těšit! ještě ten sníh chybí...

    OdpovědětVymazat
  8. I když větší dárky kupuju přes net, tak drobnosti dokupuju po obchodech a před samotným nákupem mám minimálně dva očumovací výlety. U těch nákupů přes net mě pak potěší dárky od prodejců, které dávají k větším objednávkám. :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Já se na Vánoce těším, ale taky mě vánoční nálada ještě nepleskla, navíc Ti musím pochválit tu brož! :)

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. ja myslím, že preto, lebo je teplo, žiadny sneh, v telke ide reklama s veľkonočnými zajacmi a celkovo už vianoce dávno nie sú tým, čím bývali, keď sme boli deti
    každopádne ti držím palce na zachytenie vianočného ducha, mňa ten môj tento rok nejak obchádza
    :)

    OdpovědětVymazat
  11. super svetrík!
    no ja nemám ešte nič nakúpené, ale veľmi rada by som, mám toho tak veľa, že neviem kedy a čo :) ale to sa vždy stihne a vždy je to dobre.
    man v poslednej dobe vianoce dosť bavia asi si užívam to také čaro, že sme naozaj všetci spolu, stretáme rodinu, prekvapujeme sa. Trochu mi chýba sneh, ale zas u nás na tých kopčekoch nejaký aj je, takže sa pozriem z okna a dá sa to :)

    OdpovědětVymazat
  12. strašně moc pěkný. :) a číča jako brož je nej!

    OdpovědětVymazat
  13. Vianočná Praha je najlepší spúšťač vianočnej atmosféry :) takže neboj, určite budeš zase vianočný typ :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem na tom letos dost podobně.. :(

    OdpovědětVymazat
  15. je to super :) Vianočná Praha tak to ano včera som tam bola :)
    btw nebolo ti zima na kríže? uff už rozprávam ak moja babka :)

    GIVEAWAY on my blog
    karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ti držím palce ....
    a ty máš štýl moc dobrý podobný tomu čo sa mi páči len ja som moc lenivá na to vymýšľať outfity ...ha ha a väčšinou na seba hodím prvú vec čo mi padne v skrini do oka :)

    OdpovědětVymazat
  17. my take darky radeji kupujeme v kamenných obchodech:)
    Skvely svetr :)

    OdpovědětVymazat
  18. Sluší ti to Lindo! Ale nebyla ti zima na bruško? :)

    OdpovědětVymazat
  19. HAHA! Same here! I love Christmas! I also love the touch of that cat on your top!

    Your blog is awesome! Following you on Google Connect. Hope you can share the love back by visiting my blog and following me too (only if you want too, no pressure!).

    You can also enter my giveaway! Choose a clutch of your own choice from Niche. Anyone, anywhere, we will give you the bag you most desired! http://www.thegirlwiththemessyhair.com/2011/12/holiday-giveaway-open-to-all-readers.html#more

    Much love from Canada
    KD~

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.