neděle 15. června 2014

LITTLE UPDATE

Moje blogová nečinnost začíná být pomalu tristní. Ale přestala jsem bojovat proti nepřízním osudu, nesnažím se tvořit články za každou cenu, přemýšlet nad tím, co si obleču za každou cenu a ono je to v závěru tak nějak osvobozující. Články budou, i když asi ne v pravidelných intervalech, zkrátka až budu mít chuť a čas .. Chuť na instagram mě však ještě nepřešla, takže mě dočasně najdete tam. Tady v článku máte malé instagramové shrnutí posledních dnů - vypadá to, že pořád jenom jím, venčím psy, nebo se učím... A když se učím, jím o to více. Vzdala jsem se téměř celoživotního návyku, kdy jsem snídala každé ráno sladké pečivo z pekárny a přešla na kaše, nejčastěji pohankovou, a tak teď v práci usínám až po deváté hodině ranní, místo už po osmé .)))


4 komentářů:

  1. Taky jsem měla přesně takové období jako máš ty, ale nějak se mi to dnešním ránem změnilo. Budu ráda za každý tvůj příspěvek :)
    ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  2. Taky to mám přesně tak jako ty, naučila jsem se dávat články když na to mám chuť a čas, je to lepší, mám z toho daleko větší radost... Takže ti rozumím ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja som to tak vždy robila, takže vitaj v pohodičkovom blogovaní!

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám ''blogové a neblogové'' vlny, to přece vůbec nevadí :)! Fotky jsou naprosto dokonalé, jedním slovem mňam! :-)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.