sobota 7. července 2012

Červencová filmová doporučení

S prázdninami přišla spousta volného času, takže by se nabízelo, že mám více času koukat na filmy. A právě teď mám akorát nějakou filmovou krizi a trvalo mi strašně dlouho, než jsem nějaký film zhlédla a než se jich pár nasbíralo, abych vůbec o čem měla napsat doporučení na červenec ..

Dveře dokořán jsou takovým dramatem o všech životních strastech a slastech. V tomhle filmu se objevují spíše tedy ty strasti. Z úvodní zápletky film vyústí v křižovatku vztahů mezi hlavními herci z různých částí společnosti. Projížděla jsem filmografii Jude Law, a tak jsem se k filmu dostala. Jestli nemáte náladu na komedii, romantický film apod. tak sáhněte po tomhle. Mohlo by se vám to líbit.

Talentovaný pan Ripley aneb tohle je měsíc mě a Juda Law! Za to, že jsem Ripleyho neviděla mi Zuz vyhrožovala tím, že se se mnou přestane bavit. Matt Damon tam konečně nehraje akčňáka, ani hodného chlapa, ale dobře se na to kouká, pro mě hodně dobrý thriller. Momentálně jsem ve fázi, kdy se snažím na netu vydražit knihu, na jejímž základě byl natočený film od Patricie Highsmith. Četli jste ji někdo? Je mi totiž jasné, že valná většina normálních lidí ten film už vidět musela. Pokud ne, doplňte si mezery, stejně jako si je doplňuji i já.

A předpokládat, že ještě někdo neviděl Intouchables je ještě směšnější, než předpokládat, že jste někdo neviděl Ripleyho. Každý měsíc se mi zdá, že se tady objevuje v doporučeních film, na který jsem se chystala dlouho, ale nikdy nebyla ta správná filmová nálada na takový žánr a Intouchables byl jeden z těchto filmů. Kdo ho neviděl ruku nahoru!


Nevím, jak moc byla tato filmová doporučení přínosná, vzhledem k tomu, že předpokládám, že většina nebude znát jen první snímek, ale doufám, že i takhle vás článek potěšil.

-- HEZKOU SOBOTU --

12 komentářů:

  1. Já mám na léto nejraději Bobule nebo Dobrý ročník :D

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ďakujem za tipy (:

    catherinestyl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Zachránilas mi osamocený večer, Jude mi bude dobrým společníkem ;) Díky!:)

    OdpovědětVymazat
  4. to poslední jsem neviděla, musim se podívat!

    OdpovědětVymazat
  5. z těchto filmů jsem neviděla ani jeden, ale musím to napravit .)

    OdpovědětVymazat
  6. Intouchables jsem ještě neviděla, ale chystám se na to!:)

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem neviděla ani jeden..musím to napravit, děkuji za tip :))

    OdpovědětVymazat
  8. Diky za doporuceni :)
    To Rome with Love bude dobre :)

    OdpovědětVymazat
  9. Intouchables jsem viděla poprvé předevčírem a byla jsem nadšená. Ze začátku mě film nezaujal, ale nakonec z toho vyšel úžasný příběh. Já mám tak ráda happy endy :)

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.