středa 4. září 2013

SHORT SHORT SHORT

Jedno z těch zábavnějších focení, kdy si vyhlídnete vylidněnou ulici, na které se během chvíle objeví z ničeho nic spousta kolemjdoucích, když všichni koukají, cyklisté přibrzdí a mladíci z projíždějícího auta hodnotí zdviženým palcem. Všechno završil podnapilý padesátník v restauraci větou "připomínáte mi moji bývalou ženu" ... Tak snad jsem mu ji připomněla v jejích mladých letech, nebo to byla dvacítka. Jinou variantu si raději nepřipouštím .)

This was one of the more funnier photoshooting. I found an empty street but suddenly it was crawling with people. Everyone was watching, cyclists were slowing down and the young men were evaluating me with their middle fingers. The crowning moment however was when a drunk man in his 50s said that I: „look like his exwife“. Well I hope that I look like she when she was younger. I don’t admit any other possibility.

košile, balerínky H&M, sukně Chicnova

17 komentářů:

  1. :D hah,to mi pripomenulo,aká si ostala prekvapená,ked som ti povedala/napísala,že vyzeráš staršie na svoj vek :) Zas až tak staro som ale určite nemyslela :D
    Zato mladíci mali vkus,tiež dávam palec nahoru! :) Superská sukeň

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sukně je boží ! Určitě si představil 20 letou ženu ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá sukně! Můžu blbou otázku? Je půlkolová, nebo víc/míň? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blbá odpověď - já vůbec nevím, ale s trochou google se odvažuji tvrdit že tedy půlkolová.

      Vymazat
    2. Děkuju moc, moc se mi líbí tak jsem si říkala že bych ji zkusila ušít :)

      Vymazat
  4. jee tá sukňa je veľmi mega!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! Ty vlasy, úsměv! :)

    OdpovědětVymazat
  6. waw krasna :) uplne ti to pristane najviac!! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  7. :) To poznám, ale doteraz som nepochopila, čo je na fotení sa na blog také zaujímavé, že by sa museli ľudia pristavovať:) Na to trúbenie a pískanie sa ešte dá zvyknúť:), ale minule ma dostala jedna pani, ktorá mi povedala, že táto ulica sa jej osobne nepáči a že mám ísť fotiť inde:) Určite si mu pripomenula jeho ženu z čias keď chodila na strednú, lebo v tej sukničke vyzeráš roztomilo:)

    OdpovědětVymazat
  8. Haha, toto je vtipné :D pripominate mi moji byvalou zenu :D. To mi ešte nikto nepovedal, ale inak to poznám, na ulici nikto a ked fotíš, tak zrazu kopec ludí. Usmievajú sa a chvália, ach :D. Inak sukna je top, vyzeráš krásne!

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.