sobota 6. února 2010

Vůně peprmintek

Včera jsem se zmiňovala o novém modrém laku na nehty. Je perfektní. Zejména proto, že mi zatím vydržel déle než 24 hodin. Ten tmavě modrý, co mám od Astor totiž nevydrží ani den. A takové laky já fakt ráda nemám :D. Tenhle stál na nějakém ušmudlaném stojanu ve Schleckeru, stál 40 Kč, o "značce" jsem v životě neslyšela. Každopádně má barvu přesně jakou jsem chtěla. A vydržel déle než 24 hodin! A vypadá, že ještě dlouho vydrží :) Možná jsem si jich měla vzít více do zásoby! :D Pochybuju, že ho ještě někdy někde uvidím.




Dneska dopoledne jsem si taky zašla do jiného Schleckeru blízko našeho domu a konečně měli moje milované oční linky. Když jsem si je kupovala poprvé bylo to jakože na zkoušku, a proto jsem sáhla po levnější značce. Po více než půl roce soustavného používání nemám důvod měnit. Drží skvěle, štěteček mi vyhovuje a zkrátka můžu je všem doporučit :) Skvělá cena, supr kvalita.



Dneska jsem šla večer s tátou do kina, takže jsem konečně zase jednou měla pádný důvod obléct se jako člověk a moct se vyfotit.



svetr NY, triko F&F, korále C&A

Hezký zbytek víkendu, přeje

Linda

8 komentářů:

  1. ten lak vypadá skvěle....
    a ty si na fotkach tak krasne hubenounka:P

    OdpovědětVymazat
  2. Námořník. Tak tě mam nejradši Lindinko..modrá se mi líbí :) Opět si ve mě probudila touhu po namořnickem tričku:D

    OdpovědětVymazat
  3. ten lak vypadá suprově, o značce jsem tak ještě neslyšela. ale za tu cenu? a navíc kvalita, co popisuješ? neber to!:)
    musím se přiznat, že s těmi tvými linkami taky žádné zkušenosti zatím nemám (myslím s touhle značkou), ale asi je zkusím, když je doporučuješ :)
    ouftif se mi líbí. je super, jak pod tím svetříkem prosvítá to tvé pruhované triko....to vypadá úžasně :) a korálky chválím:)
    měj se hezky!!!

    OdpovědětVymazat
  4. děkuju:) určitě se po nich podívám!:) ještě jsem zapomněla napsat, že na poslední fotce ti moc sluší! jsi taková roztomilá a máš krásný vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  5. Chvilku tu nejsem a tolik novinek. Opět ti to sekne, to bez debat a krásné triko, zas nové?
    Andy

    OdpovědětVymazat
  6. Není nové, Andy:) kupovala jsem ho na začátku podzimu, než začla škola .. a děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  7. Špatné nejsou ani autolaky. Kolikrát jsem si nastříkal nechtěně nehty a sundaval jsem to týden. Přibližně za 150 koupíš velkej sprej (v Obi budou mít jistě různé odstíny modré).


    Btw. Počkej, až ti ten blog vyčape módní policie. :D

    OdpovědětVymazat
  8. to prouhatý triko je boží! a moc se mi líbí jak proužky prosvítaj tim svetříkem (jestli mě nešálí zrak..)
    a k laku - koupila sem si ten tebou doporučovaný světlejc modrý...ale ještě sem neměla čas ho zkusit! :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.