úterý 5. června 2012

Červnová filmová "doporučení"

Ach jo, vážení, určitě mě budete mít chuť nakopat do zadku. Jak je možné, že jsem si doma už přes měsíc nepustila žádný film? Zrovna já? Jediné, čeho jsem byla schopná, bylo připisovat další must-see filmy na seznam, který nikdy neskončí.

Každopádně ještě v době vzdálenější než dávné (rozuměj, než měsíc) jsem viděla dva filmy, o kterých jsem zatím nepsala. A proto vám dneska vůbec můžu nějaká ta doporučení napsat. První z nich jsou Prázdniny. To jsem vás ohromila, co? Film, který každý normální smrtelník, nebo spíše čtenář mého blogu, viděl už dávno a mně trvalo tolik let na něj kouknout. O jeho existenci jsem věděla, to je jasné, jen zase nikdy nebyl ten správný čas. Tak nějak se mi zdá, že filmy s kolonkou "romantický/komedie" si pouštím doma vážně zřídka. To už tam musí být případně "romantický/drama", že jo. Každopádně ten čas, před dobou vzdálenější než dávnou, přišel a Prázdniny splnily svůj účel naprosté oddychovky ... Je to vážně milý film. Takže kdyby ve vesmíru existoval ještě někdo, kdo jej snad neviděl, tak ano - koukněte.

Další film, který jsem viděla ještě dávněji než Prázdniny je Třináctá komnata. Dala jsem na doporučení kamarádky a taky na to, že hlavní roli tam má Matthew McFadyen. A co bych k filmu řekla? Že jsem od něj bohužel čekala více, nejlepší byl soundtrack s Patti Smith. Nelíbil se mi hlavně konec, jinak byl celý průběh ucházející. Ale konečné smíření se hlavního hrdiny s vývojem událostí mi tam nějak nesedělo. Koukněte a pak mi řekněte!
Pics from: kinema.sk, fanpop.com

A v kině jsem byla na Sněhurku a lovce, určitě si zajděte! 

Co jste za poslední měsíc viděli vy?



11 komentářů:

  1. ..síce nie za posledný mesiac, videla som ho už dávno (nie raz a nie naposledy) a je to pre mňa jeden z najlepších filmov vôbec. "Inside I´m Dancing". okrem toho som bola posledné týždne závislá na "The Game of Thrones" z produkcie HBO. x

    OdpovědětVymazat
  2. ja som tiež Prázdniny ešte nevidela :DDD hah.
    naposledy som videla Žena iného muža, http://www.csfd.cz/film/301842-another-mans-wife/
    viac ľudí to kritizuje, ale mne sa celkom páčil. i keď občas kvalita pripomínala telenovelu fakt :D ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ted vim na co se budu divat! Dekuju ;)))

    OdpovědětVymazat
  4. Prázdniny , tak to je mega film, veľmi ho mám rada. Naposledy som videla Never let me go, Reservation road a My life without me, ten posledný veľmi odporúčam ;)

    B.

    OdpovědětVymazat
  5. tak to mám taky. pořád jen připisuji na seznam filmy, které chci vidět a vůbec se nekrátí :D

    OdpovědětVymazat
  6. Prázdniny miluju, ale je to spíš na Vánoce film ne? :DD

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já takhle filmy nedělím :) na Vánoce jsou podle mě pohádky a max. Sám doma :)

      Vymazat
  7. Já jsem pěkná ostuda - za poslední měsíc jsem si udělala čas na film jen v rámci přípravy na zkoušku z francouzštiny: Truffaut - La Femme d'à côté/Žena od vedle.
    A můj seznam filmů, které musím vidět, je snad nekonečný...

    OdpovědětVymazat
  8. Třináctá komnata supeeeeeeer, Kris tomu nerozumí :-D
    Andy

    OdpovědětVymazat

 
Používá technologii služby Blogger.