čtvrtek 19. září 2013

AUTUMNALLY

Trochu mě před pár dny vyděsilo uvědomění si, že tohle jsou moje předposlední prázdniny v životě a já jejich valnou většinu strávila prací, nebo jízdami v autoškole. Na druhou stranu v jízdě autem jsem spatřila větší zalíbení, než by mě kdy dříve napadlo. A za tu práci jsem ráda taky, takže to vyvažuje to, že prázdniny utekly ani nevím jak, dneska jsem si zapisovala rozvrh a od příštího týdne zasednu opět do školních lavic. Uklidňuje mě vědomí, že to bude pravděpodobně jen dvakrát týdně.

Teď mi dovolte pár slov z jiného soudku. Ráda bych Ostravu a okolí (jste tady někdo?!) pozvala na sobotní přátelskou akci přímo v centru Ostravy. Pokud zatím nemáte co na práci, přijďte Zažít Ostravu jinak! Kujou se různé pikle a program vypadá více než skvěle. Běhu na podpatcích se ovšem chystám vyhnout, neb mně nejde ani chůze na podpatcích a nejsem si jistá, jestli bych se zlomenou nohou ty zkoušky v autoškole někdy udělala .) Každopádně, já sechystám na knižní bazar a brousím si zuby i na soutěž o nejlepší "buchetku"! Tak co, potkáme se?

I was kinda shocked a few days later by a realization that these are propably my last summer holidays in my live and most of them I spent by work or in carschool. On the other side I really started to like driving the car, which is something that i would have never suspected before. And I really like the work too, so its compensating the fact that summer holiday are over and I even don’t know how. Today I was making my school schedule and from next week I will once again be sitting behind a school desk. I am quite calm though because it’s going propably just for two days in a week.

šaty F&F, trenčkot Mango (votocvohoz), kabelka Reserved

16 komentářů:

  1. Boží kabelka<3 Celý outfit je nádherný:)

    OdpovědětVymazat
  2. asi sa teleportujem! a som na tom rovnako, dnes predposledný deň v práci a ani neviem ako to všetko ubehlo, v pondelok škola a zas tie isté povinnosti dookola :)

    OdpovědětVymazat
  3. přesně stejný trenčkot jsem si koupila v dětském Takko :) sluší ti to :) krásná kabelka

    OdpovědětVymazat
  4. ty máš ale nádherný trenčkot .. a hodinky čistá závisť :)

    OdpovědětVymazat
  5. Café Industrial poznám okamžitě podle nádobí! :-D Moje oblíbené, a sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se chystám na sobotní akci. Těším se na improvizační skupinu Ostřužiny o.s. Snad bude svítit slunce a bude krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já se tež chystám... kdy tam budeš ty ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak asi od začátku a průběžně celé odpoledne .)

      Vymazat
    2. Tak snad se setkáme:), já se určitě stavím. Děkuji ;)

      Vymazat
  8. pekný outfit, puntíky sú super! :D a tá káva :3

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,muzu se zeptat co studujes? ze mas tak dobry rozvrh:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, studuju marketing a management na navazujícím studiu.

      Vymazat
  10. Aha,tak to je super,ze mas takovy rozvrh a muzes i pracovat. a jako bc jsi mela taky marketing?to je v Ostrave,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozvrh si děláme sami, proto ho mám takový jaký chci, pokud si ho stihnu zapsat. Samozřejmě jiné dny jsou třeba jen přednášky, je to o tom, jestli člověk na ně chodit chce a bude. A na bakaláři jsem studovala Řízení logistiky, takže úplně stejný obor nestuduji, ale vzájemně se to nevylučuje. Marketing jsem měla jen jako předmět :)

      Vymazat

 
Používá technologii služby Blogger.