středa 1. dubna 2015

RAINY

Apríl je sice až dnes a o tom, že počasí tomuhle datu doopravdy dostálo, není pochyb. Fotky jsou sice z minulého pátku, ale tehdy to vypadalo hodně podobně. V kabátu mi po ránu bylo teplo (nevím jaký podíl na tom mělo to, že jsem se přesouvala autem a ne autobusem), a přesto jsem se o pár hodin později klepala zimou. Co je ale důležité, že honba za tím pravým trenčkotem, byla úspěšně zakončena koupí kousku, který můžete vidět na fotkách a ostatně i v minulém příspěvku. Co na tom, že jsem původně hledala kabát béžový...


kabát H&M, kalhoty, triko Lindex, taška asos


11 komentářů:

  1. Ahoj, omlouvám se že znova otravuju, ale ten kabát mi nedá spát! V obchodě jsem ho nesehnala, tak jsem se chtěla zeptat jestli tohle je on: http://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0219943002.html? a ještě prosím jak jsi vysoká, abych si mohla představit délku. Děkuji moc za odpověď a ještě jednou se omlouvám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, on už se asi jen doprodává, je v H&M už déle. Každopádně je to přesně ten, na který posíláš odkaz. Vysoká jsem 167 cm ;)

      Vymazat
    2. Tak to jsme stejně vysoký takže hned objednávám. Díky moc! :)

      Vymazat
  2. Ty máš tak krásné vlásky! ♥
    Kabátek je naprosto úžasný a celkově celý outfit mě velmi zaujal. Jsi kotě! (:

    xo www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vlasy jsou málem důvod, kvůli kterému jsem tyhle fotky nechtěla pustit do světa!! :)) Děkuju ♥

      Vymazat
  3. Haha..taky jsem původně chtěl klasickou barvu, béžovou..no nakonec jsem skončil tu takového zvláštního odstínu tmavě šedé..už brzy u mě na blogu .. =)

    OdpovědětVymazat
  4. netreba ti béžový, ten už má predsa každý.
    tento je najviac super!

    OdpovědětVymazat
  5. První fotka je nejvíc nejlepší jakou jsem u tebe kdy viděla! ♥. A ten kabát bych taky docela nutně potřebovala, ale zkusím se udržet haha. Sluší ti to, ostatně jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faaakt? Tak to moc děkuji za pochvalu! :) A klidně se neudrž, ten kabát je boží!!

      Vymazat

 
Používá technologii služby Blogger.