sobota 10. srpna 2013

PINK TOP

Tohle léto je plné změn a nových zkušeností a já si to zatím bezprostředně užívám. Vážím si i toho, že mám stále co na práci, což je u mě neobvyklý stav, se kterým ještě úplně nevím jak se poprat, ale zatím to snad zvládám. O to více si pak užívám volných dní. Jediné co mě mrzí je to, že při učení na státnice jsem se těšila, jak budu celé léto číst a ono je všechno jinak. Na knihy mám stále čas tak maximálně dvacet minut v tramvaji..

This summer is full of changes and new experiences and so far Iam enjoying it to the fullest. Iam grateful that I am still busy, which is quite unusuall with me, so I still don’t know how to cope with it. But because of that I am enjoying my free days even more. The only thing that I regret is a fact that I was so looking forward to how I am going to read the entire summer but in the end it’s not so much. The only time that I have for books is no more than a 20 minutes in a tram.

top ??, sako secondhand (Pimkie), džíny Topshop

7 komentářů:

  1. mna velmi bavi ten detail s uzlom, je to take ozvlastnenie :) s tym citanim je to podobne, kazde leto si poviem, ze dam aspon 30 knih, ibaze nestiham :( ale som rada, lebo dala som aspon cca 7 knih z mojho knizneho "wishlistu" :)

    OdpovědětVymazat
  2. S letní četbou jsem na tom tohle léto úplně stejně jako ty...při učení na státnice jsem knížky alespoň chodila "hladit" do knihovny :P

    Jsi totálně vyždímaná? Zajdi na: http://www.pradelna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ja čítam nonstop a všade ako diabol :D

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa pre zmenu zase páčia sandálky ...ale ani tá blúzka nieje zla ... pristane ti ta farba

    OdpovědětVymazat
  5. ty máš tak krásný úsměv :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.