pátek 10. června 2011

Červnová filmová doporučení

Měsíc se s měsícem sešel a je čas na další ukázku filmů, které jsem stihla zhlédnout v květnu. Nejsou samozřejmě všechny, vynechávám ty, u kterých si myslím, že už jste je povětšinou viděli. Mnohdy jde o staré kousky. No jo, mám co dohánět.

Začneme romantickými komediemi. První, kterou jsem viděla nese název Láska a jiné závislosti. Tak trochu jiná romantická komedie o tom, jak slečna s Parkinsonem řeší všechno nezávazným sexem. Mám ráda Anne, sympatie mi tíhnou i Jakeovi, ale nelíbili se mi spolu (možná tím, jak dobří kamarádi ve skutečnosti údajně jsou). Celkově mě film nijak zvlášť neoslovil. Napovídá tomu i to, že jsem ho viděla před měsícem a už teď si z něj pamatuju zhruba polovinu. 



Poslední týdny/měsíce přicházím stále více na chuť Kirsten Dunst, a proto jsem se zaměřila na filmy s ní. A tak vám musím dát radu. Nikdy nekoukejte na Elizabethtown, jestli je vám život drahý a jestli máte Kirsten rádi. Ano, byla kouzelná i tady. Ale Orlando všechno zabil svou snahou o umučené zamilované pohledy. Po první půlce filmu mě přepadala touha začít si rvát vlasy, vypíchnout oči, nebo je vypíchnout Orlandovi aspoň na monitoru. Hlavně ať už je bože konec. Protože já filmy vždy dokoukám do konce, prostě musím. Stejně jako nenechávám rozečtené knihy. Přežila jsem, dala na čsfd příslušný počet hvězdiček (kolik to asi mohlo být?) a teď na tenhle film hodlám zapomenout.



Třetí film se jmenuje Bílá vrána - inspiraci jsem čerpala od Ašu (na tu holku dejte!). Bratr hlavní postavy je autista .. To se nám to pěkně nese v duchu nemocí. Asi jsem měla špatný měsíc nebo co. Každopádně tenhle film mě zaujal ze všech zatím uvedených nejvíce. Nezbývá než doporučit, pokud máte na podobné filmy sílu.


 
Minulý pátek jsem byla v kině na Lidicích. Není co dodat .. viděla jsem a už nikdy nechci vidět více. Roden mě uchvátil .. a Zuzana Fialová taky. Jestli nedostanou České lvy aspoň oni dva, tak nevím. Hlavně ten Roden. Jak říkám, stačilo mi to vidět jednou.

Zdroje: google.com, collider.com, alsolikelife.com, loftcinema.com, smh.com.au

26 komentářů:

  1. Laska s jine zavislosti je uzasny film, moc se mi libil, ona je moje oblibena a v tomhle filmu ji to desne sekne a je tak sexy! On taky neni spatnej, ale to se mi vice libi co muzu tyka tan film VSEMOCNY to je sekac!!:)))

    libam xxx

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip, krásko :) A co jsem tak koukala film se líbil hodně lidem, a i přesto, že mám Anne ráda, tak mně ne. Takže čekám ukamenování :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, ano - více filmových tipů :) A na Ašu já taky dávám..

    OdpovědětVymazat
  4. Láska a jiné závislosti - na se teď chystám ;)) a Lidice? souhlasím, viděla jsem a už nikdy nechci znova...

    OdpovědětVymazat
  5. Na Lidice se těším, taky bych ráda viděla Tree of Life a Melancholiu...jo, a pokud chceš něco s "megadávkou" testosteronu, tak se podívej na Thora..:D jakože nevím, jestli tě to zaujme, je to prostě taková ta komiksová oddechovka, ale THOR, když si svleče triko,..ááá..:D a herecké obsazení je docela dosti kvalitní, řekla bych ;)

    OdpovědětVymazat
  6. ja taky nemam zrovna moc fajn mesic, co se filmu tyce a hlavne teda tech v kinech. nejdriv to byli Pirati z Karibiku, pak Thor, ty noví X-mani a nakonec Kazatel. budiz mi odpusteno, ze ty filmy nevybiram ja a chodim na ne pouze z lasky (k tomu cloveku, co je vybira:)

    OdpovědětVymazat
  7. biela vrana bola fajn, mne to prislo nejak prilis kratke neviem :D na ten prvy som pozrela len kvôli jakovi a videla som mu zadok takze sa oplatilo :D a elizabethtown som videla teraz v telke a bolo to takee, nudné :D chod na hangover nasmejes sa aspon :p

    OdpovědětVymazat
  8. Viděla, viděla, viděla.. Poslední dobou si připadam, že sem viděla fakt úplně všechno a netušim, co budu celý prázdniny dělat :D

    OdpovědětVymazat
  9. Black Baloon je dokonalý film!! taky doporučuju.)

    OdpovědětVymazat
  10. Na Lidice se těším a Bílá vrána se mi líbila.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám ráda Bílou vránu a chystám se na Lidice. :)

    OdpovědětVymazat
  12. skvělý článek! Takové tipy jsou nejlepší :) Na Lidice se chystám taky! A ještě na Nickyho rodinu, to bude asi podobně depresivní :D
    na romantické komedie se už preventivně radši nedívám :D

    OdpovědětVymazat
  13. Bílá vrána je fakt moc peknej film^^libi se mi hodne podobny jako ten..hele.na lidice se chci kouknout,,,

    OdpovědětVymazat
  14. dík za tipy a co takhle ještě post o nějakých oblíbených písničkách, ty které občas přidáváš do článků se mi většinou moc líbí

    OdpovědětVymazat
  15. romccca: Pouvažuju o tom :) díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  16. Na Lidice se chystám , takže snad .. uvidíme. Já sem viděla z tohoto žánru nedávno Habermannův mlýn a musím říct .. silný zážitek . Doporučuju a říkám , taky bych si to podruhé asi nepustila.

    OdpovědětVymazat
  17. Miluju Rodena. Jak jsem ho jednou viděla na divadelních prknech, už jsem nedokázala žádného jiného herce milovat víc. Hrál v Petrolejových lampách Pavla, dokážeš si to představit?

    OdpovědětVymazat
  18. já se na lásku a jiný závislosti děsně těšila. a zklamalo mě to.
    ale annie je stejně nejlepčejší.

    balloon jsem si chtěla stahovat už tooolikrat a nikdy jsem to neudělala. ve zkouškovým to ale konečně zrealizuju.

    stejně jako ty runaways .)

    OdpovědětVymazat
  19. Bílá vrána je opravdu skvělejfilm! Máš vkus:-)

    OdpovědětVymazat
  20. už to běžím stahovat..:D a jake je děsně sexy :)

    OdpovědětVymazat
  21. romantická komedie by mi bodla...

    OdpovědětVymazat
  22. Elizabethtown pitomost a Anne nemam rada, ale chci se na ten film podivat.
    Lidice si nenecham ujit jen co se dostanu do CR:)

    OdpovědětVymazat
  23. Musím souhlasit i nesouhlasit !

    Láska a jiné závislosti mi přišel jako velice povedený film , ani mi nepřišel tak "béčkový" jako hodně filmů tipu romantická komedie, za to ale Elizabethtown - opravdu jedna velká katastrofa ! S Orlandem jsem ani takový problém neměla (jeho očím snad nikdy neodolám, má mě v hrsti hříšník) ke Kirsten jsem měla ale výhrady. Tak jako ona mě snad ještě nikdo nikdy ve filmu neštval. Myslím, že snad máme na tenhle film stejný názor avšak opačný na herce :)
    Každopádně jinak výběr filmů moc hezký. Díky za radu a návrh na Bílou vránu - ten film mě dostal.

    Pěkný den - P.

    OdpovědětVymazat
  24. Láska a jiné závislosti mě moc nezaujal, ani na stáhnutí.
    Elizabethtown jsem viděla dávno a moc se mi to líbilo, jako Šílená/Krásný nebo jak s Kirsten.
    A Bílou vránu si připisuji zase na seznam.
    Jinak mě dost oslovil Habermannův mlýn, na konci jsem brečela a na Lidice se chystám, už nejen proto, že se to točilo i kousek od vísky, odkud pocházím, ale i proto, že Roden je prostě strašně úžasnej a charismatickej herec!!

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.