neděle 18. dubna 2010

Nedosáhnu klidu, dokud se o tom aspoň nezmíním. Zjistila jsem to, že můj blog není tak anonymní, jak jsem si myslela. Proto tímto děkuju, všem "přátelům a známým", že mi o tom alespoň řekli, a já se to nemusela dozvědět z druhé ruky. (Ta věta je myšlena ironicky, pro ty co mají místo mozku muškátový oříšek.) Končím k tomuhle tématu a házím to za hlavu.
Mám ráda čmeláky. Možná proto, že mě ještě žádný nekousl :D přijdou mi méně agresivní než vosy a včely. A taky proto, že vypadají jako malí létající medvídci.:D Soustředila jsem se tak na zaostřování, že když se rozletěl, lekla jsem se tak, že jsem málem vypadla z okna. Občas je výhoda bydlet v přízemí :D

V pátek jsem viděla film Tuck everlasting (Tajemství nesmrtelných). Byl hrozný. Důvod, proč to říkám, je ten, že kdyby někoho z vás někdy napadlo se na něj podívat, tak to nedělejte, a dejte na mou radu! Myslím, že z námětu se dalo vytřískat mnohem víc, ale scénaristi byli asi příliš líní, a tak stvořili film nefilm, nemastný neslaný.

Taky na mě leze zase období změn. Zejména, co se týče vlasů. To znamená, že jsem v období, kdy by mi zase vůbec nevadilo mít vlasy po ramena. Nebudu předbíhat. Začnu tím, že se objednám k mistru Lišákovi (cca za 2 týdny) a uvidíme, co spolu vymyslíme.

Nemáte někdo tušení, kde sehnat tenhle fialkový odstín laku? Nedaří se mi to už delší dobu. Rady na levnější tipy než od O.P.I. uvítám.

Mám nějakou hloubavou náladu. Nejlépe se mi přemýšlí a dumá, když se večer procházím se psem. Musí být však ta správná nálada a atmosféra. Tím myslím aspekty jako počasí, správnou hodinu, musí se vám chtít a venku nesmí být moc přátelských pejskařů s jejich miláčky. Včera večer byl správně dumací večer, splňující všechny aspekty. A ještě mi k tomu k tomu zapadalo slunce. To vám pak přijdou i ty sídliště hezká. Nenapadaly mě velké myšlenky, jen jsem zase měla radost z toho, že na stromech jsou první listy, jak je tráva zelená a že se těším na léto. Ne kvůli počasí, nejvíce se rochňám v jaru (čehož jste si už asi po mém vehementním prosazování v mnoha článcích všimli), ale kvůli letních prázdnin. Úžasný to čas. Moře dnů před vámi, opět dlouhý čas na utřídění myšlenek (ten já potřebuju). Dovolené, brigády, nebo jen letní večery na balkoně se sklenkou vína. Je to fuk. Prázdniny kde jste?
Poslední myšlenkou venku bylo, že jsem si přece jen ty svítivé baleríny z Háemka měla koupit!Horkou čokoládou při učení nepohrdnu. Vždycky si ji dávám ze svého vídeňského hrnečku. Mám hrnky striktně rozdělené, každý má svůj jiný nápoj. Vídeňský na kávu a čokoládu, Nescafé rock café na čaj (napříč tomu, že je to Nescafé hrnek :D) atd. Jste taky nědko takhle šáhlý? Mám jich rozdělených asi 5 :D

A nakonec dnešní ráno:

Konečně mám jeggins :) prvně jsem chtěla světle modré, ale myslím, že šedé se ke mně hodí více. Až doma jsem si všimla cedulky, že po vyprání budou vypadat vždy jinak, tak jsem zvědavá na jejich sepraný vzhled.

Krásné pondělí přeje,

Linda

31 komentářů:

  1. muškátový oříšek mě pobavil :-D, ten žlutý laaak ach a nemluvím o těch dokonalých leginach, prostě boží :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. ja sa obavam dna,ked niekto z mojich blizkych objavi moj blog..

    OdpovědětVymazat
  3. moc ti to na nových fotkách sluší:) máš pravdu taky budu doufat ze moji blizci o mem blogu nemaji ani tuseni:) tenhle odstin laku jaky shanis maji v DM alespon u nás měli ho od astoru a i v té jejich řade výrobků..dej vědět jak si pořídila:)

    OdpovědětVymazat
  4. ještě bych zapomněla krásné vlaštovky..nejsou z fler.cz?

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za tip i pochvalu! :) Mrknu na ně. Ano jsou z fleru, tam já ráda brouzdám.

    OdpovědětVymazat
  6. taky se obávám že o mě někdo ví a neřekne mi to...
    a (né že by mi do toho něco bylo, ale) nestříhej se! hrozně se mi líbí tvoje vlasy a taky bych chtěla tak dlouhý... a slušej ti! ale chápu tu chuť no - já nemám co řikat :)
    a čmeláci mě trochu děsej připadaj mi nemotorný a narážej do lidí...teda do mě už několikrát narazil čmelák :)
    a sluší ti to - líbí se mi kombinace modré a šedé a ty zipy na legínách :)

    OdpovědětVymazat
  7. a ja este stale nemam ziadne jeggins...tragedia..ale ked ja cakam na tie osudove vies ako =)....no a s tou anonymitou to je zaujimave...tiez by ma zaujimalo kto o tom vie...alebo to radsej ani nechcem vediet??...no a cmeliak...ani ine taketo potvory mi radsej neukazujte...ja mam prosim pekne panicky strach z akehokolvek hmyzu...fuuj vcela osa a ina haved...no tebe to velmi pristane...a ked objavis ten lila lak daj vediet...aj ja nan uz ciham nejaku tu dobu ale stale nic =))

    OdpovědětVymazat
  8. dosť podobný lila lak som videla v DM-ke, značka S-he, len ktovie ako by vyzeral potom na nechtoch, či by nebol slabý. Dúfam, že ho nájdeš! :)

    Le Plee

    leplee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Alice: Ono to je asi zase jenom nějaký pobláznění. Až budu sedět v křesle, stejně se neodvážím :) Já bych chtěla buď kratší vlasy a nebo ještě delší, tak 10 cm, ale mně vůbec nerostou, tak ty kratší jsou dostupnější. :D A na mých vlasech není co k závidění, věř mi. Ale i tak děkuju :)

    Fresh: Měla jsem pocity jako ty, úplně stejné. Ale když jsem se o tom dozvěděla takhle, tak bych to raději nevěděla :) Neboj, budu pátrat a kdyžtak nahlásím. A ty doufám taky :D

    Le Plee: díky za tip! Akorát S-he se docela bojím, většinou ty laky nebývají syté ale průhledné, což nemám ráda, ale omrknu to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Aupark je fajn, súhlasím:) Už za kamoškou nejazdíte? Presťahovala sa? :)

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí se mi, jak ti pěkně ladí kabelka s balerínkami. :-)

    Stejně jako ty mám zkušenost s laky od S-he takovou, že jsou velmi průhledné a to i třeba po 3 nátěrech. Vím, že tyhle laky O.P.I. prodávají v The nail shop na Andělu, ale nevím, jestli to nemáš z ruky. Nevím, kde bydlíš.

    OdpovědětVymazat
  12. Douceur: Děkuju za tip, ale je pravda, že trochu mám. Jsem z Ostravy a myslím, že tady laky O.P.I. nikde nejsou.

    OdpovědětVymazat
  13. prepáč :D omylom som ti napísala jeden koment , prepáč:D

    OdpovědětVymazat
  14. Le Plee: Vklidu, došlo mi, že není pro mě ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem se koukala ve tvém oblíbeném Schlekeru a všimla jsem si, že Gabriella Salvette má ten světle fialový. Akorát není zcela matný, má tam lesk. Hned vedle je ale matnější spíš do růžova, to je odstín 06.

    OdpovědětVymazat
  16. Máš nádherný náhrdelník! Můžu se zeptat odkud je? :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ef: Ok, mrknu tam, akorát na třpytivé laky moc nejsem, ale uvidím.

    Sabina: Děkuju, náhrdelník je z fler.cz :)

    OdpovědětVymazat
  18. já teda doufám, že ještě hodně dlouho zůstanu v anonymitě:D v mém nejbližším okolí totiž nejsou moc pozitivní reakce na blogy a bloggery:D

    OdpovědětVymazat
  19. nedokážu si představit, že by můj blog četla třeba nějaká drbna od nás ze školy..

    OdpovědětVymazat
  20. zkus S-he. mám tušení že takový odstín tam je, ale teď nevím jestli tam není perleť:)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty balerínky jsou úžasné!!! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Lindi? Kam prosím tě chodíš na ta dlouhá trika? Já na ně prostě nemám štěstí...

    OdpovědětVymazat
  23. Tak a tedka si budem chcieť pozrieť ten film už len kvoli tomu či je fakt tak hrozny :D Inač aj u mňa nejak v kúte duše dúfam že nik nevie o blogu čo mám na vyvetranie si myšlienok :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ef: Tohle tilko je z Háemka, a to bílé obyčejné triko z minulého příspěvku taky :)

    Dada: No klidně mrkni, a pak řekni, jestli se ti to líbilo :D

    OdpovědětVymazat
  25. Sluší Ti to jako vždycky(:
    Taky se snažím udržet můj blog v "anonymitě" ale někdy se to nepodaří,lidi se mezi sebou hodně znaj:D

    OdpovědětVymazat
  26. Ten lak má skoro stejný Essence, myslím, že je to ta Cute as hell kolekce, akorát je trochu tmavší. I když myslím, že to záleží na počtu vstev.
    http://4.bp.blogspot.com/_SfoW_EV6OJQ/S3MbHMZ6I5I/AAAAAAAAAGI/5i0TwVOxxMc/s320/Essence+-+Cute+as+Hell+%286%29.jpg

    OdpovědětVymazat
  27. Ten tvůj obleček se mi líbí moc!barvička botiček je prostě skvělá!!Ano, Essence tenhle lak má.Já bych moc chtěla světle šedý a ten jsem teda nikde nepotkala :(

    OdpovědětVymazat
  28. Skvělý fialový lak měli v H&M

    OdpovědětVymazat
  29. Nika - šedý jsem viděla Basic v DM

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.