pondělí 16. září 2013

RED DRESS CODE

Nábřeží u Rudolfina je kouzelným místem v každém ročním období. Bůh ví, čím to je, ale vždycky mi tam vzniknou fotky, ze kterých mám radost ještě dlouho (jako například v tomhle starém postu). Není tajemstvím, že do červené jsme se všechny zahalily na přehlídku Dreft Black Card. O naší naprosté sladěnosti se můžete přesvědčit u Zuz. Ať už byla akce taková nebo maková, já jsem se jí moc ráda zúčastnila tak jako tak - a to především kvůli lidem. Po dlouhé době jsme se sešly takhle pohromadě, a tak jsem v jeden den mohla vidět drahou AliciOksanuZuzBeátu a konečně poznat Markétku. A za to jsem vždy neskutečně ráda!

Riverbank at Rudolfino is a magical place in every season. God knows why is that but every time I am taking pictures there I am happy and delighted from them for a long time (just like in this old post for instance). It isn’t any secret that we dressed ourselves into red because of the Dreft Black Card fashion show. You can see our „colour harmony“ at Zuz. Whatever you say about the event itself, personally I was glad that I participaced in it – especially because of the people. After a very long time we were able to meet in large numbers. And so I was able to see my dear Alice, Oksana, Zuz, Beáta and finally meet Markéta, and all that in one day. And as always I am very glad for that!
šaty New Yorker, bunda Zara, kabelka Molo7, boty Baťa

9 komentářů:

  1. Moc pěkné! Ta červená tě úplně rozzáří!

    Jak dlouho máš ty boty? Je to letošní kolekce, nebo nějaká starší? Jsou super, podobné sháním a Baťa je v obouvání můj favorit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mám je rok, ale zrovna dneska jsem byla náhodou v Baťi a mají je tam znova.

      Vymazat
    2. Strašně se mi líbily, zkusila jsem si je a zjistila, že jsou hrozně nepohodlné :-(

      Vymazat
    3. Možná je nějak upgradovali, ty moje nepohodlné nejsou.

      Vymazat
  2. Strašně moc ti tento outfit sedí, sluší :)))

    Book of beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké, ale přijde mi, že na to, že je to fashion blog nejsou outfity nějak výjimečné nebo inovativní.

    OdpovědětVymazat
  4. nadherne fotky :))) inak ty mas na sebe dvoje silonky ci to sa mi iba zda? :-O

    AndreaZ :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.