neděle 7. února 2010

POTREFENÁ HUSA

Další zastávkou rubriky o restauracích a kavárnách bude Potrefená husa v Hradci Králové. Potrefená husa určitě není jediným podnikem v centru, proto zkusím vyzdvihnout to, čím je jedinečná. Před založením Královéhradecké Potrefené husy jich již bylo po ČR 19. To znamená, že ta lokální je dvacátou v pořadí a k našemu štěstí i tou největší. Husa nabízí místo pro 165 hostů celoročně a dalších 48 se jich vejde na zahrádku v teplejším období roku. To je jistě dobrá zpráva pro ty, kteří plánují sešlost nebo oslavu a strachují se, kam usadí své přátelé. Další předností je perfektně zpracovaný interiér, který je co do stylu a designu skutečně dotažený.


Celý prostor je opticky rozdělen na několik částí, díky různým druhům stolů, tvarům židlí a barvám. Co je vůbec nejpříjemnější na celé restauraci je profesionální přístup. Obsluha se Vás ujme hned, jak se usadíte a nabídne Vám minimálně aspoň jídelní/nápojový lístek. V něm se dočtete, že zde dostanete točený Staropramen za 28,-, což je i cena, za kterou si můžete objednat Espresso. Potrefená husa tedy není zrovna pivařův ráj, ale pokud má někdo rád velký výběr koktejlů, destilátů a zároveň se jde dobře najíst, určitě si přijde na své.

Celkově se tedy jedná o výborný podnik vyšší kvality, kterému může mnohdy odpovídat i cena nápojů a jídla. Co tedy dodat?. Potrefená husa má v Hradci určitě své místo a nebude mít ani nouzi o hosty. Pokud mezi ně ještě nepatříte tak to určitě napravte a vy co už hosty jste, naviděnou v Huse.

Alli

6 komentářů:

  1. prostor tam vypadá krásně...vubec by mi nevadilo,kdyby mě někdo do podobného podniku pozval:)

    OdpovědětVymazat
  2. jéééé my tady v Ově máme taky Potrefenou husu. V té naší se sedí příjemně, určitě tomu nebude jinak ani v Hradecké :-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  3. Snad se tam někdy podívám...vypadá to celkem sympaticky..=)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo no :) V ove je taky jedna, ale nejak si nejsem jista, jestli jsem tam vubec kdy byla...:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to tam moc pěkně:)....jsem zvědavá jestli se tam někdy dostanu nebo spíš dokopu zajít :))

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.