středa 20. ledna 2010

O zkouškách a nákupech

Zkouškové mě ničí. Alli by mohl vyprávět :D Už aby bylo po něm. Pro středoškoláky, aby bylo ukončené pololetí atd. Nebaví mě, že musím být pořád doma a učit se. Ještěže jdu v pátek s kamarádkou nakupovat. Z kamarádek chodím nakupovat jen s ní. Jelikož ona je sama o sobě originál - tudíž hned nechce to co vy, a i kdyby chtěla, vůbec mi to nevadí, protože v jejich kombinacích vypadají věci úplně jinak než třeba, když bych si je vzala já. Umí báječně poradit. Často ovšem narazíme a ani jedna na radu té druhé nedáme :D naše názory na oblečení jsou podobné a mnohdy naprosto odlišné a to mě baví. Tak to zase jednou roztočíme.

Jinak jsem ochotna nakupovací procedury absolvovat jen s mámou a Allim. S mámou je to většinou tak, že já jsem v roli poradce a pro ten den, kdy jdu s ní, si dávám předsevzetí, že nebudu koukat na nic na sebe, a věnuju se jenom jí. Tak mě nestydatě využívá, ale občas něco dostanu za odměnu. A Alli :) kapitola sama o sobě. Nevadí mu tři hodiny lítat po obchodech, ba naopak! Zbožňuje to stejně jako já :). Toho si cením.

Tak Vám sem, drazí, hodím "outfit" na dnešní zkoušku. Já to za outfit snad ani nepovažuju. Další důvod, proč chci aby bylo po zkouškovém. Když jdu ven, musím vypadat rádoby slušně. Fotky jsou focené telefonem, ano je to zrůdné. Ale zrcadlovku má u sebe Alli a v ranním spěchu jsem líná startovat náš digitál :)

Linda



cardigan C&A, košile už ani nevím, tílko pod ní H&M, korále od krále :) (Alli) a brož DIY (moje úžasná první DIY věc, jež spočívala v nalakování ošklivé brože, co jsem našla u babičky, modrým lakem na nehty)



13 komentářů:

  1. Jee ahoj Kris! :D
    Tak jsem na tebe narazila. A neboj, nebudu to rozšiřovat nikomu ve třídě. To píšeš o Andy, že s ní chodíš nakupovat? :)
    My zatím na zkoušku vypadat slušně nemusíme, protože máme zatím všechny jen písemné.. Vy máte i ústní?
    Sluší ti to, i když je nezvyk vidět na tobě sukni, když jsem ji na tobě za ty čtyři roky neviděla snad ani jednou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tam mám kalhoty :D rozšiřovat ve třídě to nelze, jelikož už třída půlroku nejsme :D Ale vím, jak to myslíš. A ano je to Andrea. A dneska jsem zrovna jednu ústní měla. A občas jdu slušně i na písemné. Nebo si přinejmenším neberu rifle. Přijde mi to jako slušnost i tak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem myslela rozšiřovat mezi lidi, které znám... Teda aspoň já bych nechtěla, aby mě četlo moc lidí, které znám :D
    Mi to přijde taky jako slušnost, nosila bych sukni, jenže nemám žádné kozačky na vysokém podpatku a jít v riflové sukni mi přijde stejné jako v riflích, tak chodím v černých riflích většinou :D Protože mám většinou před zkouškou takové fofry, že jsem ráda, že nevyjdu ven v botách na doma :D Ale v létě budu chodit ve "slušné" černé sukni a černých lodičkách :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já sukni mám. Podle mě nemusíš mít k sukni kozačky s podpatkem :) podle mě vůbec ne. Já sukni mám, ale než k té naší škole dojedu. Umrzla bych. Vlastně by mi to bylo fuk, kdybych k ní už konečně měla kabelku a tu pořád nemám, takže se mrznutí nekoná :D

    OdpovědětVymazat
  5. No tak nemusíš, ale musí to být nějaké kozačky bez podpatku, které se k tomu hodí a to já nemám :D Ale ty máš aspoň ty černé, no... Já mám akorát takové to půlky lýtka šedé na malém podpatku a ty se hodí tak akorát k černé riflové sukni, takže nic :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já k té sukni plánuju jiné, co mám. Ale v těch je taky pěkná zima. :D Přitom mají kožich .. Však neměla jsi ty taky kozačky loni? Černé?

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě jsem se dnes vrátil a moje hypotéza se potvrdila, vypadáš stejně jako Famke Janssen, víš, kdo to je? Herečka, co hrála třeba v Nip Tuck nebo bondovce Goldeneye, já ji fakt můžu:D

    OdpovědětVymazat
  8. sluší! a brož se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. sluší ti to..ještě že mně se zkouškové ještě netýká.a pololetní klasifikaci máme od úterý uzavřenou...ach a ta brož je super, škoda, že já po babičkách nic nemám:-(
    a chtěla jsem ti to napsat k minulému článku, ale jsem hlava děravá, takže to napíšu sem : moc se na tebe a tvé články těším..

    OdpovědětVymazat
  10. Linda - jo, měla, ještě je mám, ale ty se k sukni vůbec nehodí, ony jsou takové divné :D Ani k riflím už je moc nenosím :D Je v nich zima a promokají. Nechápu, že mi minulý rok nepromokaly :D

    OdpovědětVymazat
  11. Martis: Neznám, ale vygooglovala jsem si ji a sakra to je ženská! :D Nedivím se, že ji můžeš. Dík za lichotku, i když moc podoby nevidím krom tmavých očí a vlasů. Ale děkuji :)

    Lenka: Však počkej, taky se zkoušek dočkáš! :D :) Ona ji babička nikdy nenosila, prý to bylo k nějaké halence nebo co, tak jsem jí to hned zabavila.

    OdpovědětVymazat
  12. zkouškové taky dost těžce snáším,ale léčím se průběžnými nákupy a musím říct že tolik věcí jako letos o zkouškovém jsem si nikdy za tak krátkou dobu nepořídila:-)

    OdpovědětVymazat
  13. náhodou ti to moc sluší :) ta brož je super...

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.