sobota 24. dubna 2010

Nevím proč. Ale přišla doba, kdy ráno stojím nakloněná nad otevřenou šperkovnicí a zjišťuju, že se mi žádný z doplňků k oblečení nehodí. Ano, chtělo to stříbrnou věc. Potíž je v tom, že se mi málokterá líbí. Když má "stříbrné" doplňky okolí, prosím. Tak jsem si v pátek zakázala koukat na všechno zlaté a dívala se jen po stříbrných. Andy mě usměrňovala a radila a nakonec jsme vybraly. Jsem spokojená. Asi tak na týden, než zjistím, že potřebuju stříbrný prsten a náušnice.
Vždycky jsem preferovala "zlaté" doplňky.

Na fotkách jsou taky moje indiánské boty, které jsem koupila někdy na začátku března. Nosit se dají zřídka. Musím si být na 100 % jistá, že ten den nebude pršet, protože by mi z nohy asi odpadly. Taky nesmí být moc teplo, protože v těch botech docela teplo je. Párkrát jsem je měla ve škole, ale nikdy jsem neměla čas je vyfotit. Tak už je konečně přidávám ze strachu, že už bude jen teplejší počasí a nebudu mít čas vám je už ukázat.

Moc se taky těším na nadcházející týden. Do školy jdu jen v pondělí (ale zase na celý den) a v úterý na angličtinu. Čeká mě taky poslední průběžný test. Ve středu a ve čtvrtek si dávám oraz, jelikož ve středu je v Ostravě Majáles OU. První letošní Majáles. Juch juch! Období Majálesu začínáá :) Počítám, že přinese hodně fotek, zážitků, opileckých stavů apod.

A nakonec ještě dvě fotky, co mě v posledních dnech okouzlily:
Dokonalá fotka, do posledního detailu. Ale především úžasné sluneční brýle Chloé. ♥ Zdroj a rovněž majitelka:http://letmefeelikeadoll.blogspot.com/

Krásná čelenka, kouzelná slečna a pravděpodobně skvělý obchod! Zdroj: http://easyfashion.blogspot.com/

Krásnou neděli!

Linda

16 komentářů:

  1. och och och, nááádherná jsi! Krásně sladěná, moc se mi to líbí:-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. paradny nahrdelnik :) chcela som si kupit taky podobny v NY :P

    OdpovědětVymazat
  3. Slusi! P.S.: temi fotkami jsem rovnez "unesena";)

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám přesně opačně mám samé stříbrné špěrky a zlatým přicházím na chut strasne spatne:) jinak krásné fotky a slečna má uchvatnou čelenku:)

    OdpovědětVymazat
  5. zacnem odspodu.slecna na poslednom obrazku je vazne krasna-super obchod a uzasna masla.

    tvoje indianske som si skusala aj ja-teda podobne,ale strapce blbo stali tak som ich nechala v obchode

    OdpovědětVymazat
  6. trochu sa pohrám s levels a curves( viac žltej a červenej), stlmím kontrast a je to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký náhrdelník!!! takový by se mi taky hodil :) a ty botičky jsou parádní, ale mě by v nich bylo teď už moc horko. Už se těším na úplně otevřené boty :).

    OdpovědětVymazat
  8. tie boticky som obdivovala v cervenej...ale nakoniec som ich nekupila...no a zistujem ze suren potrebujem take nejake leginy ako su tie tvoje...nahrdelnik je pekny no ja som na vacsie a vyraznejsie veci...a tei posledne fotky su vazne dokonale =)

    OdpovědětVymazat
  9. jsi krasna,kočko!

    mam stejny leginy..a zboznuju tvuj cop:)

    OdpovědětVymazat
  10. krásný botky:) a ten náhrdelník- něco takovýho bych taky potřebovala, je moc pěknej :)

    OdpovědětVymazat
  11. Překrásný prstýnek! Obvykle to nedělám, ale nespala bych, kdybych se nezeptala odkud je..=) Jinak se snad poprvé na blogspotu setkávám s někým, kdo taky preferuje "zlato". Mě už stříbro přestalo bavit docela dávno, ale úplně jsem ho vypustila až v poslední době....možná je to až příliš radikální...

    OdpovědětVymazat
  12. Mooooc ti to sluší - děsně ti závidím tvou postavu, že si můžeš dovolit legíny "jen tak".
    a ty předposlední fotka je skvělá - slečná má super lak a silonky!

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné botky, škoda, že mně takové nesluší. Jednou jsem měla podobné ve starorůžové barvě... Barva prstýnku je opravdu moc hezká. A mimochodem - jsem od přírody stěhovavý tvor, takže se nediv stránce, která ti vyjede po kliknutí na "Zaira". :D

    OdpovědětVymazat
  14. to mě hrozně těší, že se alespoň někdo zajímá o mé články x), díky!..a posezení na trávě bez jídla je taky fajn, ale musím uznat, že s jídlem je to mnohem lepší..navíc každý vydrží sedět déle, když jde o nějaké dobré jídlo :))

    OdpovědětVymazat
  15. krásnej cop :) já dycky preferovala spíše stříbrné doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  16. krásnej řetízek! a moc ti to sluší - ten cop na stranu je supr! nejvíc se mi líbí ty fotky na zemi :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.