neděle 23. června 2013

ONE DAY IN BRNO

Jednodenní poměrně hektický výlet do Brna v nejteplejším dnu tohoto týdne. Stihla jsem vidět a projít všechno, co jsem chtěla a za to jsem ráda. Poměrně nová kavárna Café Atlas, kterou můžete vidět na fotkách byla jasnou volbou, pro lehký oběd, protože na nic velkého nebyla chuť. Trochu mě rozčilovala průchodnost kavárny, na druhou stranu mají tak milou obsluhu, že je vám všechno vynahrazeno a jejich hummus byl božský a o malinovo-zázvorové limonádě skládám po nocích básně. Oproti tomu Tungsram už je osvědčenou klasikou, kam ráda zavítám pokaždé, když mám do Brna cestu.

Jinak novinkou je, že v jednom z následujících článků se můžete těšit na soutěž! Tu jsem připravila ve spolupráci s obchodním centrem ShopAlike.cz. Zatím čekám, až mi výhra pro jednu z vás přijde domů, ale myslím, že se máte na co těšit .)

One-day, relatively hectic trip to Brno, in the most warm day of the week. I managed to see and go through everything what I wanted to and I am glad for that. Relatively new Café Atlas, which you can see on the photos, was a clear choice for a light lunch for there wasn’t desire for anything bigger than that. I was little upset by the fact that cafe itself was a passageway to other rooms, but on the other side they have such a nice service that you don’t mind that much. And their hummus was divine and during the night I am writing poems about their raspberry –ginger ale. On the other side, Tungram is a time-proven classic, where I go gladly any time I am in Brno.

Anyway, the news is that you can look forward for a competition, in the one of the upcoming posts! I have prepared it with a collaboration from a business center ShopAlike.cz. For now I am waiting until the prize for one of you arrives, but I think you can start looking forward to it!


košile, šortky, doplňky H&M, boty asos


Jedna navíc tady!



13 komentářů:

  1. Hezký fotky!:)

    U nás na blogu giveway!:)

    OdpovědětVymazat
  2. V Cafe Atlas som bola zatiaľ len raz na autorskom čtení, ale to Tungsramu chodím často. Dobrý výber;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem ke Třem ocáskům, díky tobě .) ale kvůli horka jsme se tam nedoplazily :( tak snad příště!

      Vymazat
  3. Ooo! Limča aj jedlo mňam! a tie zvieratká! Tam chcem ísť! a zajtra si kúpim nové laky na nechty. tak. koniec hlásenia :D

    OdpovědětVymazat
  4. překrásné fotky !!! .)) a máš moc krásný top

    OdpovědětVymazat
  5. outfitem ses úplně hodila do interiéru kavárny, boží! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jeeej. ked nabuduce sa budes chystas do Brna, a pochyti ta nalada spoznavat novych ludi, tak velmi rada by som sa s tebou stretla. som v Brne zatial nova, nove posobisko, ale budem velmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pekný top, páči sa mi :)
    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Lindi nádherný fotky!!! Takhle dobře si snad ještě nefotila :)

    OdpovědětVymazat
  9. - chcitevbrniskuchcichcichci !
    a treba i basne po nocich skladat budu .)

    OdpovědětVymazat
  10. ty nehty sladěné s brčkama.. top :)

    OdpovědětVymazat
  11. Umíš krásně fotit, navíc sama jsi krásná... miluju tvoje posty! :*

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.