sobota 18. září 2010

Babí léto


Jestli mě něco dokáže naladit na celý den, pak je to slunečné ráno. A nejlépe cesta tramvají za slunečného rána. Obecně mám tramvaje ráda. Teď je na ně to nejlepší období. Není ani moc horko a ještě v nich není zima, aby se muselo topit. Cesty tramvají mám ráda na tři různé způsoby:

1. cesty ve společnosti knihy (takhle jsem projezdila většinu léta, čtyři přečtené knihy jen během cest tramvají jsou mi důkazem),

2. cesty ve společnosti hudby (dnešní ráno, nebe s beránky, v uších hrající The Frattelis, Franz Ferdinand a Lostprophets, tohle mě prostě nakopává),

3. cesty ve společnosti sebe sama (v tramvajích se prostě skvěle přemýšlí, plánuje, občas mám pak problém vystoupit včas... v tramvaji si vždycky utřídím myšlenky).

Jak nejraději cestujete vy?

Velkou část dnešního dne jsem strávila s Andy .. bleší trh (broží úlovek vyfotím na příště), shánění deštníku, ale pouze s dřevenou rukojetí!, prochozené boty, koupené nové boty (Andy), mokrá tráva a špinavej zadek, opařený jazyk z kávy, aneb jak Andy čekala, že "ta káva nebude tak horká" ! :D

Lin chtěla sešit do školy. Do školy mi stačí jen jeden sešit. Trhací, v kroužkové vazbě, hezký, s možností si listy založit. Na takové sešity jsem zvyklá. Sešit musí být hezký, abych měla aspoň malou motivaci do něj ve škole něco zapisovat. Tyhle kritéria splňují sešity Pigna Nature. To by však Lin nesměla být tak roztržitá, aby první sešit nekoupila bez možností trhání listů či zakládání. Tak má Lin dva. Jeden k něčemu a druhý k ničemu. Aspoň, že se na ně hezky kouká.


 Myší lak, nový prsten z Brna, sekáčová kabelka z Opavy, sukně taktéž brněnský úlovek ♥





-- HEZKÝ ZBYTEK VÍKENDU --

29 komentářů:

  1. Vypadáš jak z koncentráku :-D vůbec jsem si toho normálně nevšimla az tady na fotkách. Hubenoure!
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Sprosťáku s opařenou držkou.

    Linda

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně ti to sluší! Rozhodně nevypadáš jako z koncentráku, ale o tom tě jistě nemusím ujišťovat:) Ta sukně je krásná! Objevila jsem tvůj blog teprv včera a určitě tady nejsem naposledy, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dneska stála asi půlhodiny v Academii nad policí s Papelote věcmi a naznala jsem, že ačkoli jsou ta pouzdra nádherná, jsou moc velká na moji propisku, černou centropenku a růžový zvýrazňovač. Ale moc se mi líbí tvé sešity, ještě jsem na ně nikde nenarazila... Jenže já toho popíšu strašně moc, za semestr zhruba 3 nebo 4 tlusté bloky.
    A jízda tramvají? Možná tě to překvapí, ale mám to úplně stejně!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny prsteň a veľmi sa mi páčia zošity:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tá sukňa je fakt krásna... A vo všetkých dopravných prostriedkoch, či už je to vlak autobus alebo tramvaj ( dufam že tramvaj je to čo si myslim ) si strašne rada čítam za zvuku nejakej inštrumentálnej hudby. Bez hudby ma tenm hluk z okolia často ruší .. Ale čítanie je super využívanie času pri cestovaní... Ale tá cesta strávená so sebou je tiez super..

    OdpovědětVymazat
  7. Tiezosity flowers mam aj ja a neviem naco lebo do skoly uz nechodim a nemam si co do nich zapisovat. Ale pacili sa mi :D
    Inak s tymi slnecnymi ranami suhlasim. To je uplne ine prebudenie. A teraz uz tych ran nebude zas tolko...

    OdpovědětVymazat
  8. to babie leto ti taaaaak pristane!! krasa!! paci sa mi ta zelena farba...a sukna je skvely ulovok!! no tesim sa aj na ten broží!! =) ..no askoda ze nemame elektricku...ale ved ja v podste ani tym autobusom nechodim..mam svoj krasny uzasny baaajcikl...a to je uz len jazda! tiez si pocas nej triedim myslienky s vetrom vo vlasoch =)

    OdpovědětVymazat
  9. miluju tenhle odstín zelené a ten prsten je krásný!

    OdpovědětVymazat
  10. No, co to tady je za kočku?:D // P.S. Miluji tvoje zelený boty.

    OdpovědětVymazat
  11. já teda tramvaje nesnášim - vždycky je mi hrozně špatně ani číst si nemůžu...
    ale tobě to hrozně moc slůší! máš to krásně slazený a sukně je super a hlavně ty tvoje krásný nohy! :)
    a tyhle sešity mám taky nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  12. neskutečně ti to sluší! :)) závidím ti tvoje hubené nožky!
    btw. můžu se zeptat, kde jsi koupila ty balerínky? jsou dokonalé!! :)
    L.

    OdpovědětVymazat
  13. Tina: velmi děkuju! taková pochvala opravdu potěší.

    Ef: Nepřekvapí! :) Ale co mě překvapuje, je to, že jsi ještě nenarazila na ty sešity! Vždyť jsou právě úplně všude. Vždy je najdeš v Tescu a u nás i ve spoustě běžných papírnictví :)

    Katica: električkaaa :)

    Freshion: to ti právě děsně závidím tu jízdu na kole! Kéž by se v našem městě dalo takhle dopravovat :)

    Agnes: Já miluju, když mi řekneš kočko :D

    Anonymní: jistě :) jsou z Tesca, F&F a stály 120,- :)

    jinak vám všem dámy moc děkuju!

    OdpovědětVymazat
  14. Ty boty, ty jsou nádherný! Já nejraději cestuju vlakem a koukám z okna :-)

    OdpovědětVymazat
  15. slečno, odkud přesně jsou úlovky z brna? sekáč? potřebuju typ na nějakej dobrej :)

    OdpovědětVymazat
  16. V Ostravě bývají i nějaké jiné bleší trhy než ty sběratelské burzy na výstavišti? Děkuji za informaci,s pozdravem čtenářka Jana

    OdpovědětVymazat
  17. Jeden moc sympatický sekáč v Brně je na Palackého třídě, kousek od Moraváku. Od Hlaváku jedničkou směr Řečkovice, vystoupit na Moraváku, přejít na levou stranu chodníku, minout stále rovně Muzejku, minout zvířecí obchůdek Newf, podejít lešení a tam někde je. Ceny jsou docela ok, rozhodně to tam vypadá hezky, nemá to ten typický smrádek. Jediné negativum je prodavačka.
    O kousek dál je ještě jeden, takový žlutý, kde je to spíš o dětských oděvech, ale prodává se tam na gramáž. Já si tam koupila dva úžasné pásky. Jinak tam asi půjdu prozkoumat pánské košile. Ostatní věci mě nezaujaly.
    Jednou jsem taky byla v sekáči jménem Zazu (??), je na Grohové za kosmetickým salónem, ale tam je potřeba fakt hrabat, protože majitelka je excentrická a přímo posedlá ženská.

    OdpovědětVymazat
  18. A ještě k těm sešitům: beztak jsem absolutní slepoň :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Já úplně nenávidím brněnský tramvaje, mám totiž klaustrofobii a nemám ráda, když se na mě někdo kouká zblízka. Takže většinou chodím pěšky:-)

    OdpovědětVymazat
  20. Boží fotky ^^
    Krásně sladěná .
    Pěkně se čte , co přidáš . ^^ Asi tě začnu "sledovat ." :D

    OdpovědětVymazat
  21. Tak kdybych si mohla vybrat, tak pořád jenom lítám letadlem. :D Jsem při tom strašně natěšená na cílovou destinaci a všechno je hned hezčí. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné fotky a úžasný vkus. Smekám a zároveň sleduju..:)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak bych ráda reportovala, jak jsem pochodila se sešity :-) V běžných papírnictvích bohužel nic takového nenajdete, protože všude na vás kouká jen Twilight, High School Musical, Barbie, Bart Simpson, Ewa Farna apod.
    V Tescu jsem si připadala jak za totáče, protože měli jen prázdné regály, sešity prostě v půlce září pryč. Na květované jsem narazila pouze ve Vaňkovce (rozhodně jedno z nejdražších papírnictví v Brně), kde měli pár kusů v A5 verzi a pár sešitů. Velké neměli. Tak jsem se rozhodla, že letos tedy budu mít na každý předmět jeden sešit a basta. Jsou fakt nádherné! Děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  24. Taky mám pocit, že během jízdy tramvají toho stihnu mnoho - čtení, poslední učení se na zkoušku, prohlížení diáře, hudba... na tohle je nejlepší tramvaj č. 2 směr centrum Ostravy. Mimochodem, pěkný prstýnek.

    OdpovědětVymazat
  25. Toto se mi moc líbí, sluší ti to !
    Já nejradši cestujou autem. Ale jedině s někym, řidičák nemám :D Ale vyhovuje mi to, protože si můžeš kdykoli zastavit a tak.. Sem zhejčkaná no.. :)

    OdpovědětVymazat
  26. jezis ty tvoje nozky zas .)) slusi ti to!
    ty sesity jsou super :) v ove v tesku? budu rada za tip, do skoly je uz bohuzel nepotrebuju, ale nejaky mensi zapisnicek se hodi vzdycky, a tyhle jsou tuuze povedene :)
    ja mam ted po ruce spis trolejbus, po letech jezdeni jen autem si obcas udelam prochazku do centra a zpatky jedu trolejbusem, kdyz mam slunecni bryle, rada koukam na lidi a jen tak si jedu :) v praze jezdim mhd vzdycky, ale tam si to nejak neuzivam, nevim proc .))

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.