středa 17. února 2010

Bla blů blí blá

Nákupy a unavenost. To shrnuje dnešní den. Měla jsem sraz s kamarádkou. A šly jsme nakupovat. Protože my dvě vždycky jdeme nakupovat :D Cestou domů vedle mě stál nějaký starý (nejdříve jsem myslela, že nějak nemocný pán, ale asi byl jen opilý) a řekl mi "a ty taky nečum" :D A já stála vedle druhého pána, takovým pánům říkám řízci. Taková ta fakt velká postava, vyholený a v kožené bundě. Taky starší. Tak se na toho zlého pána podíval a řekl "až ti ji vrazím, tak se z toho posereš". Díky bohu za řízky! :D Nejdřív mě zaskočil ošklivý pán, ale pak mi náladu zvedl ten druhý velký pán, že se mě zastal. A mimochodem - já vůbec nečuměla :D.

Co se nákupů týče. Vlastně jsem chtěla občíhnout nové kolekce. A přišly mi chabé. Bohužel. Nakonec jsem nakupovala zase a ještě ve slevách! Sacré slevy! A to jsem šla pro koženkovou bundu. Jediné co teď takzvaně "potřebuji". Samozřejmě žádná nikde. Všechny co jsem viděla byly nad pas! Není mi 13. A nesnáším odkryté ledviny.

Zítra jdu do práce a opravdu se mi velmi chce. Ale peníze jsou třeba. A já si teď musím vydělat na tu koženkovou bundu znova :D

Tady pár fotek z dneška (nákupy přidám zítra, aby toho nebylo tolik najednou):

Linda

9 komentářů:

  1. řízci baví :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, jestli ji budou dávat, ale bylo by to super - aspoň bych mohla překecat kámošku ať se na to dívá :D

    OdpovědětVymazat
  3. vsetci pisete o novzch kolekciach len u nas niesu yiadne dobre obchodz kde bz sa nove kolekcie objavili .. takye nemoyem posudit ci sa mi pacia alebo ne :D :(

    OdpovědětVymazat
  4. Lindo, co vlastne mas za praci?

    OdpovědětVymazat
  5. jo...a mě se třebas nový kolekce líbí..hlavně v Háemku...a docela i v Mangu..a Lindexu..
    bohužel jsou ceny tak nadsazený, že bych utratila úspory hned při koupi mým vysněných krajkových šatů z H&M... taky se nemůžeš dočkat letních slev?.)

    OdpovědětVymazat
  6. a kde pracujes?

    ja tiez nemam rada take trika ktore su nadbedra a vsetko mi trci von..o to nie!

    OdpovědětVymazat
  7. Oceňuju, že asi jako jediná píšeš koženkovou. Jinak všichni těm umělotinám, co se všude prodávají, říkají "kožená bunda". Nechápu.

    OdpovědětVymazat
  8. haha, tvoje story mě pobavila...:D řízek...já nemůžu:D
    moc ti to sluší, hrozně se mi líbí ten tvůj kabátek....úžasná barva:) a těším se na fotky úlovků:)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.