úterý 16. února 2010

Rušně klidný den

Z dnešního dne mám spoustu rozporuplných pocitů. Včera jsem o půl dvanácté šla spát, aby mě o hodinu později probudil budík. Dnes se zapisoval rozvrh. Rozespale jsem vstala, uvařila si v kuchyni čaj a nastartovala notebook. Díky bohu za fb a icq, kde jsme se všichni sešli a mohla jsem si s lidmi ze školy aspoň povídat při tom dlouhém čekání. Samozřejmě, že systém nejel. Nikomu se nepodařilo přihlásit a tudíž ani zapsat rozvrh. Vypila jsem dva čaje, snědla štrůdl. Postupně jsme odpadávali a nakonec ve 3:30 jsem si šla lehnout i já. Aspoň, že jsou v noci přímé přenosy z Vancouveru :). V šest mi do postele skočil pes, a tak jsem se probudila a šla zase zkusit rozvrh. Po deseti minutách, kdy jsem se chtěla dát na modlení, se mi systém otevřel. Do půl osmé jsem zapsala rozvrh. Nemůžu si stěžovat, musela jsem jen vyměnit jednoho učitele, jinak mám vše, jak jsem chtěla. O půl osmé jsem konečně mohla jít spát.

Zbytek dne jsem se dodívala na Vojnu a mír. DOPORUČUJI! Vyslechla špatné zprávy ze školy, které mě nadmíru vytočili. Ne každý den je posvícení. Dále mi hoří už hoří termíny na podání přihlášek na VŠ (záloha víte). Ne, že bych chtěla z mojí školy odejít, ale když nebude zbytí. Každopádně si dám znova přihlášku i na svůj obor.

Taky jsem vám slíbila, že vám brzo ukáži svého psa, tedy fenku. Tak tady je pár snímků z dneška. Je velmi obtížné ji fotit i zrcadlovkou. Nevím čím to, přijde mi, že je z toho focení otrávená. Nezůstane chvíli v klidu, takže výsledkem jsou jen tři neostré fotografie (asi ze 150). A nakonec já - zkoušela jsem, jak se mi bude líbit Coco přišpendelná na šálu :)


Na prvním snímku se vítá s bratrem.



Přeji vám růžovější dny, než zažívám já!

Linda

8 komentářů:

  1. hahaha promiň, ale pobavila jsi mě se zapisováním rozvrhu. něco mi to připomíná:D my měli zápis minulé pondělí od 9 ráno (dřív býval taky kolem půlnoci, ale potom to aministrátoři změnili, aby mohli odpovídat na zoufalý maily), no a samozřejmě se nekonal:D teda konal, ale po vyřešení všech problémů ho spustili asi v 11, kdy už byla půlka lidí od compu (jiný povinnosti, zkoušky...) navíc zápis šel jen někomu..já si musela další hodinu a půl počkat a nervově se hroutit při pohledu na obsazující se místa:D:D:D nakonec jsem se zapsala i já...ó bože, jak nenávidím ten náš SIS!!!!!! stupidní systém, nejlepší by bylo zavirovat ho a už nikdy nezprovozňovat!
    pejsek je dokonalej, úžasnej, roztomilej:)
    a brož je super, na tý šále krásně vyniká:) jak já ti ji závidím;)

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou fotogenický pejsek...i panička. :)

    OdpovědětVymazat
  3. mě se teda Coco na šále líbí moc :)
    a zápis to je tragédie...ačkoliv letos to u mě konečně proběhlo v pohodě - jakožto třeťák jsme se zapisovali první takže všude bylo místo prostě pohoda :)
    a pejska vypadá tak nějak inteligentně :) ale já se fakt bojim malejch psů...

    OdpovědětVymazat
  4. To znám, focení zvířat bývá hrůza! Když chci fotit králíka (o kočce nemluvě), tak abych si mi to obyčejně zabere několik hodin a ve výsledku mám 5 použitelných fotek :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. aky zlaty hafan:)

    velmi sa mi paci ten tvoj maxi sal s brosnou

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=67914&parent_category_rn=67910&productId=1598603&langId=-1


    hned jsem si na tebe vzpomněla :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.