čtvrtek 13. června 2013

ZLÍN

Podruhé v životě jsem se včera ocitla ve Zlíně. Co jsem si při první návštěvě nezapamatovala bylo to, že ve Zlíně musíte komunikovat ryze v číslech. Budovy jsou očíslované, lidé mluví v číslech, když se zeptáte na cestu, řeknou vám, že musíte jít kolem dvacítky, čtrnáctky apod. Přesto byla orientace ve městě poměrně jednoduchá, jen my s kamarádkou jako Pat a Mat jsme si ji poměrně komplikovaly. Myslím, že ty čísla budov by měli zanést i do mapy a všechno by bylo jednodušší. Pro další pobyt ve Zlíně jsme si s kamarádkou pro jistotu přidělily čísla taky, ona je trojka a já jednička. Konec hlášení! Jsem nachlazená, aktuálně jsem přetrpěla dvoje přijímačky, spánkový deficit se se mnou táhne už týden, takže jdu na jeho snižování zase zapracovat a vy se mějte zatím hezky! .)

Yesterday, for the second time in my life I was in Zlin. The one thing that I have not remembered from my last visit was the fact that in the Zlin you have to communicate only in numbers. Peoples are talking in numbers when you are asking them about the route you want to go and they will tell you that you must go around number 20 and 14 etc. Nevertheless the orientation was quite easy, only me and my friend were complicating things. I think that they should put the numbers of buildings into the maps. It would make everything much easier. For any future possibilities of spending time in Zlin, me and my friend are now officialy number 1 and 3..to make things easier for us. End of report! I have cold and I have survived two entrance exams and I still need to catch up with my sleeping. Have a nice day!

 šaty, bunda, kecky H&M, taška Primark
Dalši fotky.

16 komentářů:

  1. Pekne saty velmi a tie platenky su najlepsie, tiez ich mam:)

    OdpovědětVymazat
  2. To kdybych věděla, tak tě tam dojedu pozdravit! Mám to kousek, škoda noo. Snad tam zase brzo přijedeš! A skvělý outfit, hrozně se mi líbí ty šaty.

    OdpovědětVymazat
  3. zaujimalo by ma ako to, že ty si 1 a Radka. neostala urazená? :D alebo to znamenalo prenesene iné hodnoty? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem řekla, že jsem prostě jednička :D a ona vůbec neměla ambice být jednička, sama řekla, že je trojka! :D

      Vymazat
    2. - pac trojky hybou svetem ! amen.
      joa ses k zulibani. brou noc, preju .)

      Vymazat
  4. Nemůžu se dočkat, až bude Svit kompletně renovovaný... Spolu s ním a vlakovým i autobusovým nádražím je to naše hanba. :/ Kecky jsou príma, vypadají skoro tak pohodlně jako Keds, ve kterých tančila Bejby v Dirty Dancing. :)))

    OdpovědětVymazat
  5. krásná kombinace :) roztomilé dívčí šaty a kožena bundička, k tomu ty botičky :) pastva pro oči :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jó, do Zlína se taky už nějakej ten pátek chystám, tak snad konečně tyto prázdniny.
    Miloučké šaty :)

    OdpovědětVymazat
  7. jé já mám tak ráda ptáčkové věci! A tip na mapu je super, jako (budoucí, snad) kartograf v tom vidím potenciál! :)

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to sluší jedničko! a na výlet do Zlína se taky chystám tak se těšim :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.