čtvrtek 25. dubna 2013

OLD CAMERA III

Když máte plán a on vám nevyjde podle vašich představ. Nejsem si jistá, kolik snímků se mi překrylo, ale neměl se překrýt ani jeden (vidím tři, ale podle toho, v jakém pořadí jsem je fotila, by tam měly být ještě nejméně další dva). Někdy je lepší si takové focení neplánovat. Pořád tu fotku zkoumám a hledám v ní další snímky. Prý Praktica nemá ráda 36snímkové filmy. Paní ve fotolabu mi řekla, ať si raději koupím digitál.

When you have a plan that didn‘t work out exactly as you have planned it. I am not sure how many pictures are overlaping each other (I see three, but according to the order in which I was taking pictures, there should be at least two more). Sometimes its better not to plan such a photo shooting. Iam still examining the photo and looking for two other shots. It seems that Practica doesn‘t like 36shot films. The lady in the fotolab told me to rather buy a digital.


11 komentářů:

  1. Podľa mňa to vyzerá skvelo! Milujem takéto fotky! <3

    Oasap GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Náhodou z toho vznikla veľmi zaujímavá fotka :)

    OdpovědětVymazat
  3. tiež si myslím, že keď sa prekryjú fotky je to celkom zaujímavé..teta vo fotolabe nemá cit pre fototgrafiu:D

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. náhodou to vypadá dobře...jak stará je? jednu máme doma a tohle se mi nikdy nestalo:D a dávala jsem taky třicet něco

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si nejsem jistá, protože jsem ji dostala, ale je to MTL5 (netuším od kdy se vyráběly) .. a taky jsem tam neměla 36snímkový film poprvé. Bylo to tuším podruhé a poprvé mi taky vyšel normálně .) takže je to asi prostě jen velká náhoda.

      Vymazat
  5. Mne sa stalo uplne to iste nemam sice Prakticu ale taku malu skatulku za par korun a z 36 zaberov mi vyvolala teta vo fotolabe 29 ale tie vysledne efekty co mi to narobilo na fotkach boli super, ale aj na mna ta pani pozerala tak nejak podivne..:D

    OdpovědětVymazat
  6. Mně to přijde náhodou povedené :) sice je fakt, že člověk asi nechce každou takovou fotku, ale tahle je vážně pěkná.. povedená :)

    OdpovědětVymazat
  7. A přitom je to strašně parádní fotka, která ve mně budí nostalgický pocit, povedené, ne že ne ! ;) xx <3

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se ta fotka moc líbí, taková zajímavá, člověk se nad ní pozastaví... :)

    http://sillyopinions.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. No, ale je to pekné. Som zvedavá ako sa bude dariť mne. Ale rada tety bola fakt k dobru :D. Veď to má kúzlo, ešte som teda nefotila s takýmto retro foťákom, ale plánujem si nejaký obstarať.

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.