neděle 12. září 2010

BRNO - DEN DRUHÝ

Brzké probuzení, a přesto jsme z bytu vyšly až před jedenáctou hodinou! Já nervózní jako pes, protože jsem byla nachystaná už hodinu a půl předtím, a prahla jsem po nových zážitcích. Doslova. 

Prošly jsme se přes zelný trh až na Petrov, se zastávkou v jednom sekáči, na moje přání. Unimoda sekáče jsou vážně asi po celé ČR. Bohužel jsme odešly zklamané. Byla jsem nervózní z množství lidí, kteří brali do ruk vše, co se namanulo. Nejsem zvyklá tolik lidí v sekáčích potkávat. Na Petrově jsme si daly odvážný úkol - vyšplhat na vyhlídku v kostele. Tři chroptějící dvacítky za sebou .. ale zvládly jsme to. Výhled za to stál.

V poledne rychlý oběd v restauraci, první kterou jsme potkaly. Porce abnormální. Po obědě jsme zapadly na výstavu, která nebyla plánovaná, jen náhodou jsme si jí všimly po cestě. Nijak mě nezaujala, až na obrazy Pavla Čecha, které měly jakýsi nádech jako kresby v knihách Harryho Pottera. (Mimo řečí - co vy a Harry? Čtete, koukáte, milujete?)

Po obědě byla pro změnu nervózní Andy. Prahla po nakupování a ne po umění :D. Tak tedy obchody v centru a pak Vaňkovka, kde byla výstava nějaký chlupatých, nebo kluzkých cosi. Přes množství lidí přilepených na sklo, jsem viděla velké... Cestou do Vaňkovky jsem si zase dupla a vlezla do sekáče po cestě. Holky na sekáče moc nejsou, ale daly na mě. A tady - první úlovek! Sako Pimkie za 340,- ! Jako nové, padnoucí, očividně čekajíc na mě! Držela jsem si ho zuby nehty, aby mi ho někdo nesebral :) Vím, že vy jste schopné koupit saka za 40 Kč, ale pro mě byla i tahle, nejméně poloviční cena, úspěch :) Snad vám ho brzy ukážu.

Paradoxně Andy si nekoupila v Brně téměř nic, a já toho koupila víc než nic. Ve Vaňkovce nejvysněnější džíny z wishlistu, taky brzy ukážu. Zastávka v kavárně Spolek - na nejsladší a nejlepší čokoládové palačinky, co jsem kdy jedla! Večer ve znamení portského, které chutnalo asi jen mně :)

Den třetí brzy :)
Divadlo Husa na provázku

na vražedné vyhlídce

Možná, když si stoupnu na špičky, budu jen o dvě hlavy menší než Ivii.

Obraz Pavla Čecha

Spolek

Svařený mangový džus

Ivii sekáčový úlovek - kachní šátek :)

HEZKOU NEDĚLI

10 komentářů:

  1. Ten šátek je senzační. Já v sekáči nikdy nic pěkného neobjevím :(.

    OdpovědětVymazat
  2. Je strašně vtipné dívat se na fotky míst, které znám tak moc, že jsou až zarostlé pod kůží:-)
    Spolek má moc dobré i těstoviny, na saláty je slabší, ale příšte zkuste nějakou kavárničku ve čtvrti Veveří. To je Mekka bohémů, filozofů a umělců.

    OdpovědětVymazat
  3. To máš nakonec taky ty šaty, co já, z NY nebo to jsou jiné?
    Harryho Pottera mám zalezlého pod kůží nejen díky tomu, že jsem s ním prožila ZŠ asi od 6. třídy :D Ale raději mám pochopitelně knihy než filmy...

    OdpovědětVymazat
  4. filmovýho Harryho mám ráda, knížky ne:D
    a nic si z toho nedělej že jsi malá, já taky:D

    OdpovědětVymazat
  5. Šátek s husou je opravdu zajímavý úlovek. :)

    OdpovědětVymazat
  6. jééé! :) hrozně s mi líbí tvůj šátek! mám uplně stejnou fotku tý paní v okně divadla :) a mám hrozně ráda teplý džusy :)

    a Harryho bezmezně miluji ve všech formách :)

    OdpovědětVymazat
  7. super report, uplne zasnu,kolik jste toho stihly .) spolek je fajn, ale v zime jsem tam malem umrzla :/
    horke dzusy miluju, zas je tady jejich cas, juch .)
    libi se mi jak jste hezky sladene vsechny tri!! samozrejme do me oblibene modre, velke plus mate u mne, holky :))
    satecek krasny,mam ted pocit, ze je jich strasne hodne i v normalnich obchodech, ale ty sekacove jsou proste unikatni! porad cekam na ten tvuj .) a tesim se na ty fotky tvych ulovku, sup sem s nima!

    OdpovědětVymazat
  8. V kalhotkách a čepici? :D Ty mě jednou zabiješ (a pak, že se smysl pro humor vytratí)./ P.S. Děsně (tím myslím hodně) ti to sekne.

    OdpovědětVymazat
  9. satek je legracni, libi moc :)

    OdpovědětVymazat
  10. Very nice cover!!!
    Blog má nový outfit a fakt mu to sluší! I bez podpatků!

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.