pátek 5. února 2010

Prostě merde

Den na nic. Říkejte si tomu, jak chcete. Nebudu úplně pesimistická. Pokusím se. Musím se přiznat, že psát na blog jsem chtěla zase až za týden, až budu mít oficiálne poslední zkoušku za sebou. Zvlášť proto, že teď není, co fotit ani čím fotit - učím se, ven moc nechodím, není čas apod. Ale znáte to, když se potřebujete jen prostě vypsat, že?

Tak jsem dneska neudělala zkoušku. Na druhý pokus. Takže opakování tohohle předmětu mám za rok jisté. Ale není to jeden ze stěžejních předmětů, tak mě to "zatím" tolik netrápí. Spíše mě štve, že jsem se to učila dlouho a dost, a stejně mi toho pořád spousta uniká. A v neposlední řadě jsem dneska měla okno. Absolutní okno. Nevybavily se mi ani základní definice, základní dělení právních norem (ano tím předmětem je Právo). A nevím to ani teď. Ani doteď se mi to nevybavilo, a to jsem se právě tuhle kapitolu učila tolikrát! :D

Cestou na zkoušku jsem se prošla v centru. Někdo by měl těm kreténům nařídit, aby dali kolem domů ochraný pásky! Ten sníh zase padá a padá. Fakt o držku chodit po městě. Nebo spíše o hlavu. Dvakrát jsem dneska viděla spadnout takovou kopu, těsně za procházejícím člověkem. A televize je toho taky plná.

Moje kroky ve městě vedly do drogerie, za cílem jediným! - koupit si nové tekuté oční linky. Neměli je. Mrchy. Už v několikátém obchodě a mně docházejí. Jiné zkoušet odmítám. Brzy vám se přidám jejich fotku, jsem jejich propagátor a zastánce :D. Nakonec jsem odešla s novým tmavě modrým lakem. Taktéž přidám brzy fotku, včetně krátkých komentářů těchto dvou výrobků. A pak jsem si koupila bílé obyčejné korále k námořnickým trikům, co mám, jako dělané. Ve slevě za 75,- .. no nekupte to! To k pozitivní stránce dne. I drobné nákupy mi zvednou náladu!

Vlastně taky oceňuji snahu přírody bojovat se zimou a donutit ji k ústupu. Bylo dnes krásně teplo. Hlavně, že už jde zase vidět slunce.

Brzo vás taky seznámím se svým psem. Fenkou. Věrnou nevěrnicí. Pes je nejlepší přítel člověka, říká se. Ona je jako moje ségra. Vzájemně se stejně jako sourozenci otravujeme a máme rády. A především, ona mě jako správná sestra absolutně neposlouchá :) Smutnou stránkou dne je to, že dneska auto přejelo jedno z jejích odchovaných štěňat, ani dva roky neměl. To, které jsem měla nejraději. Povím vám, že když se ubližuje zvířatům, tak je to pro mě málem těžší než u lidí.

Song, co mi poslední měsíc vždycky zvedne náladu, když je třeba :)

Hezký večer a zase za pár dní a s normálním článkem, Vaše Linda

7 komentářů:

  1. Pomalu ale jistě se "merde" stává tvým oblíbeným slovem, jak jsem si všimla :))
    Já budu zkoušet ty tekuté linky z Oriflame, teď jsou tam ve slevě, tak jsem zvědavá...

    OdpovědětVymazat
  2. yep conversky se mi rozpadly do měsíce:/
    doufám,že pořídím na jaře lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. to mě moc mrzí:( právo je hroznej předmět a tohle nejvíc naštve - když se učíš a pak máš okno. to moooc dobře znám:/ a už nemáš třetí pokus? jestli jo, věřim, že to dáš :) těšim se na fotky tvých nových úlovků, i když jsou to jen maličkosti, ty náhodou uměj úžasně potěšit:) a jinak - taky nesnášim, když jdu a kape na mě ze střech:D:/ jéé a ty máš pejska? teda fenku.. jak se jmenuje?:) a to s těma zvířátkama mám stejný, stačí mi vidět i ve filmu třeba, jak nějaký umře a bulim daleko víc, než kdyby tam zabili člověka. nechápu, jak někdo může zvířátkům ubližovat:(

    OdpovědětVymazat
  4. tak to je mi líto žes to nedala...příště už to klapne! :) a chápu tvou náladu...tak si dej čaj nebo kakao a nohy na stůl tvými slovy :) ne chvilku jenom...a bude líp... má nálada už se taky zlepšila :)
    moc se mi líbí jak popisuješ svou fenku už sem na ní zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  5. Merde! Jak to máš s tou zkouškou? Jako že jsi ji neudělala ani na druhý opravný pokus? Jakože napotřetí? To je mi líto... ale sakryš, musím se učit!

    OdpovědětVymazat
  6. děkuji za hezký komentář,no budu si muset koupit nějaký jiný,:)

    OdpovědětVymazat
  7. jéééjej, tak to mě mrzí :( ale není to žádná tragédie, příští rok se ti to povede :))

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.