pátek 19. února 2010

.. dvě tečky

Dva dny brigádničení jsem přežila. Únavou padám, ale pořádný spánek to vyřeší. :) V posledních dnech řeším přihlášky na VŠ. Spíše neřeším, vždy si k tomu sednu, někdo mě vykáže od počítače a zase nic. Každopádně v pondělí je musím zaplatit. Což znamená - o víkendu je rozeslat. Což znamená - vybrat školy! :D

Dnes cestou z brigády jsem se stavila v M&S a koupila si plátěnou tašku na tělocvik (myslím, že je všem známá - bio bavlna s černým obrázkem nějaké slečny/paní). V letním semestru musím mít tělocvik - povinně. Aspoň se zase trochu pohnu :D. A pak jsem jela po dlouhé době za babičkou, kde jsem ještě po delší době viděla svoji malou sestřenici. Foťák jsem měla při ruce, takže pokud z toho milionu fotek vyberu, aspoň nějakou normální, tak vám Kaťo (zkratka Karolíny, ne Kateřiny!) ukáži. Je báječná. A fotit děti je ještě horší než fotit zvířata. Toť zjištění dnešního dne.

A hlavní předmět tohoto článku - slíbené středeční nákupy:

Dlouho hledaný dlouhý cardigan. Ne, že by nebyly. Je jich spousta třeba v Reserved, ale ani jeden mi neseděl, tak mám z tohohle opravdu radost. Pár šupů - přesněji 139,- a obchod NY. Většinou tam zabrouzdám při své trase oblíbeným obchodním centrem, hledajíc doplňky (čepice například), a co jsem nenašla. V případech, kdy se mi něco líbí v NY, nemám problém si to koupit. I když každý řekne "boože NY". Leopardí šátek z Háem. Doufám, že se slečna Eva nebude zlobit! Potřebovala jsem něco, co by mi sladilo barvu bot, kabátku a kabelky - tenhle šátek ho splňuje na jedničku!

Černý svetr. Nebo trikosvetr. Je z úžasně příjemného materiálu. Když byl na věšáku, řekla jsem si, že je to hadr, ale po oblečení! Opravdu velmi příjemný materiál. Musím říct, že ve skutečnosti se mi líbí mnohem více než na fotkách. Tak možná na nějaké v budoucnu s dalšími prvky bude vypadat lépe. Ale mám z něj největší radost, kdybych to měla porovnat s ostatními věcmi, co jsem ten den koupila. Taktéž NY. Naposled, neděste se!

Tělový lak, k jehož koupi mě inspirovala slečna z heels in prague. A černý šátek opět z Háem. Nemyslete si, že jsem černý neměla. Měla! Koupila jsem si ho před Vánoci a zhruba po 14 dnech mi jej zabavila maminka, že si mám vybrat jiný, že ona si tenhle nechá, protože se jí líbí. Tak jsem si konečně našla náhradu :)

A zítra mi kamarádka přijde nabarvit vlasy! Měním barvu na trochu světlejší. Tak držte palce! :)

Mějte krásný víkend!

Linda

27 komentářů:

  1. Z M&S mám taky tu tašku :) Šálek a cardigan vypadá skvěle :) Já osobně NY neodsuzuju, mám z něho tolik věcí a co :D Stejně je to spotřební zboží jako každé jiné. :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky řeším pořád ty přihlášky...už jsem bezradná:D furt to odkládám....a čas plyne..

    tu tašku určitě vyfoť, asi vím, jakou myslíš, taky ta maj s Twiggy..a na fotky sestřenky se taky těším:) a co ten tělák? co sis vybrala za sport, jestli se můžu zeptat?:)

    tvoje nákupy musím moc pochválit, všechno se mi líbí! hlavně leopardí šátek:D ten můj je jinej, trochu světlejší, ale o tomhle jsem taky přemýšlela..takže se možná budu opičit zas já po tobě:D mašlička na cardiganu je úchvatná:) a pak mě ještě hodně zaujal lak - vypadá náramně! na poslední fotce jsi vážně kočka, já si prostě budu muset pořídit ty tvoje oční linky:) myslím tu samou značku...ty moje mi tolik nevyhovujou a to mám dvoje! jo a za NY tě nijak neodsuzuju, věřím, že se tam dají sehnat pěkný věci (ty jsi toho důkazem:)) a sama třeba furt tvrdím, že nechodím do C&A a nedávno - byla jsem tam tak po 2 letech - jsem si tam koupila sukni..táákže asi tak:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá na tvoje nové vlasy. Já jsem taky dřív dělala "pokusy", ale po tom všem jsem už 2-3 roky věrná své blond! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Neonů si taky nevšívám :) Z toho jsem už vyrostla :D Jinak brzo přemýšlíš nad VŠ :))) Co studuješ teď? A co bys eventuálně chtěla studovat?

    OdpovědětVymazat
  5. není stejnej, ten tvůj je hezčí:D:P vážně tam tyhle věci nemáte??:O to jsem nevěděla..ale je pravda, že i v Praze je v podstatě v každym HM jiný zboží...nechápu to, někde třeba vidím tričko a řeknu si, že si ještě rozmyslím, jestli si ho koupím..že třeba ještě zajedu do jinýho HM...no a tam nic takovýho samozřejmě nemaj:D:/
    no jo vlastně, sovičky jsou taky z CA:) já teda do CA ani NY bězně nechodím, ale třeba doplňky si tam taky kupuju a jak říkáš ty, někdy se tam dá sehnat i pěkný oblečení:)
    a kam už sis je teda podala??? jestli vůbec někam..:D já zatim na VŠE a na ten marketing na UK..a dál nevim:(
    ty linky mi určitě vyhovovat budou:)) to spíš budu nadávat sama sobě, že jsem nešikovná a neumim se s nima namalovat:D
    7 dní??????? já ho chci takyy!:D a kolik stál? O:)

    OdpovědětVymazat
  6. jenom??:O a já si říkala, že vypadá docela luxusně právě..:D ale máš pravdu, že každý lak vydrží různě dlouho....tomu taky nerozumím:D každopádně po tomhle se podívám:) já se na tu tvou školu koukala, máte tam zajímavý obory..ale pro mě je to vážně šíleně z ruky:( achjo... jsem zoufalec:D JO a ještě jsem se tě chtěla zeptat - jak ti mám vlastně říkat? Lindo nebo Kristýnko??:D to je pech...moje dvě naprosto úžasný kámošky se jmenujou Kristýnky, takže mám to jméno moc ráda:) ale Linda je zase moje bezvadná sestřenka...:D poraaaaď:D

    OdpovědětVymazat
  7. dobrá, Kristýnko:D:)
    já jsem o ní žádný pomluvy neslyšela:) ale určitě na ni nadávaj lidi, který se tam nedostali:D tak to bejvá... jééje, to já bych radši brala badminton...nemám moc ráda hry s míčem (typu volejbal, basket), nikdy mě moc nebavily....ale aspoň je dobrý, že toho budeš mít víc:)
    tak to neznám, ale zkusim si to vygooglovat:D
    no nic, půjdu si lehnout, musim tu chřipku vyležet:/
    tak se měj krásně, pěknej víkend a dobrou noc!:)

    OdpovědětVymazat
  8. na tvýj dlouhý cardigan jsemk také koukala:) já mám černý.. no nekup to za 139korun!:D jak řekla moje nejlepší kamarádka " no tohle si nekoupit.. za 139 korun!.. to by byl hřích!":D
    a nic proti NY nemám, kolikrát tam jsou fajn věci, jen se musí hledat a vybírat..:)

    a jsem velice naštvaná! jediný reserved u nás ve městě zrušen! co to jako je?!:-/

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné svetříky. Já proti NY nic nemám. Je to obchod jako každý jiný. Sice některý trika stojen za nic a má je každej, ale dají se tam najít i třeba skvělí věci. :)
    Tak ti přeji aby sis vybrala správno vysokou. Mě to čeká až za 3 a půl roku, protože jsem ještě v prváku, ale už teď mám jednoho adepta :D
    Tak pěkný večer přeji :))

    OdpovědětVymazat
  10. mocmoc se mi líbí ten šátek a lak ne nehty! Vážně super nákupy!:)))

    OdpovědětVymazat
  11. ten šátek je prostě skvělej!!já ho chtela taky....ale nikde sem na něj nenarazila:(

    OdpovědětVymazat
  12. Ty vybíráš novou školu, proč? Nebo chceš při OPF studovat něco dalšího?

    OdpovědětVymazat
  13. Tá leopardia šatka sa mi veľmi páči,aj hnedý cardigan je veľmi pekný:) A držím ti palce nech si vyberieš dobré školy:) Vlasy si chcem zafarbiť aj ja,na svetlejšiu ako mám teraz:)

    OdpovědětVymazat
  14. taketo dlhe cardigany nemam rada,ale satka je fajkn a tiez ten cierny svetrik

    OdpovědětVymazat
  15. vidim ze mame rovnaky svetrik...a ja mam dokonca hned dva...taky bezovy ako ty a este sedy...no nekup to predsa!! =))

    OdpovědětVymazat
  16. na všech fotkách ti to nemálo sluší (:

    OdpovědětVymazat
  17. Jeeee uz pisu asi pozde, ale... pokud chces zesvetlovat...neodbarvuj to! :)) A trikosvetr super!

    OdpovědětVymazat
  18. čičiči ty jsi holka kočičí :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat
  19. Líbí se mi leopardí šátek:)

    OdpovědětVymazat
  20. ten svetr na prvni fotce je skvely! :)

    a s prihlaskama naprosto soucitim. uff. nemam este ani jednu. uff. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Fotky super! :) Hlavně šály se mi líbí! =)

    OdpovědětVymazat
  22. pěkně úspěšný nákup :) přesně takový tmavý dlouhý lehký svetřík bych potřebovala... a ten lak vypadá taky pěkně :)
    a sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  23. a že nejsou v NY hezké věci;) já jsem z toho svetříku nadšená.
    dobře jsi udělala, teďka musí být ráda že má tak super kamarádku;)

    OdpovědětVymazat
  24. Tenhle cardigan mám, za 139 nekup to :D
    A leopardí šátek chci takyyyyy!

    OdpovědětVymazat
  25. Béžový cardigan je krásny, aj ja hladám niečo podobné na štýl babkinho svetríku :)

    OdpovědětVymazat
  26. tak to chápu, to mi taky nevadí mít s nejlepší kamarádkou stejné věci:)

    OdpovědětVymazat
  27. Mam proste asi slabost pro leopardi satky a ten tvuj se mi strasne libi:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.