úterý 28. dubna 2015

TRIP TO OLOMOUC

V Olomouci jsem byla zatím párkrát, ale pokaždé ji prožiji trochu jinak a odjíždím s různými dojmy, pravdou je, že všechny byly zatím jedině pozitivní. Předposledně jsem byla na PechaKucha Night Olomouc a musím říct, že party v Olomouci umí, pokud jste místní, na jejich Pechu si určitě zajděte. Tentokrát se jednalo o nedělní výlet. Poprvé jsem byla v olomoucké ZOO, ze které jsem sice úplně nadšená nebyla, ale oproti ostravské si to vylepšila tím, že mají vlky a ty jsem shledala naprosto úžasnými a taky cestou k ní potkáte dům mých snů (viz. první fotka). Lehkým zklamáním byla zavřená kavárna Druhý domov, kvůli které jsme výlet přesunuli ze soboty na neděli, ale skvělou kávu dostanete i v Jazz Fresh Café, což můžu s ročním odstupem, kdy jsem tam byla naposledy, potvrdit.


9 komentářů:

  1. Olomouc je krásné město..
    Pěkné fotky..a kino Metropol, tam jsem viděl spousty filmů =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. - hohoo. v na chlup podobnym dome jsem bydlela (dost mozna je to ta sama vilova ctvrt) u jedny sileny zensky, diky niz to byl spis dum hruzy !!

    OdpovědětVymazat
  3. Vždycky jsem snívala o tom, že si jednou tu vilu na prvním obrázku koupím :) Vypadá jako strašidelný dům, a přitom tak krásně...

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluji Olomouc! Jezdím tam docela často a naposled jsem tam byla v sobotu, ale jen na skok. :))) Jazz Fresh Café je super. Jestli ti můžu doporučit kavárnu, tak miluji v Olomouci Café La Féé. Je to blízko Orloje. Je to opravdu útulná, stylová a přátelská kavárna.
    Jinak ti moc sluší! :) A ti vlci jsou super!

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ten dům je fakt krásný! a celkově super fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Né, né! Tohle je MŮJ vysněný dům :D! Ale faktem je, že v Olomouci je docela dost hezkých vilek a domů, které se mi šíleně líbí...Je zvláštní takhle vidět ty každodenní, obyč ulice na fotkách, najendou vypadají nějak hezky :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paradoxně, ty bys asi ty obyč ulice už nevyfotila a já jsem z nich byla nadšená :))

      Vymazat
  7. Olomouc je prostě nej ♥ jinak příště taky doporučuju Café La Fée a nebo Caffé Trieste na Dolním náměstí - našlehanější mléko jsem snad nikdy nikde neměla :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.