neděle 24. ledna 2010

Bílá paní zima

Asi jsem prošla nějakou změnou, protože letošek je první rok, kdy mi zima nevadí. Nijak zvlášť :D. To už mi více vadil ten konec podzimu, kdy mě napadaly tak akorát depresivní myšlenky na dlouhou zimu a na to, jak je do jara daleko. Ale když už ta zima přišla, nějak mi nevadí.

Vysvětlení možná spočívá v tom, že nám letos ve škole ukončili zimní semestr už 3. prosince, kvůli prasečí chřipce. Takže jsem prakticky od 3. prosince doma a chodím ven, jen když "já chci". Vždyť i ty zkoušky si teď organizuju sama.

Další důvod je ten, že mně prostě letos není zima, jako obvykle. :D Většinou v zimě trpím, vyloženě. Letos jsem si asi odbyla své už na podzim. Koupila jsem si kabát a nosila jsem ho právě už v tom hnusném konci podzimu, a mně v něm byla taková zima! Pršelo, deštníky se prohýbaly pod větrem, foukalo mi i přes šátek uvázaný kolem krku. A všichni se mi smáli, že v tom kabátu v zimě umřu. Zima je tady v plné síle a mně v tom kabátu už zima není. :D

Neumím si to racionálně vysvětlit. Možná k tomu přispívá ta modrá obří šála, která opravdu hřeje, nepromokající boty, teplejší svetry a moje milované palčáky. Jasně v -20°C je zima každému, ale netrpím tak, jako každou zimu. Navíc konečně po dlouhé době si můžeme užít toho sněhu. Koukat na zasněženou přírodu a města a tak.

Takže žádné depresivní myšlenky ohledně zimy letos nepřepadají, zvlášť když už "za chvíli" bude mé milované jaro :)


mé dva nejoblíbenější červené podivné laky, jeden je občas růžovočervený a ten tmavý, je na světle prostě červený a na jiném světle až hnědý :D

Jediný lesk na rty, který u mě najdete a který používám. Nemám je ráda, vždy mi tady leží a nakonec je vyhodím. Tenhle jediný se mi líbí, vydrží a krásně voní. Victoria's secret


Jenom jsem vám chtěla ukázat, že Alli je taky skutečný, aneb babí léto 2009.

Hezký den

Linda

16 komentářů:

  1. Já jsem taky prošla změnami, ale zima mi vadí pořád. A to hodně! :-)
    Jedna moje kámoška taky končila začátkem prosince, hrozně jsem jí záviděla :-) Já jsem ještě na gymplu, takže jsme nedostali ani den volna :-/
    Umím si představit, jak trpíš zimou, já totiž prožívám to samé. A narozdíl od tebe i letos. :-)
    Taky si ráda lakuji nehty na červeno (i teď je mám) , ale v poslední době jsem si oblíbila modrou, neumím však sehnat hezký tmavý odstín.
    Lesky jsem používala dříve denně. Teď už jen občas průhledný, jinak jsem si oblíbila rtěnky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Lindino, nelži, že v tom kabátu nemrzneš :-D, já ti to připomenu. Mě na lescích a rtěnkách vadí, že se strašně rychle smyjí:-( Nemá někdo typ na rtěnku, co má na rtech výdrž?
    Andy

    OdpovědětVymazat
  3. Od essence mám světlý, trochu třpytivý. A ten tmavý od Astor vypadá nádherně! Zítra se půjdu podívat do drogerie.. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Lindo, saka podle me slusi kazdemu, jen musis vyzkouset, jaky strih ti sedi. Nekomu vice slusi propasovana sacka a nekdo naopak vypada skvele v takovem volnejsim boyfriend stylu, taky strih klop udela hodne...takze to chce fakt vlezt do zary nebo nekam, kde jich bude hodne a zkouset...a vsadim boty, ze najdes nejake, ktere ti bude ukazkove sedet!!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. to jsem ráda že alespoň na nějakym blogu neni zima krutě proklínána! :)
    měla sem stejnej lesk od Viktorky teda jinou barvu...a ztratila sem ho! fňuk!
    sluší vám to spolu!
    a díky za pochvalu :)

    OdpovědětVymazat
  6. laky maji nadhernou barvu...lesk vypada moc sympaticky.)
    a posledni fotka je skvela!!!!premyslim ze si tricko I love NY objednam z Ebay...
    a k tem converskam...zatim mam jen cervene.. a kupovat si chci bile:)

    OdpovědětVymazat
  7. docela tě obdivuju, že ti ta letošní zima nevadí.....já hrozně mrznu :D ve všem! i kdybych si na sebe navlíkla všechno oblečení, co vlastnim, mrzla bych :D:/
    závidim ti ty "dlouhý prázdniny", my žádnou prasečí chřipku neměli :( i když teď o zkoškovym je to v jistym slova smyslu taky paráda (jsem v podstatě pořád doma a tudíž nemrznu), jen ty zkoušky jsou hrozný.. :(
    ty laky se mi líbí..vlastně i lesk je super a fotka? prostě dokonalá!!!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. téda :D docela drsný....v takovej případech holt musí jít móda trochu stranou....pěkně na sebe navleč co nejvíc vrstev a snad nezmrzneš :)

    OdpovědětVymazat
  9. zima mi vadila, vadí a vadit bude..:D ale obdiv tedy!:)

    OdpovědětVymazat
  10. budu se modlit za tebe, ale předpověď není moc příznivá :):P třeba se ale stane zázrak :D na fotky se budu těšit!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Takže samozřejmě modrý lak nemám :-D , ale růžový.. :-D :-D Nějak jsem se nemohla rozhodnout, který si vzít, chtěla jsem všechny :-)

    OdpovědětVymazat
  12. určitě zveřejníš :)
    ale módní krize dobře znám, mám stejný důvody jako ty :D njn, je to holt těžký :D:D
    no ještě ta, co mě čeká příští týden - je hodně těžká (anlická literatura) a má písemnou a pak ještě ústní část :/
    držím palce, ať ve škole všechno dáš :))

    OdpovědětVymazat
  13. jo, štěstí je hodně důležitý...ale já si chci stejně dát přihlášku jinam, takže by se taky svět nezbořil, kdybych tu zkoušku nedala. já jsem ale dost cílevědomá, takže ji udělat chci :)
    ale fuj, právo :D hroznej předmět, přeju ti hodně štěstí.......taky znám lidi, co ze zápočtů dělaj bůh ví co....:/
    kéž by to bylo v češtině:( hrozně se bojim hlavně tý ústní, máme dost přísnýho učitele, ale snad se to nějak podá.
    jj, studuju angličtinu a taky češtinu na UK, ale jak jsem řekla - zjistila jsem, že to není nic pro mě a zas se doufám vrátím k ekonomice (studovala jsem totiž OA) ;)

    OdpovědětVymazat
  14. jéé další člověk z obchodky :)
    určitě to dáš, neboj! a buď ráda, že studuješ něco praktickýho!! já už bych teď nejradši neslyšela ani slovo anglicky..a jestli ještě někdy uslyšim slovo o národním obrození, asi budu vraždit :D:D šílený, nudný, nepotřebný, prostě k ničemu a navíc těžký!
    vážně ti tu ekonomiku závidim..takže doufám, že od října si ji budu dávat taky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Aaah, jste krásní! =) A to teplo tam s váma na té fotce...=) Laky super, článek taky ale vítězí u mě poslední fotka...=D

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.