sobota 23. ledna 2010

Lindex

Nešlo si nevšimnout, že poslední dobou je vychvalován obchod Lindex. Vy, co jste z Prahy, litujete, že ho nemáte. Jen jsem se chtěla podělit o svůj názor ohledně Lindexu.

Ano vždycky tam zajdu, občas si něco koupím. Především můj oblíbený šátek (ne ten na fotce), je odtud. Ale na druhou stranu, nepovažovala bych Lindex za nic úžasného a rozhodně bych nelitovala, že v našem městě není. Doplňky jsou fajn, ale takové jsou i u H&M. Občas mi ceny v Lindexu přijdou opravdu nadsazené. Máma si tam koupila jednoduchý modrý cardigan za 699,-. I v H&M seženete levnější. A tím už se dostávám k tomu hlavnímu, čím mi Lindex nesedí.

Mám už dělší dobu tašku z H&M. Hnědou, samozřejmě. To jsme si vysvětlili o článek níže :D. Na podzim jsem si taky koupila šátek v Reservedu. Asi o měsíc později se ten šátek objevil v Lindexu, barvy byly takové mdlé a materiál horší, řekla bych. A stejně tak s taškou. Teď je Lindex prodává v černé akorát mají nahoře pruh pyramidek. Neříkám, že je to špatný obchod, občas tam jsou dobré věci, ale v tomhle mi nesedí. Tak teď jsem se vám vydala na milost a nemilost a můžete mě za můj názor sežrat :)



Linda ;)

15 komentářů:

  1. Mam dojem, ze Linde je snad v shopping parku v Ostrave, ale ze me vzdycky kvalita veci docela odradila. Pokud opravdu obe myslime stejny obchod, tak ale maji docela hezke pradlo, byt taky podle me i drahe. Jinak moc dekuju za komentar:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se v lindexu věci vždycky líbily, ale jakmile jsem se podívala na cenovku, tak se můj názor rázem změnil. Je fakt, že to tam je předražené, ale najdou se i originální kousky, co by stály za to ;-)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  3. já mám Lindex ráda ale pravda že ceny jsou vyšší...o to radši mám slevy :) nesrovnávám s ostatníma obchodama...ale příjde mi že tam maj zajímavý věci co sem jinde neviděla - ale když něco uvidim jinde stejný a lenější tak samozřejmě beru to levnější - nejdu po značkách... v lindexu se mi líběj punčochy (a příjdou mi kvalitnější než ty z h&m ovšem míň kvalitní než z calzedonie) a taky doplňky...
    beru lindex jako další z krámů do kterejch vždycky zajdu a občas něco ulovim :)

    OdpovědětVymazat
  4. nevim jak v ově..ale v Brně maji v lindexu dobré, hezké a kvalitní věci

    OdpovědětVymazat
  5. Pořád jsem hlavně ale poukazovala na to, že mi vadí, jak některé věci obšlehli :) dá se tam nakoupit dobře, ale zase tak kvalitně bych neřekla. Jak co, ty punčochy co říká Alice tam jsou fajn. Ale myslím že ta kvalita není úměrná ceně.

    OdpovědětVymazat
  6. Podívejme se na to takhle. Já v Lindexu nikdy nebyla. Vidím věci odtamtud na holkách ze zahraničních blogů a líbí se mi. A proto bych se tam ráda podívala :) Zdá se mi to jako styl H&M, což je mi sympatické. Takže mít poblíž sebe Lindex, tak bych se vůbec nezlobila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já byla dnes OPĚT v lindexu a OPĚT jsem při odchodu musela sahat do své peněženky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Opravdu mě začíná štvát, že Lindex v Praze nemáme! :-D

    OdpovědětVymazat
  9. upřímně? nikdy jsem v Lindexu nebyla, jsem z Prahy, do jiných měst nakupovat nejezdím, takže smůla...ráda bych to někdy zkusila, zvlášť když vidím věci odtamtud na zahraničních blogerkách a moc se mi líbí. ale posuzovat nemůžu, vlastní zkušenost nemám.

    jinak tu tmavě hnědou kabelku z HM mám taky:D uplně tu samou...už asi 2 roky, možná i dýl, moc ji nenosím, ale líbí se mi:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si právě koupila tu černou tašku s pyramidkami z Lindexu :D Ale ještě jsem ji ani jednou neměla venku...

    OdpovědětVymazat
  11. juu, linda uz pise a ja o tom ani nevim!
    tak to jsem rada, ze s lindexem o moc neprichazim! na tu pyramidkovou tasku jsem si brousila zub. nevis kolik stala? a kvalita myslis teda ze nic moc?

    OdpovědětVymazat
  12. 399 Kč stála.. já myslím, že cena je přímo úměrná kvalitě.

    OdpovědětVymazat
  13. Byla jsem v Lindexu v Ostravě a nakoupila jsem pro vnučky moc pěkné oblečky. Jsem z Brna ráda bych se do L. podívala, ale nevím kde je . Poradíte mi? Ina.

    OdpovědětVymazat
  14. Lindex mi příjde skvělý, především tedka když tam jsou opravdu skvělý slevy. Jak jsem si přečetla v příspevcích(výše), komentujete H&M a Lindex, že to mají téměř stejné, no jestli to nebude tím, že to jsou švédské firmy a brzy se asi dočkáme další firmy nm nebo už jsme se vlastně dočkali. Kdybych měla mluvit o kvalitě, tak mi přijde Lindex kvalitnější a to o hodně. V Lindexu utrácím v průměru tak 3000 Kč mesíčně, vždy něco najdu a vždy musím kvůli financím nechaat něco za sebou, jinak bych se nedoplatila. V Praze je Lindex super velký a mají tam vše, v Liberci radši navštěvuju pobočku ve Fóru, je tam o hodně příjemný personál, narozdíl od obchodního centra Nisa, je tam jeded opravdu hrozný prodavač (chlap). To je jenom moje doporučení.
    Shrnutí: kvalita = některé kousky jsou opravdu nevyvedené, ale kvalita je víc než skvělá, hlavně u dětského oblečení(Bamse), spodní prádlo dokonale, slevy = skvělé, a práve teď jich tam je plný krám :-))))).

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,
    je docela směšný posuzovat, jestli Lindex obšlehl Hm, nebo naopak. Vždyť i u stánků na vietnamských tržnicích mají podobné věci :-)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.