čtvrtek 15. dubna 2010

Nebaví mě názvy článků

Optimismus odchází, "vítám" realitu. Poslední dny mi splývají do jednoho šedého promočeného dne. Pravda, z počátku týdne mi ten déšť nevadil. Součást jara. Mého milovaného jara. Ale po týdnu, kdy mi zničil moje jediné jarní boty do tohohle počasí a chození v kalužích, už mě to nebaví. Potřebuju holínky. Nejlíp rybářské.

Omlouvám se za týdenní nečinnost. Začalo mi období průběžných testů, takže jsem si o tomhle týdnu střihla dva a ještě prezentaci z angličtiny. Příští týden budu s časem taky na štíru. Ono na té VŠ občas zase tolik legrace není.

Včerejší den bych shrnula v heslech: šunkové chlebíčky, slečna Andreja, nakupování, ti podělaní řidiči vyžívající se v obstřikování lidí na zastávkách. Večer ve jménu vína a čokolády.

Našla jsem konečně dvě vůně, co mi fakt sedly. Teď už se jen rozhodnout pro jednu konečnou, našetřit, vydělat, či jiným způsobem si ji obstarat. Mám radost. Marc Jacobs a Harakuju lovers.

Na fotkách je taková všehochuť. Za skvělou cenu jsem sehnala dvojDVD Horalky a Římanky. Už se těším :).
Zdroj WEEK JOURNAL

Nástěnka. Kdyby mi ji někdo chtěl vyměnit vcelku bych to uvítala. Tuhle podobu už mám dlouho a jen na ni plácám další věci. Nejoblíbenější věc na nástěnce jsou boty mě a mého bráchy z dětství.

Mnohem raději, než nástěnku, mám tuhle lištu u postele. Ta prochází častějšími obměnami.


Dřevěné srdce. Mám ho ráda. Chtěla jsem ho už dlouho a nečekala jsem, že mi spadne do klína za pár korun.


Moje fotka, abyste nezapomněli, jak vypadám. Outfit ani nekomentujte. :D Je to pohodlné oblečení do studeného deštivého počasí a na nakupovací odpoledne. Plán toho, co jsem si chtěla obléci, mi zhatilo včerejší psí počasí :)
.

Úkol pro tenhle víkend. Udělat si pořádek v lacích. (Ne není to má jedinná činnost na víkend). Mám jich, řekla bych dost a zbytečných. Používám většinu, ale mnoho z nich jsou laky jednodenní, nevydrží déle než den a to fakt nemám ráda. Proto jsem se rozhodla s nimi skoncovat. Už jsem vcelku vychytala, které laky vydrží, tak se zaměřuju na koupě, těch dlouhotrvajících.


Děkuji i vám, za návštěvnost. Počet denních návštěv přesahuje o pár desítek číslo 100. Pro mě je to úspěch :).

Přeji vám více úsměvů, než jsem schopna vykouzlit já.
Linda

13 komentářů:

  1. mile su tie vase boty:)
    aj lista nad postelou sa mi paci...

    OdpovědětVymazat
  2. ach,ta kabelka je uchvatna!!!!!!!!!!!
    smím se zeptat odkud ji mas?:)

    OdpovědětVymazat
  3. Takové botičky jsem měla taky, když jsem byla malá. Můj děda ji vozí v autě jako talisman :). Outfit náhodou pěkný a tvojí náladu s počasím chápu, u nás je dnes moc pěkně, po dlouhé době a tak si užívám sluníčka!! Doufám, že bude už na delší dobu slunečno!!

    OdpovědětVymazat
  4. no teda...tak predsa musim okomentovat outfit...ta kabelka je absolutne perfekta...sak mi prezradis kde si ju splasila a za kolko...no a mimochodom ani mna uz nebavi to uprsane pocasie...ale momentalne mi tu svieti slnko tak som spokojna...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je dobrá náhoda. Mimochodem našla jsem ještě jiný anglický sekáč a hned jsem tam byla na "checking". :D Sem tam zadaří něco hezkého vyčmuchat, ale nejsympatičtější mi byla místní prodavačka. :)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé Kris, až skoukneš Horalku a Římanku, tak bys to mohla poslat dál mé maličkosti:-)A nástěnka i lišta supéééér :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  7. Zapíšu si tě do pořadníku, už se stojí fronta ;)

    OdpovědětVymazat
  8. tak s tím jsem nepočítala :-D oká tedy
    Andy

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělá nástěnka, skvělý přívěšek, skvělý prstýnek, skvělá kabelka, skvělé laky!

    OdpovědětVymazat
  10. Horalku jsem četla i jsem jí viděla. Sophie loren tam je prostě uaaa kočka

    OdpovědětVymazat
  11. jééé.....,mám stejny prstynek i srdíčko z Gatu :)

    OdpovědětVymazat
  12. tvoje nástěnka i ta lišta se mi moc líbí...já co jsem hrozně líná vyvolávat fotky takže nikde žádný aktuální nemám budu na tom muset zapracovat... a ty botičky jsou zlatý :)
    mám chuť na šunkovej chlebíček! :)

    OdpovědětVymazat
  13. A který jsi nakonec vyřadila? :-)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.