pátek 10. září 2010

Tři dny, tři kavárny, tři výstavy, tři antikvariáty, dva sekáče, dvě starožitnictví, jeden velký zážitek. Linda je zpět z Brna.

Jo a taky milion nakoupených věcí. Nabídce Ivii se nedalo odolat, a tak jsme po zhruba dvouměsíčním domlouvání sjednotily svoje plány, a mohly s Andy vyrazit. Celé dny venku (díky počasí, že se smilovalo), spousta jídla všeho druhu, víno (dobré i horší :D), toasty a pistácie, Saudek a Čech, sekáče a obchody, co v Ostravě nejsou. Všechno přesně tak, jak jsem si přála.

Postřehy: Ivii má tvářičku jako miminko, měním názor na Brno, ale nemění se to, že je tam na mě až moc lidí, šalina zůstane debilním slovem, a já pořád budu mluvit krátce.
Výsledek: jsem na mizině, nakupovat budu až tak zimní kabát za dva měsíce a vůbec mi to nevadí :) wishlist splněn na 99 % a ještě něco navrch.

DEN PRVNÍ

Přijely jsme až odpoledne, takže se toho moc stihnout nedalo. Ještě, že jsme s Andy tak střelené a klidně nafotíme 50 fotek už během cesty. Ivii studentský byt, bych si klidně uměla představit, jako místo pro život. Vysoké stropy, velké dveře, skvělé místo v centru, okno v koupelně .. ach ach. První kavárna, první obchody, první dojmy.

 Objem dělá dojem :D

"hihihi ten kluk se vzbudil"

Vyhlídka - Dům pánů z Lipé

Představuji vám Iviinku, slovenskou kamarádku, studující v Brně, se kterou se znám ze Dvora Králové


Design kafé


Druhý den již brzy!

16 komentářů:

  1. Krásné fotky :)
    Druhý den bude doufám z.... :D

    OdpovědětVymazat
  2. bylo krásně, spokojenost :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkné fotky. taky studuju v Brně, ale vůbec jsem nevěděla, že na domě pánů z lipé je vyhlídka...dá se tam jít zadarmo nebo se platí vstupné? a to design café taky nevypadá špatně. Díky za inspiraci na místa, kam v Brně zajít ;-)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Jana: děkuju :) ano je tam vyhlídka, a je zdarma, vchází se přes kavárnu na střeše .. určitě tam zajdi .. dokonce tam je funkční dalekohled - zdarma :) Design café doporučuju, je novější, takže asi ještě ne moc známé, ale skvělé!

    OdpovědětVymazat
  5. jéééžiš moje oblíbená Vyhlídka:D:D

    OdpovědětVymazat
  6. wishlist na 99% splnený??to sa mne ešte nikdy nestalo...:))

    úúha, tá design kafé vyzerá lákavo a zaujímavo.

    OdpovědětVymazat
  7. Do tak krásné kavárny bych si taky zašla. Všechny fotky jsou fajn mají správnou atmosféru. :)

    OdpovědětVymazat
  8. juuu...vyzera to na skvely vyletik!! babska jazda....no a splneny wishlist?? to sa mi este nestalo..tak dufam ze sa pochvalis!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně vám to sluší! A jsem zvědavá na úlovky, doufám, že pošleš fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Super fotky, hrozně moc ti to sluší :)
    jsem zvědavá, co jsi ulovila :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tiež študujem v Brne a ta dizajn kaviaren vyzera fakt lakavo, kde presne je? vdaka za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
  12. v boční ulici hned u náměstí - naproti Háemku :)

    OdpovědětVymazat
  13. jee super vylet! skvele fotky,moc vam to slusi vsem trem :) akorat koukam kdepak je to design kafe, docela bych se tam stavila poridit si ty pantone hrnky, teda pokud budou mit spravne odstiny :)) tesim se na pokracovani :)

    OdpovědětVymazat
  14. super fotky! těším se až ukážeš úlovky:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ani jsem nevěděla, že Design Cafe už otevřeli, musím tam taky zajít. Kolem Cafe Marylin (z dalšího příspěvku) občas projdu, ale taky jsem tam ještě nebyla... je moc zajímavé vidět "své" město pohledem "cizince". :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak Brno, jo? Zrádkyně!

    Ta Slovenka je celkem zajímavá. Vyřiď jí, že jí pozdravuju! A taky můžeš ještě dodat, že bravurně ovládám slovenský jazyk. ČUM NA TU SLOVNÍ ZÁSOBU: ČUČORIEDKA, NAJKRAJŠIE, ANJEL. A to je asi tak všechno, ale s tím už se dá něco balícího složit. Mohl bych jí říct třeba tohle:

    ,,Jsi naozaj ten nejkrajši anjel. Nemáš hlad? Mám tu výborný jogurt s čučoriedkou.''

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.