čtvrtek 20. února 2014

DAILY MAKE UP

Na tenhle článek jsem se chystala už opravdu dlouho, tuším, že jsem ho slíbila už někdy před půl rokem. Dlouhá léta jsem používala a všechno líčení stavěla na černé tekuté lince, pak jsem přešla na fix a byla otrávená z toho, že všechny vysychají, kupovala jsem si další a další, až mě to přestalo bavit a aktuálně si ani nepamatuji, kdy jsem měla na očích linku naposledy. Pravdou je, že mi to trochu začalo chybět, takže se asi vrátím ke své oblíbené tekuté, aspoň občasně.

Ale co teď používám nejvíce?

Ujíždím dlouhodobě na BB krému od Skinfood (psala jsem na něj recenzi tady), bohužel eshop odkud jsem jej měla v Česku skončil .. nějaký tip, kde Skinfood produkty zase sehnat? Moje názory na tenhle BB krém se od doby napsání recenze nezměnily, je vážně skvělý!


Dlouhá léta jsem používala pudr od She Stylezone, byl to první pudr, co jsem si koupila, neměla jsem důvod měnit, protože mi vyhovoval. She Stylezone pak před pár lety změnilo produkty a změnil se i jejich pudr, tak jsem přešla na pudr Dermacol (ten s krajkovým zdobením), ale nijak mě neohromil. Tak jsem dala na dlouholeté rady okolí na matující pudr od Stay Matte a pokud ho nepřestanou vyrábět, asi mi vydrží navěky.


Zvýrazněné obočí mě taky baví už pěknou řádku let, většinou jsem používala tmavší tužku, v poslední roce jsem na zkoušku přešla na stíny na obočí od Essence a jsem spokojenější než s tužkou, obočí se s nimi dá nalíčit jemněji. 


Řasenka je aktuálně jediný produkt, který používám na líčení očí, většinou mi vyhovuje jakákoliv, co si pořídím v drogerii, takže nemám žádnou dlouhodobou favoritku, vyzkouším tu, co mi zrovna padne do oka. Každopádně tahle Dermacol je opravdu fajn, prodlouží a rozčeše řasy, nerozmazává se dlouhé hodiny .. 


Na tvářenku od Boujois pěly kamarádky ódy ze všech stran, dlouho jsem odolávala, i když nevím proč, až jsem si ji před Vánoci pořídila. Kromě roztomilého balení, příjemné vůně, zrcátka nabízí decentní třyp a širokou škálu odstínů, kde si musí vybrat každý. S touhle tvářenkou to vidím na opravdu dlouho!


Jaký je váš daily make up? Na který produkt nedáte dopustit? .) Budu ráda za vaše tipy!

5 komentářů:

  1. Tvářenka od Bourjois je úžasná, často na ní čtu stížnosti, že je tak zapečená, že nebarví, ale asi jsem měla štěstí, můj odstín tímhle neduhem rozhodně netrpí:) Set na obočí od Essence je taky skvělý! A používáš třeba rtěnky? Já mám ráda z drogerkových Lip Seduction a Maybelline Color Sensational v odstínu Hollywood Red, ta je překrásná!

    OdpovědětVymazat
  2. mě tvářenka od bourois zklamala a pak mi byla ukradena i s celou cosmetic bag, takže do teď nevím jestli mi to vadí

    OdpovědětVymazat
  3. Po té tvářence pokukuju už nějakou dobu, ale pořád na ni čtu nějaké stížnosti ... Tak nevím... Jinak na pudru stay matte jsem začínala a byl to asi doopravdy nejlepší pudr, zřejmě se k němu v brzké době vrátím ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tiež teraz používam (kradnem matke) túto riasenku od dermacolu a síce si chcem ešte nejaké vyskúšať, kým si jednu nechám tak nastálo, táto sa zatiaľ javí ako dosť favorit

    OdpovědětVymazat
  5. Ja momentálne používam len riasenku, púder stený ako ty a tiež od Boujois lícenku ... to mi bohato stačí ... popravde som skorej lenivá sa líčiť nejak viac výraznejšie

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.