pátek 22. ledna 2010

Ve jménu mrazu, Franz Ferdinand a křivých podpatků

V jednom z předchozích článků jsem se zmiňovala, že se dnes chystám nakupovat s kamarádkou. Domluva bohužel nedopadla, jak měla. Chtěla jsem vás potěšit pár společnými fotkami, tak příště :)

Každopádně nákupy se přece jen konaly, vytáhla jsem na ně mámu (ona chtěla boty a já chtěla všechno) :). Moje touha po nakupování už mi přerůstala přes hlavu, a zároveň jsem potřebovala vypadnout z domu. A nákupy mi hlavu vždycky krásně pročistí.

Sraz jsme měly až na místě, doma byl klid, a tak místo abych se učila, promýšlela jsem, co si asi obleču, zdlouhavě se chystala, a pak se vám vyfotila. Vyrážela jsem o půl páté, venku už přituhovalo. Povídám vám, že kdyby mi někdo řekl, jaká je venku zima, čumák bych z domu nevytáhla! .. Hm, samozřejmě, že vytáhla, když šlo přece o nákupy!

Při čekání na tramvaj se mi nohy klepaly zimou tak akorát do rytmu písničky The Fallen od Franz Ferdinand, která se mi linula ze sluchátek. Po dvou zastávkách, jsem musela přestoupit na autobus. Nejde nezmínit se o rádoby elegantní slečně, která si to štrádovala přede mnou v lesklých kozačkách do špičky (ty já "nejraději"!). Jeden podpatek se jí nakláněl doleva, druhý doprava (nesnáším křivé podpatky). Hypnotizujíc její nohy jsem jí v duchu přála, aby se jí aspoň jeden podpatek zlomil. Když už nosit podpatky, tak pořádně!

Ve zkratce.. Čekala jsem, že už bude po slevách a na věšácích u bude jarní zboží. Ano to někde bylo, ale slevy neskončily! A tak se pro mě konaly jedny z nejlepších nákupů poslední doby :). Dík tomu, že jsme vyrazily na večer, bylo v nákupním centru lidí jen poskrovnu. Až nám to přišlo nezvyklé. To by bylo prostředí pro mého tátu! Ten jak vidí nacpané obchody, musím mu letět pro obklad na čelo.

Nákupy vám hodím do samostatného článku, který bude následovat hned za tímhle. Tady máte jen fotky mě, než jsem vyrazila :).









hrdličky od Alliho k Vánocům, jsou z fler.cz, náušnice mi k nim velmi milá slečna poslala zdarma, tričko H&M, tílko H&M, pásek 20 let starý nalezen u mámy ve skříni

Linda

6 komentářů:

  1. Zase taková kočka, nechápu, že se chce někomu tak módit, když se pak stejně zachumlá do zimní bundy :-D To triko vypadá moc hezky, vlastně všechno na tobě je dokonalé:-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. ty hrdličky jsou megakrásný!!!! závidím a přítel je šikovný :) a i vůbec ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. mně se to líbí..hlavně ty hrdličky :) jsou rozkošný! taky se mi líbí, jak píšeš, tak poutavě :)a s tím lakem s-he jsi měla pravdu...mám i nějaké červené od téhle značky a ty jsou v pohodě, jedna vrstva stačí...u toho modrýho si ale vždycky musím nalakovat 2 :/ (ale zas za tu cenu.....), blbý je, že na to v obchodě nepřijdeš, teda samozřejmě si to můžeš nenápadně vyzkoušet, ale já většinou nehty mívám nalakový, tak leda že bych si přelakovala ten svůj lak :D

    OdpovědětVymazat
  4. ten náhrdelník je nádherný!.)

    OdpovědětVymazat
  5. ty jsi tak krasne hubenoucka!
    hrlicky jsou krasny. ja od tyhle slecny mam ted nove hrdlickovy sponky. dostala jsem je k vanocum od segry zlute a od muze zelene:D.

    OdpovědětVymazat
  6. Co dodat. Snad jen to, že FF miluju a kozačky na tenkým podpatku do špičky nesnáším. :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.