úterý 27. dubna 2010



Množství zeleně venku rapidně roste každým dnem. Mé srdce z toho plesá. Jsem ve svém živlu. Nechápu ty, co nemají rádi jaro.

Zítra je první Majáles. Příští týden další a popříští další. Každopádně na zítřejší se těším snad nejvíce. Je na skvělém místě u Ostravského hradu. A já už se moc těším na válení se v trávě, slunce, hudbu, focení a alkohol.

V posledních dnech jsem viděla film Piráti na vlnách. No jsem trochu zklamaná. Od režiséra snímků jako je Láska nebeská, Notting hill, jsem čekala víc. A především je to i scénárista filmů, jako Deník Bridget J., Čtyři svatby a jeden pohřeb... Každopádně retro kostýmy byly super. Hudba skvělá. A za moc nestála jen první půlka filmu. U té druhé jsem se už docela nasmála. Takže to vyloženě ztráta času nebyla :)


Tuhle zelenou tašku mám moc ráda (možná proto, že když jsem si ji kupovala, líbila se jenom mně, a já si to nedala vymluvit). V zimě jsem neměla možnost ji často vytáhnout, tak teď snad zase přišla její doba :) Dále je na fotkách nový trikosvetřík, z kterého mám velkou radost a jeggins, které už vás všechny nejspíš nudí :D

Hezký týden,

Linda

9 komentářů:

  1. Moc ti to sluší;)

    Piráti na vlnách mě taky tak trochu zklamali, bylo to vlastně tak trochu"o ničem". Ale zachraňovaly to 60', kostýmy, soundtrack a Tom Sturridge:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám nejradši věci, které se líbily jenom mě a ostatní mi je vymlouvali :)

    OdpovědětVymazat
  3. mňááám, hned bych si dala tu koblihu :-D Majááááálesy začínají, hurááá....tohle roční období miluju, protože je to taková předzvěst prázdnin :-)no a obleček se mi moc líbí, trikosvetr super, snad mi sluší tak jako tobě :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se ta kabelka moc líbí :) líbí se mi, jak sis na ní dala tu kytku(nebo ta byla součástí?) :)

    OdpovědětVymazat
  5. další perfektní oufit. děvče, ty se nezastavíš :)
    a jaro je moje nejoblíbenější roční období. Jak všecko kvete, voní atd.
    a závidím ti ten majáles. Byla jsem pozvaná za týden do Brna, ale bohužel se tam nedostanu. :(

    OdpovědětVymazat
  6. Piráty na vlnách mám ráda už jen kvůli Tomovi, který je nechutně podobný mému příteli :D
    a skvělý outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. tohle jaro když je hezky a svítí sluníčko a můžu se válet po mezích mám taky ráda :)
    Piráty jsem taky zrovna viděla a pravda že jsem čekala trochu víc ale kostýmy byly uplně super hudba samozřejmě taky a nejúžasnější pro mě byla ta britská angličtina kterou prostě miluju! :)
    a ty jegginsy mě vážně bavěj :)

    OdpovědětVymazat
  8. já se včera konečně dokopala k tomu, abych si stáhla mou milovanou Alice in Wonderland:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.