úterý 8. března 2016

IN LOVE WITH ADELA PECLOVA JEWELLERY

Šperky od Adély Pečlové jsem obdivovala už nějaký ten pátek. Stačilo spojení Adély, PechaKucha Night Ostrava a předvánočního období a mě nenapadlo nic jiného, než že si od ní jeden náhrdelník nechám vyrobit, když už jsem ji k nám pozvala jako prezentující. Byl to vánoční dárek ode mě pro mě a je to můj nejoblíbenější kousek ve šperkovnici. Pochval se mu dostává ze všech stran a mně už po pár společných týdnech s touhle nádherou bylo jasné, že to do budoucna nezůstane jen u tohohle kousku. Adéla navíc vytvořila novou kolekci s bambusovým zapínáním a rozšířila portfolio barev. Takže to výhledově vidím na náhrdelník s většími korálky úplně ke krku nebo náramek, pravděpodobně ve výraznější barvě. Poprvé se mi taky stalo, že jsem si koupila šaty podle šperku, tyhle temně basic zelené z H&M mi přišly ideální. Jen kdyby mi slušely tolik jako Rózi z Mintyfinty!

náhrdelník Adéla Pečlová, šaty, kabát H&M (šaty nové, kabát starý)

6 komentářů:

  1. Nikdy bych neřekla, že batoh může ke kabátu takhle krásně sedět :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. krásný! máš fakt skvělý vlasy a ten batoh je boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný, jednoduchý, ale nevšední. Musím si koupit nějak batoh v podobném stylu, nikdy mě nenapadlo, že by se dal batoh nosit ke kabátu. Vypadá to skvěle!

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi zaujímavé "šperky" ... mne sa ale viacej páčia tvoje boty ...
    A vlasy máš krásne
    PS: začala som zase písať budem rada ak sa občas zastavíš ... Ali
    http://alicaletko.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Dárky od sebe jsou stejně nejlepší, člověk se alespoň vždycky trefí do vkusu obdarovávaného :D a tenhle je fakt skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hezky, jednoduchy, stylovy nahrdelnik ;) Moc krasny. ja jsem si poridila tento http://www.dioart.cz/sperky-a-moda/nahrdelniky/nahrdelnik-anton-heunis-alexis-alx1-02.html jako novy kousek. Mam jich uz asi 30:-D

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.