pondělí 23. září 2013

START OF SCHOOL

Zítra mi začíná škola a vůbec na to nejsem připravená. Pravděpodobně budu stejně častěji v práci, než ve škole (díky bohu, že jsem zvládla zapsat rozvrh podle svých představ a do školy se podívám dvakrát týdně!). O víkendu jsem vyklidila definitivně z šatníku všechny letní věci a koupila si první pořádný svetr na zimu. Potřebovala bych ještě pár podobných, ale uvažuji, že spíše po dlouhé době zavítám do ostravských second-handů, protože svetry, které nám jsou podsouvány v obchodech, s minimem vlny a tudíž bez schopnosti člověka trochu zahřát, mě už moc nebaví. Taky už se zásobujete na zimu?

parka Zara, šaty H&M, boty Baťa

Bonusovka tady

17 komentářů:

  1. Takhle se má začínat škola.. Krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Az ted jsem si vsimla, jak mas dlouhe vlasy! Rostou ti jako z vody :). Smim se zeptat, kde pracujes? Nechci konkretne, jen treba obor :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj - ono je to vždycky více vidět, když mám vlasy narovnané, to bude tím. Každopádně mám v plánu kadeřnici, tak myslím, že mi to zase pěkně šmikne, kvůli roztřepeným konečkům .) A pracuju v logistické firmě na půl úvazku, takže v oboru, který jsem vystudovala.

      Vymazat
  3. haha, to mě i ty svetry z obchodů baví, a taky mě povětšinou zahřejí, horší ale je, že jsou dost drahé.. a to není pro studentskou peněženku -_- :D
    a nejvíc ti to sluší, pecková bunda i šaty :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty šaty jsou dokonalý !! miluju krajku

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to se třeba v Ostravských second handech potkáme:)

    OdpovědětVymazat
  6. - nech si uplest jeden od janicky mikesovy ! a jinej milovat uz nebudes !
    https://www.facebook.com/JanaMikesovaFashionDesigner?fref=ts

    OdpovědětVymazat
  7. Ani mi nehovor, musím si tiež kúpiť zimné zásoby. A od tej doby čo som zohnala parku som ju zo seba nedala. Brrr. Krásne šaty.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som si doniesla do Dánska 25 svetrova a stále mi to je málo. Škoda, že všetky peniaze tu miniem na jedlo, inak by mi už pribudlo ďalších 25 :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to máš šťastie, ja chodím do školy každý deň :(

    Krásny outfit, tie šaty sa mi veľmi páčia :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.