úterý 25. června 2013

WINDY

Po přibližně dvou hodinách zmateného pobíhání po obchodech, obvolávání mých věrných rádců a odesílání několika emailů plných fotek, jsem to v neděli rozsekla a koupila si lodičky k šatům na promoce. Jestli nemám něco ráda, tak je to hledání něčeho určitého v obchodech a ještě méně něčeho, co běžně nenosím. Lodičky jsou ten případ, kdy se mi líbí maximálně tři páry z deseti a když už se mi ty tři páry líbí, tak není klasicky moje velikost nebo jsou absolutně nepohodlné. Aspoň, že ty šaty na promoce byla snad nejsnadnější koupě letošního roku, protože mě okouzlily na první pohled. Dneska jsem k botám objednala psaníčko, opět nejjednodušší cestou - a to z asos.com a ta veleslavná událost už může přijít :D

After approximately two hous of confusing running around the shops, calling my faithful advisors and sending severals emails full of photos, I have bought pumps that matches my dress for my graduation. If there is something I don’t like, it’s a searching for something specific in the shops and especially if it is something that i normally don’t wear. Pumps are the case when are like like 3 pairs out of ten. And when I like something it’s not my size or their are absolutely comfortable. At least the dress for the graduation was the most easiest buy of this year because I was enchanted by it on the first sight. Today I have ordered clutch, again by the most easiest way – from asos.com. And now the grandiose event can begin!

džíny Topshop, bunda H&M, košile ??

14 komentářů:

  1. Skvělý věcy!!!:))

    U nás na blogu giveway!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bunda je skvělá, vlastně i košile, která i když je úplně obyčejná, tak tím jak je půl na půl, tak je zajímavá! Líbí se mi to zase moc:)

    OdpovědětVymazat
  3. ach tí košeľa! hrozne sa mi páči!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty umíš nosit i baleríny, které nemám ráda, to není možný :D A ještě k tomu ti nesmírně sluší! :) Jsi krásná, Lindi! :* Jo a taška přes rameno s potiskem taky cool!

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem si neuvědomila že jsi z Ostravy. A teď najednou vidím schody z VŠB? :D

    OdpovědětVymazat
  6. - asi jsem rebel
    nikdy jsem z hader na podobny "udalosti" kovbojku nedelala. a jsem za to na sebe nalezite pysna !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ne, až do těchto promocí a nevím, co mě to popadlo!? :D Jde to vyléčit?

      Vymazat
  7. nejdřív jsem z tý košile byl trochu zmatená, ale když mi došlo že je takhe ldvoubarevná tak jsem si jí naprosto zamilovala !!! ♥ boží

    OdpovědětVymazat
  8. ty tvoje nohy! a jsem na celej komplet moc zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak sa teda teší aj na fotky z promócií potom :) Ja keď budem mať tie svoje, snáď v októbri na začiatku, tak to si an netrúfam povedať, aké bude počasie.. ale topánky by sa u mňa nejaké našli :) no a páči sa mi bundička, čo máš na sebe :) Pristane ti, len vždy keď vidím niekoho, kto má zapasanú prednú časť košele alebo trička v nohaviciach, tak i tam stále chýba opasok.. nevie prečo.

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ta dvoubarevná košile je super, ale oblékl bych ji s něčím jiným..

    OdpovědětVymazat
  11. Košile nejlepší a zrovna je obchodu s oazníkem :D Takže asi budeš jediným jejím vlastníkem a to je super :)
    Mám úplně stejný problém s tím nakupováním určené věci - hledám plavky = nic, nehledám plavky = najdu ty nejlepší :)

    Doufám, že se nám vyfotíš na promoci ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná jsi ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.